Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sepuku

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV sajtóközleménye szerint Bagi Iván és Nacsa Olivér nem ment el saját showműsoruk hétfői forgatására, ezzel megszegve az ATV-vel kötött szerződésüket. A Comment:com információi szerint az ATV-nek nem tetszett, hogy Nacsa Olivér mostanában többet foglalkozik a jégtánccal,…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
comment:com Szex és tarsoly 2006.08.16 08:00:00
A szélsőjobbos műsorok, újságok mindig ugyanolyanok, kesergés, sirám, nyavalygás, meg ökölrázás, magát az ideológát pedig egy Commodore 64 magától megírja öt perc alatt. Egyébként most hülyeséget mondtam, mert ha gép írná, akkor lenne benne logika.  A Magyar…..
sepuku 2006.12.04 16:57:26
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Ülünk reggel, egyik kezünkben a pirítós, a másikban meg a maciméz, a tévében pedig éppen Jockey Ewing nyilatkozik a benzináremelésről. Nem, nem Larry Hagman, hanem Jockey, texasi kalapban, és még meg is jegyzi, hogy az egészről nem a konvergencia-program vagy a közel-keleti…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
Joel Surnow, a 24 egyik főmuftija tiszteletét tette Rush Limbaugh rádióműsorában. Az ott elhangzottakból szemezgetünk: FIGYELEM! AZ ALÁBBIAKBAN A 24 ÖTÖDIK SZEZONJÁVAL KAPCSOLATOS SPOILEREK OLVASHATÓK, MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE OLVASSON TOVÁBB! Jelenleg 22…..