Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cleopatratorna

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cleopatra-Torna® KAPCSOLAT 2017.01.04 20:09:15
Üdvözlöm! Örülök, hogy a weboldalunkon jár. Ha bármiben tudok segíteni, akkor írjon bátran. �  Ingyenes, értékes, önfejlesztő gyakorlatok e-mailben. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy eljuttassuk hozzád is a legjobb, leghatásosabb ötleteket. Regisztrálj:…..
Cleopatra-Torna® Cleopatra-Torna® 2016.12.16 17:04:29
A Cleopatra-Torna az érzéki és tudatos nők sportja. Amikor testünk izmait fizikai síkon eddzük, fontos, hogy azzal egy időben önbizalmunkat is erősítsük. A torna során a képzelőerőnk “izmait” is tréningezzük. Felszabadítjuk tudatalattinkból azokat az érzelmi diszharmonikus energiákat, melyek…..
Cleopatra-Torna® BEMUTATKOZÁS 2016.12.16 17:04:26
Szeretsz Nőnek lenni, Nőként látni, megélni a világot? Tudod te is, hogy ez egy Csoda? Molnár Böbe vagyok, Selfness Szakértő. Veled is előfordult már, hogy egyszer csak megérezted: elég volt? Elég volt a rohanásból, a kapkodásból, az állandó készenlétből, az útkeresésből; csak arra vágytál,…..
A tudatalatti elme tisztítása és újraprogramozása, érzelmi blokkoldás,egyéni konzultáció Mindenkinek vannak céljai. Az elérendő célok adnak értelmet életünknek. Ugye te is folyamatosan kitűzöl magad elé újabbat és újabbat? Talán új munkát, magasabb jövedelmet, egészséget, boldogságot, rendezett…..