Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wabel

1 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pokoli, mert pokolian magas, pokolian sokba került, pokolian jó helyen, a Duna partján fekszik no és  mindenek felett pokolian jól néz ki. Bécs legmagasabb épülete, a Donau City Towers, a DC Towers 1.  Pest felől jövet jobbra messziről kimagaslik karcsú alakja. Hívogat, irányt mutat a Duna felé…..
Schmitt Pál új nevét a fenti címben olvashatjátok. Amit tegnap Orbán elnöke előadott, csak egy beteg ember agyszüleménye lehet, ami szánakozást és röhejt kelthet egyesekben. Pedig a helyzet súlyos, még ennél is súlyosabb. Magyarország tovább süllyedt a következmények…..
OurFashion A buli vége 2011.05.05 17:36:00
Lindsay Lohan sajnos már régóta nem a legújabb filmes sikereivel kerül az újságok címlapjára, legutóbb nyaklánclopásért követte figyelemmel a sajtó. Ugyan hónapról hónapra megjelennek róla mindenféle fotósorozatok, de már nem az a vidám, üde szépségű fiatal, reményekkel…..
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
wabel 2011.02.20 13:42:14
@Brendel Mátyás: Nos, ha így állunk hozzá akkor is kell valamit csinálni a mostani 48 alapu, fércelt alkotmánnyal mert ideológiailag az is egyoldalú sokak számára! Remélem ezt érted!?
wabel 2011.02.20 18:47:49
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Te agyoniskolázott... az 10 parancsolat! A 12 többeközött az úttörők pontja.... de te úgyis azon szocializálódtál... belégégett, mi?

"Állati demagóg ez az egész! Nem úgy áll fel a világ, hogy van a Fidesz, a jó! Mint Chuck Norris
Meg van mindenki más, a rossz."

Ez igaz! de ezeknek volt 40+ évük és még utána 12, hogy bebizonyítsák, hogy ők rosszak, működésükban is és etikailag is.
Szerinted egyformán volt szar mindenkinek az elmúlt 8 évben?
wabel 2011.02.20 18:53:51
@Brendel Mátyás: Egy ilyen technokrta, liberális akárkit, úgyis csak a saját érdekei hajtanak, úgyhogy felesleges is bármit írnom. Te bazi okosnak gondolod magad... de az elmúlt 8 évben is ennyire okos voltál? És ennyire aggódtál a közösségért?

Végül is mindegy, mert amennyiben lesz új Alkotmány és neked nem tetszik max. itt tépheted a szád de ez a kutyát sem fogja érdekelni!
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Melyik volt az a '91től nagyjából '94ig nagyon népszerű, vallásos jófiú imidzsel futó fiúbanda, amelyik igazándiból annyira komolyan vette a rock 'n roll életformát az agárdi Popstrandos bulijaik idején, hogy az egyik éjszakai meztelenül fürdőzős-csajt…..
Led Zeppelint énekelt még 2009-ben, az ausztrál turnéján, bátran, büszkén, kiválóan. Még Robert Plant is megemelte a kalapját az előadás előtt, ő meg azért csak tudja, mi a szar Zep-feldolgozás és mi nem. Meg is rendeltem a DVD-t. ..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
 Bekerül az alkotmányba a Szentkorona-tan. Legalábbis így értelmezhető a kereszténydemokraták módosító indítványa, mely szerint át kell tekinteni, hogy a hatályos alaptörvény megfelelően tartalmazza-e ,,alkotmányfejlődésünk történeti értékeit”. Boross Péter,…..
wabel 2010.06.17 18:13:36
@Megfigyelo: Te komolyan nem olvasol szakirodalmat csak beszélsz? A nyelvünk sokkal közelebb van a türkhöz! Több a hasonló vagy közös szókincsünk. A mai világban, mikor egy csomó jövevény szavunk van az angolból - hovatovább több mint a finnből - akkor most mi az angol vagy germán nyelvcsaládba tartozunk?????
A genetikai állományunkról már ne is beszéljünk, hogy semmi köze a finnekhez
wabel 2010.06.17 19:16:27
@pikkbubi: Nálad a pont!!!!!!
wabel 2010.06.17 20:06:59
@IGe: Basszus, ha már ilyen jól nyomod az őstörténetünket és sok szimpatikus dolgot is írsz, kkor minek keversz össze dolgokat?

Nem a pápától kaptok a koronát.... Illetve csak visszakaptuk, mert az már akár Atilla korában is létezhetet és a MIÉNK volt.
Mert pl a zománcképek egy bizonyos technikáról árulkodnak amit egy bizonyos korban használtak, tőlünk keletre.... így a Szent Korona "jött velünk" csak rossz kezekbe került. És ahogy Mátyás visszaszeretzte úgy István is, illetve inkább Géza.
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
wabel 2010.05.14 17:53:07
Az MSZP össze van zavarodva: nem tudja, hogy most kinek is legyen az ellenzéke. A sajtó pedig folyamatosan kihátrál mögüle. Így bukhat el még Lendvai Ildikó is. (Fotó: Magyar Hírlap) Csak lassan kezdjük átérezni, hogy micsoda változások történnek Magyarországon. Lendvai Ildikót…..
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
wabel 2010.04.19 19:30:54
@Andreas82:
A német rokonaink a Vonyarcvashegyet csak Wohnwagenwassen-nak "nevezik"
Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek…..
Az első nagy, össznemzeti "reklámfail" a jelek szerint nem más volt, mint az 1848 március 15-én elterjedt és a forradalom szimbólumává vált nemzeti színű kokárda, a nemzeti összetartozás és büszkeség jelképe. Eredetileg ugyanis, a heraldikai szabályok szerint…..
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Március 15… Nem tudom, kinek milyen emlékei kapcsolódnak ehhez a dátumhoz. Még ma is jól emlékszem, amikor kisiskolásként szorgosan készítettük a kokárdát, színeztük a hurkapálcikára ragasztott magyar zászlót, majd felkerestük a közeli emlékhelyek egyikét, és…..
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..
wabel 2010.03.09 10:22:52
@blah: Biztos sokat hallgattál ilyen zenét... menj az ATV-re mulatóst nézni!

De az Ismerős Arcokra, Kormoránra, Hungaricara és a többire azt mondani, hogy "kutyaütők", ostobaság és pofátlanság, főleg olyantól, akinek valószíbűleg egy rumbatökkel is meggyűlne a baja
wabel 2010.03.09 13:57:48
@blah: Én meg rutinos hangmérnök és sokat kell szenvednem a hozzád hasonló "rutinos" zenészekkel, hogy élvezhetőek legyenek a közönség számára.
És ha már rutinos zenész vagy melyik "világhíres" zenekerban nyomod? Lemaradtál a szavazásról és most savanyú a szőlő?
Amikor 2003-ban az F/X bemutatta a két plasztikai sebész kalandjairól szóló új sorozatát, igazán nagy felhajtást nem csaptak neki, valószínűleg azárt, mert sejtették: a történet lábon eladja majd magát, és semmi szükség milliókat tolni egy istenes reklámkampányba. Igazuk…..
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..