Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GFL

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November elején immáron kilencedik éve rendezték meg a Fertility Show nevű eseményt Londonban, ahol gyerektervezésben lévő vagy meddőségi nehézséggel küzdő párok értesülhettek a gyerekvállalást támogató legújabb alternatív és mesterséges megoldásokról. Ebben az évben különleges apropója is volt a…..
A PCOS (policisztás ovárium szindróma) egy nehezen felismerhető betegség. Sokan megtanulnak együtt élni a tünetekkel és már csak akkor kerülnek orvoshoz, amikor gyerekvállalási problémával szembesülnek. A legtöbben egyszerűen fogamzásgátló tablettát kapnak gyógyírként, mivel leginkább menstruációs…..
Baby for You PCOS és meddőség 2018.09.24 13:39:10
Szeptember a PCOS (policisztás ovárium szindróma) elleni küzdelem hónapja. Ebben az időszakban világszerte a PCO szindrómával küzdőkre irányul a figyelem, ezzel is tovább erősítve a tünetegyüttes ismertségének terjesztését. Az ausztrál Monash Egyetem által 2018-ban, a PCOS felismeréséről és…..
Szeptember első napjaiban a párok jelentős része egy nagyon fontos pillanatra készül: iskolába viszik gyerekeiket. Talán épp első osztályba, ami még nagyobb izgalmat jelenthet. Ma a közösségi média teret ad annak, hogy mindannyian lássuk ezeket a pillanatokat, azok is, akik részesei és azok is, akik…..
Immáron nyolc éve folyamatosan meddőségi kivizsgálásokon és kezeléseken veszek részt, viszont a D-vitamin szintemmel nagyjából a 3. sikertelen lombik után kezdtünk el foglalkozni. No, ezt sem úgy, hogy az éppen kezelő Klinikán ajánlották volna, hanem valahogy pont akkor jelent meg Szendi Gábor több…..