Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benece

878 bejegyzést írt és 465 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folytatás: http://sohajok.blog.hu/2014/01/13/egy_kor_hajnalaA szülők azt hiszik, hogy a gyerekeiket az utcán várják a legnagyobb veszedelmek, pedig sokkal nagyobb károk keletkezhetnek bennünk otthon, a TV előtt. Családi csomagban kapjuk az agymosást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt…..
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
Íme, itt a Diákhitel fénysebességgel letiltott reklámfilmje, mely sokak szerint (szerintem is) arra buzdítja a fiatalokat, hogy ne dolgozzanak az egyetem/főiskola mellett, hiszen élhetnek diákhitelből is. Az az aprócska mellékhatás, hogy már a felnőtt életük legelején el lesznek…..
világevő Peru és a multikulti 2012.11.14 19:58:11
Egy stabil és értlkes gasztronómiájú országban az a természetes, hogy a nagy etető multik nem nyernek akkora teret, mint máshol. Az inka örökségből is sokminden megmaradt máig, többek közt a ma végre megkóstolt pachamanca, de azért nem zárkóznak el a peruiak a külföldi…..
Benece 2012.11.15 09:42:21
Madonna Gangnam Style! ..
Benece 2012.11.14 21:58:33
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
LMP: Háromkulcsos szja-t! Nagy örömmel olvastam az amúgy még sajnos mindig fideszhívő Mandineren, hogy a gazdagoknak kedvező, a költségvetésen elképesztő lyukat ütő, a nincsteleneket még nagyobb nyomorba taszító egykulcsos adó eltörlése lesz a demokratikus ellenzék első…..
Kezet fel, aki eddig nem tudta, hogy nálunk mindenki parázik és paráztat. Így készülnek el időre a dolgok, így termelődik a GDP, és ettől érzik úgy a vezetők, hogy ég a kezük alatt a munka. A magyar vállalatoknál honos vezetői stílus sok vicc témája, ám más…..
Benece 2012.10.18 00:50:49
Most titeket elvakít a gyűlölet. A gyűlölet, amit a rendszerpártok korbácsolnak, hogy haragotok, félelmeitek és szorongásaitok áradásának medrét azután ők jelölhessék ki. Leváltani Orbánt? Mindenáron? Azon az áron is, hogy gyűlöletetek kétségbeesését kihasználva ismét…..
„Míg ők iPhone-ért állnak sorban, mások ételért.” Az elmúlt hetekben sok mindenki lájkolta és osztotta meg az irónikus képpárt, felhívva a figyelmet a súlyos szakadékra, ami a nyugati fogyasztói társadalom és a harmadik világ nélkülözői közt tátong. Vajon jobb hely…..
Előfordul olyan egy blogszerkesztő életében (vigyázat, intim részlet...), hogy nem ért egyet mindenben azzal a poszttal, amit megjelentet. Nagyjából így vagyok Balázs írásának bizonyos részeivel, de a fogalmazás néha kissé talán túlzott markánsságát hajlamos vagyok betudni…..
Benece 2012.10.01 14:14:07
Szerintem igaza van a posztolónak. Tökre teljes mértékben. Csak nem úgy ahogy a mostani elbaszott kapitalista, korlátolt pénz/vágy rabszolgaság világba, vannak a dolgok.
Így itt ebbe a struktúrába, ahogy az a kommentek többségéből is látszik, a legtöbben agymosott szerencsétlenek, akik elfogadják hogy ez van be kell illeszkedni és pénzt kell csinálni meg megvalósítani a tutit, hogy tuti legyél és minden még és még tutibb – nem jön át a mondanivalója, és csak valami agyament életképtelen, szerencsétlen képe tűnik elő, aki nem találja a helyét.
De fel kéne tenni a kérdést, hogy hol nem találja a helyét.
- Egy olyan rendszerbe ahol szeretetnek csak a legminimálisabb megélésére van lehetőség, ahol ahhoz is rabszolgává kell lenned, hogy a kis saját boldogságodat megvalósítsd. Ahol súlyos áldozatokat kell hoznod egy mesterségesen fenntartott lélektelen rendszer miatt, aminek csak valami elbaszott csőcselék vagy aki fogyaszt, adót fizet és úgy lehet manipulálni a saját vágyain keresztül, hogy észre se veszi, és vágyakozik vesz fogyaszt költ, törekszik csak maga miatt a saját élvezetére koncentrálva.
.
Az csávó úgy nevelkedett, hogy tudja mi az igazán fontos az életben ( ritka dolog ez)és baromira frusztrálja, hogy a legtöbb ember - globálisan is. nem a szeretetre hajt – hanem túldimenzionálja az emberi létezést és bedől a belé sulykolt propagandának miszerint szopod, kell hogy boldog lehess. Vagyis annak, hogy nincs más lehetősége az emberi létezésnek, mint ez a mostani, szerintem nyilvánvalóan emberetlen rendszer
 A dalhoz az adta az ötletet, hogy a szerzőt, állítása szerint üldözte egy kis hal, amikor búvárkodott a Karib-tengerben. Persze, ha az ember ilyen helyeken úszkálhat, akkor az is megengedett, ha egy kicsit buggyant. A szám nagyon jól passzolt a Harcosok klubjához. Where is my…..
Benece 2012.08.21 15:36:21
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Mi, a magyar mindennapokban élő, az egyes kormányzati döntések következményeit viselő, azokat bőrünkön érző állampolgárok, foglalkozásunkat és hobbinkat tekintve bloggerek, kőfaragók és balett-táncosok, egyre nagyobb megütközéssel olvassuk és hallgatjuk a hazai sajtóban egy…..
Benece 2012.07.31 08:45:00
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Lassan kezdenek nyilvánosságra kerülni a spanyol bankmentőcsomag részletei. A hírek szerint 2013 júniusáig több részletben, nagyjából 100 milliárd euróra számíthatnak a pénzintézetek, ami soknak tűnhet, például a magyar IMF hitelkeret fényében, valójában azonban elenyésző…..
PávaDzsihád helló Hejj 2012.06.01 12:36:11
www.youtube.com/watchhttp://www.youtube.com/watch?v=ObJOYgTlGmU&feature=related..
PávaDzsihád helló Hejj 2012.06.01 12:36:10
www.youtube.com/watchhttp://www.youtube.com/watch?v=ObJOYgTlGmU&feature=related..