Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Bocs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok építkezésről van tapasztalatunk, elképesztő, hogy sok helyen mi megy, sokan szidják a kivitelezőjüket. A sok konfliktus egy része azonban nem mindig a kivitelező hibája miatt alakul ki, hanem az építtető keze van a dologban. Kaptunk is egy levelet az egyik kivitelező csoporttagunktól, ezt…..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
A múltkori posztban említettem, hogy a Grund Stúdió egy már nem használt, régi műhelyből kerül kialakításra. Ebben a műhelyben korábban spiáter, sőt, egy időben alumínium öntés is történt, de lakott itt műanyagfröccsöntő gép és ipari méretű eszterga is. Ehhez illő módon bizony igen komoly elektromos…..
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..
Három poszttal korábban írtam, amit a tudomány és a kiválóság hazai üldözésének gyakorlatával illusztrálnék most, nem egészen függetlenül Magyarország legfontosabb erőforrásának és exportcikkének, az emberi elmének a megfojtásáról egy prosztó rezsimben. "Igazságos egy személlyel úgy bánni, hogy…..
Tibor Bocs 2018.12.09 19:35:33
@Moin Moin: Moin.Gratula neked.Szerintem a te hozzászólásod volt a legértelmesebb az idén országosan.Végre egy olyan ember aki rátapint a dolgokra és intelligensen leirja.Üdv és további sok sikert.
Ki ne ismerné a Windows XP ikonikus háttérképét? Mindannyiunk retinájába égett ez a fotó. De hogy ki, és hogyan készítette ezt a fényképet, azt már kevesen tudják. Charles O'Rear nevéhez fűződik a fénykép elkészítése, aki 25 évig volt a National Geographic fotósa. Kedvenc témái közé tartoztott a…..
Tibor Bocs 2018.03.24 16:44:48
@Bobby Newmark: Te mindig sokkal okosabb voltál mindenkinél fudjuk mi azt.Neked miniszterelnöki poszt jár.
57 #14 / 30 2016.11.17 07:34:25
B E T E G    ELLÁTÁS ÉRTÉKE 2.    Az egészségügybe befolyó adók összesen kb. 600 milliárd forintot tesznek ki, azonban az elköltött összeg ennek a duplája, azaz 1,2 ezer milliárd forint, vagyis a másik felét valahonnan máshonnan kell pótolni. Mire lehet elég az egészségügyi szolgáltatási…..