Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabadság Kapitány

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Szabadság Kapitány 2012.10.29 10:11:02
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
Szabadság Kapitány 2009.08.19 14:48:49
Az alábbi képek bemutatják a testmódosítás egyik legszélsőségesebb, és legradikálisabb formáját, és a megvalósítható határokat is. A képeken látható úriember neve Káin, aki elhatározta, hogy hű akar lenni biblia nevére, és mindent megtesz azért, hogy minél jobban…..
„Bevallom, én nem tudom olyan világosan látni a tervezettség és a jóság jeleit körülöttünk, mint ahogy mások látják, vagy mint ahogy én szeretném látni. Számomra úgy tűnik, túl sok szenvedés van a világban. Fel nem foghatom, miért alkotta volna egy jóságos és…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
A másságom egyik forrása - mint írtam - családi eredetű. Ahogy szép, lassan nyílt ki a világ, és sorra ismertem meg az embereket, és a hátterüket, mindig meglepett az egyébként emberileg rendben levő barátaim viszonyai a szüleikkel.Nem elítélően nyilatkozom most róluk, mert…..
Általában nem értem, miért kell egyes csoportokat zsigerből utálni, de maximum annyit tudok tenni ellene, hogy ellenállok a kísértésnek, és amikor elönt az indulat, csitítom magam. Mert amikor a düh vörös ködje elszáll, nem esik nehezemre belátni a nyilvánvaló igazságot, minden…..
A rapid randi mellé be kéne vezetni a rapid brékápot: elég az egyiknek elmondani a telefonba, a másik hallja úgyis melletted az autóban.  A héten a szép képeket NAK blogjából lopom Kedves szakitos,   nincsenek sajnos ekezetek...   Ez nem igazi szakitos stroy,…..
A szakítósblog első szappanoperája befejeződik a mai nappal sajnos, ezúton is köszönjük kedves levélírónknak, illetve mindenkit bátorítunk az ilyen részletes és izgalmas sztorik mageírására. Az Első részben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Csodás sztori: borzalmas plázarandi memóriakártya-vásárlással megbolondítva, amelyben a végső fegyvert is be kell dobni: kamutelefonhívás egy jóbaráttól, váratlan és halaszthatatlan programmal lehet csak kimenekülni az üzletházból. Sziasztok, tudom, hogy…..
Túl szép volt, hogy igaz legyen: borzalmas első randi, aztán mégis reményteljes folytatás jóéjtpuszikkal és plüssállatkákkal. A Valentin-napi meglepetéshétvégére azonban a borzalmas húsvét következett, ami egy üres helyet képez a történetben, nem tudjuk mi történt ekkor,…..
Ha az ismerkedés legelején felfedjük az internet hasábjain titkon vezetett naplóinkat egymás előtt, akkor a saját, személyes ún. énblog nemcsak a kapcsolat építésének lehet fontos építőköve, de a szakítás lebonyolítására is éppolyan alkalmas felület.Hahó Szakítós, Mivel…..