Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diabka

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűha. Most sírjak vagy nevessek?Itt egy egészen jól összerakott kampány, remek háttérrel, ügyes modellekkel (Iselin Steiro, Anna Selezneva, Valerija Kelava), kiváló fotóssal (Mario Testino személyében), egy dolog azonban sokat ront az összhatáson: a ruhák. Húú, de bénák,…..
Subba Esküvői tánc: Thriller 2010.06.24 16:00:00
Maga a kategória természetesen borzasztó, és minden normálisabb érzésű ember borzong a gondolatától is, hogy egy ilyenben részt kell vennie. Mindenki figyel, meg eleve milyen kibaszott giccs már az egész. Egyből a szituációba képzeli magát, amiről meg van győződve, hogy…..
diabka 2010.06.24 16:58:15
Subba Blogajánló: Kocsmablog 2010.06.08 11:00:00
Egy dolog biztos a nyárra, ha sok mindent nem is, de inni lehet idén is lehet. A Kocsmablog egy nagyszerű kis online kocsmaértékelő adatbázis, címmel és egy egysoros leírással a fellelhető kocsmákról. Kellett ez, mint egy falat pálinkás kenyér! ..
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
Ezekkel a karmokkal?   ..
diabka 2010.04.13 18:58:56
A Gucci Cruise kampányához hasonlóan a reklámarc ezúttal is Natasha Poly lesz, a férfi kollekciót pedig Ryan Kennedy mutatja majd be. A kampány képeit Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Tetszetős képek, domináns kék színnel. Szerintem remek lett. ..
GazPömpöllér & co Gyors 2009.08.06 13:03:17
Mert most megint eszembe jutott, és már jópárszor akartam leírni, de mire gép elé jutottam, természetesen elfelejtettem a legutóbbi hetek zseniális gyerekszáját.Este apa későn jött haza, ezért lemaradt arról, amikor vacsora előtt egy olyan könyvet olvastunk a gyerekkel, amiben az…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
Ma ünnepli 35. születésnapját Penelope Cruz. Sok boldogságot kívánok neki :)Mi pedig nézegessünk képeket a gyönyörű spanyol színésznőről. ..
diabka 2009.04.28 11:23:51
Daria Werbowy jól szétver 11 pasit a Vogue Paris májusi számában, melynek a címlaplánya is egyben. Persze lehetnének legalább egy kicsit hitelesebbek a képek... így azt az érzést keltik bennem, hogy ez a sorozat mindössze Daria csontsoványságáról és az izmairól szól, ami…..
Kémekről és hírszerzőkről szóló minisorozatunk nem lehet teljes a zsidó állam egyik legsikeresebb gumitalpújáról szóló poszt nélkül. Ez a pali a hatvanas évek első felében olyan dolgokat vitt véghez a Közel-Keleten, amelyeket Torontótól Párizson keresztül Moszkváig azóta…..
OurFashion Love or Hate? Amber Rose 2009.04.07 16:47:00
Kanye West új barátnője jött, és megbolygatta a divatvilágot félcentis hajával, extrém dizájnercuccaival, elképesztő napszemüvegeivel, kerek fenekével és spandex imádatával. Minden valamirevaló divatmagazin és blog írt róla - hol elrettentő példaként, hol pedig követendő,…..
Krakkói beszámoló-sorozatunk következő állomása egy történeti visszatekintés lesz a város vélelmezett alapításáról és alapítójáról, arról az elsőgenerációs arisztokratáról, akiről elöljáróban még annyit, hogy – bizonyos hírek szerint – még egy…..
diabka 2009.04.02 20:37:27
...a legkúlabb fotóstól, akit ismerek.Az esküvő ez egyik legemlékezetesebb dolog az életben, de az esküvői képek általában dögunalmasak. Egysíkú, beállított pózok, témák és hátterek - menyasszony fával, vőlegény a háttérben a menyasszonnyal, vőlegény térdel,…..
diabka 2009.03.31 10:55:52
Nem tudom igazán eldönteni, hogy tetszik-e a Katie Holmesről készült fotósorozat, vagy sem: szépnek, vonzónak látom őt, ám közben folyamatosan az jár a fejemben, mennyi lehet ebben a mesterkéltség, a "megcsináltság", a PR-munka... Nehéz ügy. ..
A Giorigio Armani és a Gucci RTW 2009 téli bemutatóján is fekete és szürke ruhákat láthattunk, drámai sminkkel és kiegészítőkkel. A sötét és gyakran unalmas színeket ezüst csilogással dobták fel. A két bemutató stílusa szeritnem nagyon hasonló ezért is írok róluk együtt.…..
diabka 2009.03.02 11:18:28
Amikor először megláttam a McQueen Pre-Fall kolleckió képeit, úgy éreztem, mintha egy mesevilágba röpített volna el. Olyan érzésem van, mintha egy 19. században élő divattervező tervezte volna meg utópisztikus kollekcióját. A képek és a ruhák tökéletesek, sehol nem lehet…..
diabka 2009.01.26 10:08:51
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
diabka 2009.01.23 10:57:27
Nagyon szeretnék belekötni, de Petra Nemcova ebben a Marchesa ruhában egyszerűen tökéletes.9/10 ..
A franciákat kívülről (azaz mindenki más által) illető számtalan, többé-kevésbé valós alapokon nyugvó jelző között elég nagy gyakorisággal fordul elő a csigaevő bélyeg. Nekünk az éticsiga egy olyan állat, amelyikről (a Sopron - Dunaszerdahely - Kézdivásárhely -…..
Csurtusék utazásai Békacomb (x) 2008.09.15 12:45:00
A francia kultúra nagy tisztelőiként mindig is igyekeztünk megragadni az alkalmat és továbbadni barátainknak azt a keveset, amit a gall civilizáció pereméről összecsipegettünk: egy bloggal odébb meséltünk már nektek az osztrigáról, a pastisról, a párizsi Operáról, sőt, a…..
diabka 2008.09.16 13:30:56
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Megtaláltuk Latinovits Zoltán 21. századi reinkarnációját: Dezső Nyíregyházáról egyből belopta magát a szívünkbe, bár a szöveg nem mindenütt érthető teljesen tisztán, az intonáció, a drámai hanglejtés, a hangsúlyos pauzák korunk versmondó nagyjai közé emelik az ittas…..