Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NincstelenWalter

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        „Rájöttem, hogy gold diggerré váltam mellette, még úgy is, hogy soha nem kértem tőle semmit, mindig csak magától, kérés nélkül adta” – Posztolónk egyelőre nem köteleződött még el egyik jelölt mellett sem hivatalosan, és semmilyen barátnős feelinget sem nyújt nekik, de lassan…..
Matilda (angolosan Maud) a kortársak véleménye alapján, nagyon szépnek leírt angol hercegnő, Skóciai Szent Margit unokája, Szent István közvetlen leszármazottja 1102. február 7-én született I. Henrik és Skóciai Matild lányaként, Hódító Vilmos és Flandriai Matild unokájaként. (a képen Matilda angol…..
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
A negyedik hetünk volt a legnyugodtabb, ekkor tanultuk meg az aknakeresés alapjait, és a különböző muníciók és csatatéri hulladék felismerését. Ez az egy hét kiképzés volt a kiképzésben, pénteken tettünk belőle vizsgát. 20-ból 19 pontot értem el, ezzel holtversenyben én lettem a szakasz legjobbja...
NincstelenWalter 2020.01.24 07:22:51
Ahhoz képest, hogy Lengyelország milyen nagy és viszonylag közel is van Magyarországhoz, mégis kevés szó esik róla a blogon. Persze nem tartozik a magyarok célországai közé, de attól még nagyon érdekes lehet ott az élet. Most egy kicsit bepillanthatunk Vé posztján keresztül...
Nemrég jelent meg a hír, hogy a leendő pécsi rektor pályázatában a "Ne adj olyan parancsot, amit nem lehet végrehajtani!" idézet szerepelt. Persze lehet vitatni, hogy mennyire illik egy ilyen helyre ez a mondat, azonban a problémát nem ez okozta, hanem az, hogy az idézet szerzője egy náci volt. Ez…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
NincstelenWalter 2017.12.14 04:58:06
Két összeesküvés-elmélet bukkant fel szinte egy időben Simicska Lajosról és a Jobbikról...
NincstelenWalter 2017.12.12 09:15:10
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Tevedes, 2002-ben is hiaba nyert a Fityma, Maszop-Szadi kormany alakult.
Jóllehet az ingatlanárak csúcson vannak, mégsem elképzelhetetlen, hogy akár 20 millió forintért is hozzájussunk  lakáshoz, méghozzá a fővárosban.  ..
NincstelenWalter 2017.11.28 15:52:47
@orient: Azert pl. a Balha kornyeke jo nagy otvar mocsok, en orulok hogy kikoltoztunk Ujpest egy kertvarosi reszebe, teljesen mas lakokornyezet.
A közismert városi legenda alapján állíthatjuk, hogy a trianoni döntés új, negatív megvilágításba helyezte Georges Clemenceau alakját. Ám 1917 novemberében, kilenc nappal az oroszországi bolsevik hatalomátvétel után, amikor másodszor került kormányra a francia politika doyenje – aki ekkor már 76…..
A 2018-as választást minden valószínűség szerint a Fidesz fogja nyerni. S ha ez így lesz, annak elsődleges oka az ellenzék megosztottsága lesz. Támogatottságukat tekintve az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs reális esélyük a kormányváltásra, a teljes ellenzéki összefogásnak viszont szintén nincs…..
Kína egy viszonylag konzervatív országnak számít, ahol komoly elmaradások vannak a szexualitás körül, sokak hajlamosak még mindig tabuként kezelni. Az igazi kérdés, hogy egy hivatalosan atesita országban mi viheti rá az embereket erre. Pár elmélet már megjelent, egy arról beszél, hogy a búza és rizs…..
Amíg a Fidesz (értsük jól, a Fidesz!) meghívja és tartja Molnár Zsolt MSZP-politikust a nemzetbiztonsági (értsük jól, nemzetbiztonsági!) bizottság élén, és ő ugyanaz, aki Gyurcsány-érdekelttel indirekt szövetségben obskúrus "civil" nemzetbiztonsági szakértők és közszolgálati egyetemi docensek…..
Az ebben reménykedőknek és az ettől rettegőknek is üzenjük: Vona Gábor nem lesz Magyarország miniszterelnöke. Ez politikailag sem lehetséges, de az is kizárt, hogy a Jobbik 50-60 egyéni körzetet megnyerjen. Budapesten pláne nem lesz esélye. Manapság sokan mérlegelik, hogy mik az esélyei a…..
Baloldaliak, centristák és gyurcsányisták: ez az a felállás, amiben a demokratikus pártok legyőzhetik a Fideszt - persze csak akkor, ha sikerül kölcsönösen támogatott jelölteket állítani a 106 egyéni választókerületben. Megírtuk már, mit kellene tennie az MSZP-nek, hogy miért kell beállnia a…..
Dugovics Titusz egy kitalált személy. Egy szolgabíró kanyarintotta ki magának a legendáriumból még 1820-ban. Pont abban az évben, amikor meghalt a francia Fouché József, aki szerint  „A farkasokkal együtt kell üvölteni.”  Mondjuk az egy más történet. Dugovics alakja akkor már évszázadok óta létezett…..
NincstelenWalter 2017.10.01 08:46:48
@n3spr3ss0: Epp eleg hulye vagy mar te.
NincstelenWalter 2017.10.01 13:30:13
@odysszeusz: itt nem Viktor a hos, hanem a nyugat-europai politikai elitek a sajat nepuk aruloi es tonkretevoi. A legtermeszetesebb, hogy a hazat es az azt alkoto nepet megvedi a politikai vezetes es nem szabadit ra teljesen idegen etnikumu es vallasu megszallo nepesseget, az oslakosok karara, mert nyugaton pont ez tortenik.
Megalázzák, embertelen körülmények közé kényszerítik a menedékkérőket a két tranzitövezetben. Orbán megint előhúzta a Soros-kártyát, bár alaptalanul vádolja az üzletembert. A hírhedt V4-ek az unió legfőbb kerékkötői...
NincstelenWalter 2017.09.18 06:12:12
@E.Katolnai: egyertelmu, ennek a muzulman, arab-nigger invazionak gatat kell szabni, ezek megint mi leszunk. Es igen, Budapest bizonyos reszein mar most tobb van beloluk, mint kene.
- Merkel kilátásba helyezte az uniós kifizetések megvonását, pénzügyminisztere szerint menekültügyben egyelőre próbálkozzanak a tárgyalásos megoldással - Egyre képtelenebb háborút vív a magyar kormányfő Soros György ellen - Juncker terve, hogy az eurót vezesse be Magyarország is, remélhetőleg…..
NincstelenWalter 2017.09.12 20:55:53
Reflektor Végre! 2017.09.08 11:22:47
Szél Bernadett nem egyszerűen az egyik kispárt miniszterelnök-jelöltje. Nem is a legerősebb kispárt miniszterelnökjelöltje, hanem az ellenzék legalkalmasabb miniszterelnökjelöltje...
Vajon mi a rohamosan közeledő jövő évi választás valódi tétje? A Kelet és Nyugat, Oroszország és Európa közti döntés, ahogy azt a baloldali ellenzék igyekszik beállítani? Az, hogy végre átlépünk-e a 20. századból a 21.-be, ahogy azt újabban a Jobbik hangoztatja? Vagy az, hogy helyén marad-e az…..