Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filo

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Filo 2015.03.17 09:40:45
@Kotkodus: Dehogynem, büszkélkedni fog. Lehet, hogy már 10 vagy 20 millióan nézik majd őket addigra...
Egy éves hazai koncertszünet után két Aréna koncertet is ad Ákos, amikre ráadásul teljesen új műsorral készül. Eredetileg csak december 12-ére hirdettek meg bulit a szervezők, de olyan gyorsan fogytak a jegyek, hogy végül másnapra is lekötöttek egy fellépést az Arénába. Ahogy…..
Filo 2014.09.25 21:26:08
@KJ4prez: Ezt kulturált beszédnek hívják, de ne foglalkozz vele, téged nem érint.
Agyaltam azon, hogy valahogy el kéne csípni a Tankcsapdát, ha már egy jó évig tényleg nem fognak Budapesten játszani. Sajna pénz szűkében a jegyvétel most nem játszott, de jött a levél, hogy szeretettel meg vagyunk hívva, mint RockStation stáb a sajtótájékoztatóra! Apukám ez…..
Tisztelt MH Terror blog!      Még 2010 decemberében elhagytam a régi munkahelyemet, mert fizetések megcsúszásával felhalmozott 4 hónapnyi ki nem fizetett munkabért.   Közös megegyezést írtunk a főnökkel, hogy ha nem tud fizetni, akkor legalább a…..
Filo 2013.06.05 17:14:58
@tryclops: Sajnos igazad van. Ez itt Magyarország, szinte bármilyen céget el lehet tüntetni, következmények nélkül.
Az amerikai fiú GyurmALKOTMÁNY 2013.03.11 17:01:06
"A kommunizmus megdöntését követő húsz zavaros év után végre gránit szilárdságú alapot vetettünk a jövő számára."(Orbán Viktor, 2012.)Az AVON katalógus kevesebbet változott 2012. január óta az Alaptörvénynél.(a szerk.)VÉLEMÉNY         Igen! Jól…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Proszektúra Kafkai koppintás 2011.07.01 19:35:00
 Nem tudom, dr. Bodonovich Jenő úr olvasta-e Franz Kafka A per című regényét? Felteszem, jogászdoktor, nem a bölcsésztudományokból doktorált, s nem is valami dögész (ahogy a jogásznóta az orvosokat oly kedvesen nevezi).Mindenesetre, ha ismeri doktor Bodonovich Josef K.…..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Ezen a blogon többnyire pozitív élményekről számolunk be, előfordul azonban, hogy különösen indokolt esetben itt vezetjük le a feszültséget is. Ha túl hosszan kell sorban állni a Ferihegyi repülőtéren, vagy ügyetlenül összehangolt útfelújításokba, esetleg hazudós…..
A legtöbb okmányirodának kijárna egy alapos faszkorbács. A kilencedik kerületi például csak és kizárólag munkaidőben van nyitva, lehetetlenné téve, hogy szabadság nélkül bármit elintézzünk. Átlagosan körülbelül négy órán keresztül van ügyfélfogadás, amivel azt is…..
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..
Filo 2010.05.18 17:28:23
@Brain$torming: Óóóó, szegény budai lakosok. A Lidl képes boltot nyitni az elit közepén! (mert ugye ez nem Csepel meg a nyócker) Remélem nem fogtok infarktust kapni a szégyentől...
Na az ő kosztjukat hosszú éveken át ettem.  Ez egy tipikus kifőzde, minden előnyével és hátrányával. Nem tudom Te miként vagy ezzel, de én valahogy jobban szeretem ezeket a kifőzdéket, mint az éttermeket. Számomra családiasabb a hangulat. Sokszor a tulaj áll a pult…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
Filo 2009.05.20 10:48:44
@Bambano: Egyértelműen igazad van. Napi 3-4 óra tömegközlekedés helyett napi 50-60 percet utazok autóval, nem kell büdös, zsúfolt és gusztustalan BKV járműveken töltenem a fél életemet.
Filo 2009.05.20 10:53:48
@Viktus: Majd szépen összeül valahol egy bizottság (jó pénzért) és utólag eldöntik, hogy hol kellene a következő 200 évben P+R parkolókat építeni. A BKV meg addig mindent elvisel. Minél több utas van, annál többen tudják majd tolni a lerobbanó buszokat...
Szeretem az első hó napját, meg azt a néhányat, amíg a bátortalanabb autóson nem mernek volán mögé ülni, még a fővárosban is pillanatok alatt el lehet jutni bárhová így hétfőn napközben is. Nem volt ez így múlt héten kedden, amikor Tamás a Könyves Kálmán körúton járt.…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
Nyilvánosak lettek a Metallica 2009-es Európa-turnéjának állomásai. A várakozásokkal és a spekulációkkal ellentétben egyelőre úgy néz ki, nem lesz budapesti Metallica-koncert, de reménykedni azért még szabad. A World Magnetic Tour eddig ismert európai dátumai a…..
A Tarka Magyar 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tüntetésének ígérkezik. 100.000 embert várnak az Erzsébet tér környékére. Óriásinak, felemelőnek,és felszabadítónak ígérkezik. Ha sikeres lesz, az akár komoly változásokat is indukálhat a politikában. Fontos…..
Nekiálltam kiszámolni, hogy éves szinten mennyi pénzt spórolunk, amióta nem veszek ásványvizet. Kb. 60 000 Ft-ra jött ki, ami lényegében havi 5000 Ft-ot jelent. És akkor még nem számoltam a gyümölcsleveket és a szénsavas üdítőket. A csapvíz ásványi anyag tartalmát is…..
Az alábbi ügyben szinte minden probléma előjött, ami egy hitelre vásárolt új építésű ingatlan vételénél felmerülhet. Sokan nincsenek tisztába az ilyen konstrukciók veszélyeivel, pedig nagyon könnyen elveszítheti az ingatlanba fektetett vagyonát a vevő, és még…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
autózz! Kiszedlek a kocsiból! 2008.08.13 07:06:00
Különösebben meg sem lepődök Zsömbi levelén, mert tegnap magam is láttam egy autós-motoros ordibálós jelenetet az irodánk erkélyéről, ami tükörlerúgással végződött. A lenti történet szerencsére nem fajult tettlegességig, de ez csak aktuális főhősünk hidegvérmegőrzési…..
Tegnap volt szerencsém pont akkor (kb. fél-háromnegyed hat) hazaérkezni, amikor egy  Subaros barom letarolta az Uránia előtti fákat, motort, parkoló autót, korlátokat. Faszfejkém sötét Subaruval  - megkülönböztető jelzés nélkül - jó 120-150-es tempóban zúzott hol a…..