Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corde

2 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Pénteken mutatják be az idei Ferrarit, a neve már kiderült: F150. Azért 150, mert Olaszország idén ünnepli megalakulásának 150 évfordulóját, és a Ferrari-elnök Luca Di Montezemolo szerint istállója, illetve autógyára "az olaszok tehetségének, kreativitásának és…..
Fapadossal okosan Eindhoven II. 2010.12.19 16:00:00
 Látnivalók II.Aki szereti a focit, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia a PSV stadiont megnézni, annál is inkább, mert csak pár perc sétára van a belvárostól, illetve a Centraal Stationtól. Magyar vonatkozása is van a helynek, Dzsudzsák Balázs is jelen idő szerint a PSV…..
Torres Dani megmondta.Bevallom,nem néztem utána,a szövegeket ki írta a dalaiban.Abban is biztos vagyok,hogy ezeket a gondolatokat nem ő fogalmazta meg először.De ahogy mindezt tálalta,előadta,az teljesen megfogott.Nézzük csak.1,2,3.Mi az a három,ami motivál,tartást…..
...mindenkinek. Későn érő típus vagyok. Ahogy azt hiszem,talán Woody Allen mondta: A feleségem alapjában véve éretlen nő volt.Bejött a fürdőszobába,és elsüllyesztette a papírhajóimat. Későn érő,mert sok minden jóval később történt meg életemben,mint az normális…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Corde 2010.02.09 23:44:31
@Rex: DS-sel kapcsolatban tök igazad van,de Palik tökéletes tanítványa,pont ugyanezt csinálja.
És a Palik akkor dőlt meg nálam,amikor Baumgartner Zsolti úgy lett nyolcadik,hogy Fisichella autója megadta magát,amire Palik Lacika üvöltve reagált,hogy ezaz,ezaaaz,és hogy szerencsére kiesett Fisicho! Ezt csak azért hoztam fel,mert Ákosunk pont ennyire ragadtatta el magát,a jégkorong sajátosságai között.
Van olyan kifejezés is,hogy megrovás,vagy figyelmeztetés,vagy mittudomén.
Főleg úgy,hogy Ákosunk egy szűkebb rétegben tényleg népszerűségre tett szert.
Én sem kedveltem,tényleg votlak ostoba dolgai.
a hangját se mkedvelem,de talán jobb,mint Czollner Gyuszié.
És ha kell,Ákoskának adok egy pirospontot.
A kezdődobás meg tényleg jó ötlet-egy amolyan igaz orrpöcögtető húzás a sportcsatorna vezetése felé.
A hétvége a tavi hoki, a tavi korcsolyázás jegyében telik. Csak a hozzánk eljutott hírek szerint Tatán, Agárdon és Csömörön zajlanak szervezett keretek között jégkorongos események. Aki ezen kívül is tud még mozgási lehetőséget, írja meg a kommentek közt.A 2009-ben remekül…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
A Sport Televízió az A csoportos világbajnokság 56 mérkőzéséből 28-at közvetít, tudta meg blogunk Máté Pál főszerkesztőtől. A magyar válogatott minimumn hat csatáján túl a torna elejétől napi két találkozóval számolnak, a negyeddöntőktől minden egyes meccs képernyőn…..
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az edzői stáb szombaton igyekezett a játékosok fejében még nagyobb rendet tenni – ezzel a mondattal kezdte Énekes Lajos, a válogatott edzője a horvátok elleni mérkőzés értékelését. A meccs alapján megállapítható, sikert aratott a magyar trénertrió. "Erre azért…..
Jégkorong Mostantól Mol Liga 2008.09.09 06:51:00
Kedd este hét órakor a káposztásmegyeri Jégcentrumban az NZ-Stars és a Dab.Docler mérkőzése jelenti az igazi hokiszezon kezdetét. Előtte szurkolói klubtalálkozóra kerül sor, ide hívja az Ötödik Sor az érdeklődőket. Hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar…..
Hanem rettenet. Nem sietnek értékelni az ukránok a válogatott bukását. A hét végén hivatalos-érdemi reakciót nem találtam az internetes oldalakon. Hétfőn aztán a Szegodnyában megjelent Anatolij Brezvin szövetségi elnök nyilatkozata, kiszemlézem.A szurkolók addig sem fukarkodnak…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..
Jégkorong A csoda kapujában 2008.04.18 13:07:00
A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.Nem volt jó mérkőzés. Az első…..
Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy…..
Jégkorong Japán következik 2008.04.16 05:36:00
Magyar idő szerint 13 órakor Japán válogatottjával mérkőzünk. A tét nem kicsi, a helyzet nem rossz. Ha nyerünk, akkor 2002 után ismét döntő mérkőzést játszhatunk a záró napon. Ha kikapunk, akkor szurkolunk Ukrajnának Japán ellen, és ha sikerrel tesszük ezt, akkor megint csak…..