Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.HajdúAndrás

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha verseny lenne, hogy ki tud több zöldterületet beépíteni a budapesti kerületek közül, toronymagasan a XI. kerület nyerne. Hogy miért? Íme pár terület, ami gyökeresen megváltozhat a közeljövőben. Kezdjük talán a mostanában sokat emlegetett szuperkórházzal. A kormány a XI. kerület Dobogó nevű…..
.HajdúAndrás 2017.07.26 21:12:20
@Ziu9: Igen, a buszok rendszeresen állnak akár a villamos sinekig a dugóban az Egér út felé, hiszen nagyon sokan a Tordai úton keresztül 'jönnek le a dombról'. Lehetséges, hogy a lakópark megépítése elősegíti a 41-es villamos sűrítését is, ilyenre mondjuk még nem volt példa (a Tóváros építésénél sem).
Valahogy kezelnieük kell ezt a közlekedési helyzetet, ha tényleg 187db laksát szeretnének.
.HajdúAndrás 2017.07.26 21:54:09
@Ziu9: A közlekedés is gond lesz, de valóban, még megannyi dolgot felvet ez az építkezés. Igen valószínű, hogy a Kecskeméti lenne a körzetes, de magán iskolákból, pont van kettő a régi laktanyánál. Óvodákból sem áll jól a környék, állami szintén a Kecskeméti utcában van egyedül, legalábbis ezt erősíti a sok magánóvóda elterjedése a környéken.
Tudtommal egy ilyen nagy szabású projektnek, viszont gondoskodnia kell élelmiszer ellátásról, postáról és egyéb szolgáltatásokról, így akár óvoda és épülhetne.
.HajdúAndrás 2017.07.27 10:35:51
@Ma Baker: Mielött hozzászól, kérem olvassa el a cikket is, mert úgy látszik nem értette meg mi a probléma. (:
Azt hiszem, senki sem fog meglepődni azon, hogy a jövő héten nagy valószínűséggel átmegy a Budafok-Tétényi önkormányzat képviselő-testületén az az előterjesztés, ami kimondja, hogy egy 80 millió forintos keretösszegből le fogják bontani a Budafok belvárosi részén roskadozó mozit, és a helyének…..
Itt a tél, és a hideg mellett megjelentek az ezzel járó problémák is, amelyek közül most egyet emelnék ki: az utcák, utak, járdák sózását. Ez a probléma jött velem szembe a minap. Napos, de hideg időben sétálni voltam a kutyámmal Rózsavölgyben. Épp a minimálisan havas tájat figyeltem, amikor a…..
Örömmel fogadtam, hogy Budafok-Tétényben fórumot tartanak a budapesti olimpiáról. Fontos, hogy egy ilyen nagyszabású eseménybe minél szélesebb körben bevonják a lakosokat. Még több reménységgel töltött el, amikor elhangzott, hogy elsőként itt van ilyen fórum. Aztán ez a reménység a rendezvény végére…..