Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinerius Norbertus

41 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 9-kor már úton voltunk a Pablixba, hogy fincsi szendvicseket vadásszunk amely hasonlít a Subway-os testvérére. Körülbelül olyan finom is. Mr. K már nyitotta is az ajtót amikorra oda értünk és pár perc múlva már a csatornán száguldoztunk a Mexikói Öböl felé. Menet…..
Azon kívül, hogy a városban voltunk a postán, bankban és könnyebbek lettünk pár zöldhasúval, más érdekesség nem történt. Vagyis de... A bankban a bankárnő: Nekem is van egy hasonló korú lányom mint te 22 éves karcsú, kicsit félénk, jól tud zongorázni és furulyázni.…..
Primus Inter pares A tortúra... 2012.06.26 16:44:00
Reggel 9 óra K-nak már itt kellene lennie. Jól van, várjunk még egy kicsit… (Aknakereső és Mahjong terítéken) Még senki sehol. 10 óra és még mindig semmi. (Az éppen aktuális sorozat egyik epizódja terítéken) 11 óra és a nagy nihil (Olvasás folyamatban) Ahh mi az már?! Úgy…..
Kérem az biztonságuk érdekében kapcsolják be az öveiket és veszély esetén hajtsák végre a következő utasításokat… Időm nem volt kikapcsolni a fogások és az italok között amit a Edelweiss Air munkatársai felszolgáltak. 12 óra repülés mire jó? Evésre! :D Elképesztő…..
Vége a sulinak és elkezdődött valami egészen új. Úgy is mondhatnám, hogy a régi új folytatódik. Hosszú idő után újra Veszprémben hörpinthettem anyukám húslevesét, amire már egy ideje titokban nagyon vágytam. Nincs is jobb az otthoni ízeknél ezt mindenki tudja.  Habár nem…..
És lőn 39 tétel melyek fűszálként hajoltak meg az erős szélben amit a 2012 végzős hallgatók vértesei okoztak a hatalmas összecsapás folyamán. A csata elkerülhetetlen volt! Öt év folyamatos huzavona után a végső küzdelem meghozta a várva várt győzelmet... Vége! Nincs tovább…..
Primus Inter pares Welcome aboard 2012.06.10 18:30:00
Szeretnélek újra köszönteni a virtuális világ eme sarkában. Rég nem jártál itt... Hogy miért? Ki tudja. Lustaság, változás, vagy csak mások voltak a prioritások. Sajnálom, hogy nem írtam mert rengeteg élményt tudtam volna megosztani. Így max. csak zanzásítva közölhetem két…..
Pár hét ez elött, szomszédomtól kaptam a medvehagymát. Már hallottam róla de most láttam eloső maga levelet.           kostoltam a levelet, "fúúúúúj!!!" elég foghagymás íze van!Érdekes!!!…..
Primus Inter pares Hello me 2010.08.26 20:30:54
Eddigi életem legnagyobb kalandja kezdődött el 3 napja és még mindig rart... :D És ha szerencsés vagyok még tartani is fog legalább egy évig. Skócia áldásos időjárását élvezhetem, nézhetem, hogy a diákok mikor jönnek ki a suliból (egyenruhába!... és ez nagyon tetszik), és…..
Primus Inter pares Idához... 2010.06.20 16:40:32
Fényt hozni jöttem életedbe álmaid kapuján át, a szivárványon legurítom néked az éjszakát. Csomót kötök napkorongra lebbentetném széllel, vágyaidat valóra váltom meg-megdobbanó szívvel. Szerző: Jagos István Róbert..
"Fészbúk, aki a neten vagy. Posztoltassék a te neved. Kommenteltessék a te országod. Lájkoltassék a te akaratod. Amint a fészen, úgy a búkon is. Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma. És bocsásd meg diszlájkjainkat, miképpen mi is megbocsájtunk a nem lájkolóknak.És ne…..
Primus Inter pares VINYIT 2010.05.18 15:52:00
Na ez az amin nem voltam, (Vizsgaidőszak nyitó iszonyatos tivornya) de elég jól érzem magam ahhoz, hogy enélkül is úgy érezzem magam, mintha elmetem volna. Hogy miért? Sok kicsi apró. Este megyek ifire és az jó...! Aztán egyenlőre 4-esek, és 5-ösök csusszannak be ami nagyon jó!…..
Primus Inter pares Ennyi volt... 2010.05.10 03:52:56
Minden foldi dolognak van eleje es vege, nincs ez maskepp az en kis kirandulasommal sem. Holnap ha a vulkan is ugy akarja, akkor elindulunk Europa fele. Meg az utolso programok koze tartozott, hogy delelott elmentunk a sarasotai partra es megneztuk, hogy milyen a homok. Mint a puder... Azt gondolna…..
Na lassuk csak, hogy mire is mondom, hogy jo... Eloljaroban annyit, hogy itt az emberek 6-kor mennek vacsorazni es az amerikai konyha kultura egyaltalan nincs azon a szinten, mint az europai. Ezert nem is vethetem meg oket. Attol az embertol nem kerhetjuk ki amit nem tud. A kritika…..
10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...Lunch! Ide a steakkel. xDSzereny szemelyed egy ket napos kirandulason vehetett reszt, amelyen betekintest nyerhettel a Kennedy Space Center turistak alltal latogatott nevezetessegeibe. Segitsegedul szolgalt egy kedves barati par Punta Gordarol es…..
Lagyjatok feleim szumtukkel... Nem? Az jo, mert en sem tudtam volna elkepzelni amig nem latom sajat szemeimmel, hogy emberek ilyen kornyezetben is elnek. Minden hazank az egyik oldala egy utra vezet es lehet rajta kozlekedni autoval. A masik odala olyan csatornakra vezet, ami szorosan kapcsolodik a…..
Termeszetesen a kulturaval kezdtunk es ellatogattunk a Ringling Museum of Art-ba. Ez egy naagy-nagy teruleten elhelyezkedo epuletegyuttes. Egy oriasi cirkusz felepiteset, tortenetet, hagyatekat mutatja be. Az erdekes az egeszben, hogy tobb ezer ember es tobb szaz allat volt mind egy ember keze…..
Ma delben elmentunk a Jungel Gardenbe. Ez egy szafari park feleseg. Mokus aradat a park egesz teruleten... Szoval otthon ereztem magam! :) Van egy to a kozepen es ott teli volt a kornyeke kacsakkal es flamingokkal. Nagyon bekesek es emberkozeliek voltak, mert a kezembol ettek. Es igen mar megint...…..
Megyunk nagyba anyukammal a hivatalba es menet kozben mit latnak szemeim? Egy no vezetes kozben kessel banant eszik... biztos megehezett a lelkem... :) No de azert nem kene on es kozveszejes lenni. Es ha mar a hivatalrol van szo, akkor elkerulhetetlen, hogy ne emlitsem meg, azt, hogy meglattam…..
Anyukam finomsagokkal vart. Eloetelnek megteszi mondjuk egy kis sajtal toltott aszaltszilva baconbe gongyolve. Masodiknak egy nagyon finom francia etel a boeuf bourguignon (burgundi marharagu) melle egy kis voros bor. Desszert pedig egy epertorta volt. A masnapi ebed a mar ismert kacsa parolt…..
Primus Inter pares Utazas 2010.04.27 23:38:00
Ilyen nagy repulon meg nem utaztam, voltak rajta egy paran... a farok reszeben ultem es ezert a vamnal legalabb 45 percet altam, mig sorra kerultem az ellenorzesen. Volt egy(brit) ferfi a repulon, aki melettem ult a (2.) felesegevel es amikor szoba elegyedtunk kiderult, hogy az elso felesege…..
1 hét múlva ilyenkor már túl az Óperencián leszel. Most már várom, mert kiváncsi vagyok és mert nekem mindig mehetnékem van! Hát menny! Lódulj és szívj magadba annyi élményt amennyit csak képzeleted felfoghat. Szóval határtalan mennyiségben exponenciálisan töbszörözd meg…..
Primus Inter pares I love cake's... 2010.04.18 19:50:00
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.9191. Akinek a neve felkerül a Halállistára meg kell halnia...2. Az írás csak arra a halandóra hat, akinek az arcát maga elé képzeljük - azonos nevü emberek az arcképük ismeretének hiányában nem halnak meg.3. A kiválasztott név…..