Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krausz Attila

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WriteSomeShit! 33! 2018.06.21 12:27:05
ye! 33 éves lettem, ami elég komoly szám. Krisztusi kor, ami arra készteti az embert, hogy számot vessen az életéről, kicsit kielemezze magát és kitalálja, merre tart. Arra kellett rájönnöm, hogy már tudom merre tartok. író leszek. De rendesen, nagyba. Sok nagy csoda meg véletlen történt már velem,…..
Gondoltam, bevillantom az első pár oldalt, és ha van rá érdeklődés, ezután minden héten jelentkezem egy következő részlettel.Szóval... TIPLI 1. Most télen kaptam a szikrát, hogy mindent itt kéne hagyni a picsába. Emlékszem, a házunk mögött ültünk a korláton a Raskóval meg az Ágikával és embertelen…..
Krausz Attila 2017.11.11 15:33:01
@betegleány: Köszönöm szépen:)
    Krausz Attila vagyok és írtam egy lakótelepi regényt! Sok jó dolog történt velem a megjelenés óta és rengeteg új emberrel ismerkedtem meg. Nagyon belebolondultam az írásba, már három regényt befejeztem és belekezdtem egy negyedikbe. Minél többet írok, annál többet akarok írni. Szóval úgy néz…..
  Yeyo!Köszönöm az érdeklődést és a sok pozitív visszajelzést! Királyok vagytok. Vannak mozgolódások a dolog körül, majd mesélek;) TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 TIPLI5 TIPLI6 TIPLI7 TIPLI8 9. RÉGI SZTORIK   Amúgy kár, hogy nem vágod a Kokkert! Tele van cuccokkal! De tényleg minden szarral. A…..
WriteSomeShit! Tipli 8. rész SIMLI 2017.05.22 18:10:50
Yeyo!Május 25. csütörtökön dobjuk postára a könyveket! Az első 7 részt itt olvashatod: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 TIPLI5 TIPLI6 TIPLI7 TIPLI 7. részSIMLI    Na, szóval kb. így ment le egy hónap, melóval, meg angolozgatással és kerestem bruttó 111 ezer forintot. Az nettóba 73 ezer forint, hallod.…..
Yeyo!Szóval kész a könyv és ahogy ígértem, újra elkezdem kidobálni a részleteket!Az első 6 részt itt olvashatod: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 TIPLI5 TIPLI6..
  Yeyo! Január 26.án írtam az első blog bejegyzésemet, aminek az volt a címe, hogy „Kiadok egy könyvet, ez már biztos!” Most május 12.e van és teljesítettem, amit kitűztem magam elé. kész vagyok a Tiplivel! MÁTÓL ELŐRENDELHETŐ A CUCC! (2500 HUF +…..
Egy ideje nem jelentkeztem új részlettel, ráadásul nem is lustaságból, hanem direkt. Lassan kész vagyok a könyvvel és úgy tervezem, hogy április végére már előrendelhető lesz! Igyekszem minden szabad időmben ezzel foglalkozni, és kipipálni a dolgot, de miután kint van a cucc, újra elkezdem kidobálni…..
WriteSomeShit! Tipli 6. rész 2017.03.06 18:11:38
Itt az új kör a Tipliből. Jó hír, hogy a célegyenesben vagyok és úgy tervezem, hogy egész hamar jön a könyv, nyomtatott formában. Az első 5 részt itt olvashatod: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 TIPLI5 Szóval... TIPLI 6. RÉSZ   Szóval ott voltam, ahol a part szakad, nulla forinttal és nulla…..
Itt a Tipli 5. része! Ha nem olvastad az első négy részt, itt megteheted: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 Szóval...   TIPLI 5. rész   Még csak délután volt, de egész nap nem ettem semmit, szóval kerestem valami kajáldát. Bementem a legközelebbi mekibe. Még az is szimpatikus melónak tűnt egy nap…..
Szóval könyvet írok! Igyekszem minél hamarabb befejezni és kiadni, addig is dobálok pár részletet belőle, hogy felmérjem, mit szóltok hozzá!Az első 3 részletet itt olvashatod: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 Szóval... TIPLI 4. rész   Mikor hazaértem, láttam a Zsuzsi cipőjét, meg azt a jó retkes szakadt…..
Gondoltam ajánlok nektek egy költőt. Nem is akárkit, hanem Francois Villont. Azért választottam őt, mert egyrészt az egyik kedvenc költőm volt, (főleg Faludy György fordításban) másrészt, mert a versein keresztül bepillantást nyerhetsz az igazi 15. századba. Sokan tanultunk arról, hogy ki volt az…..
Úgy tervezem, hogy február végére, kész a Tipli kézirata. Sokat gondolkodok a megjelentetés részletein és sok kérdést teszek fel magamnak az olvasói szokásokkal kapcsolatban.Ma reggel arra gondoltam, hogy nem találgatnom kellene, hanem megkérdezni titeket! Köszönöm, ha segítesz;)  Kösz, hogy…..
  Itt a tipli 3. része és egyben az első fejezet vége. Kösz, hogy olvasod!Ha csak most tévedtél ide, itt elolvashatod az első két részt: Tipli 1, Tipli 2 Szóval... TIPLI 3. rész   Pár nappal később felhívtam a Tibit, hogy elkérjem a nővére számát. Azt mondta, inkább írjak rá facebookon.…..
  Sok embertől kaptam, hogy ők nem szeretnek olvasni, de a Tiplit elolvassák majd. Ezt nagyon jó hallani. A helyzet az, hogy régen én se szerettem olvasni. Hosszú volt, nem kötött le. A Kis Herceget elolvastam, mert rövid és tele van képpel. Ne mondják, hogy egy könyvet se olvastam, tudod… De nem…..
  Rengeteg jó visszajelzést kaptam, miután kidobtam az első részt. Megerősít abban, hogy ennek a könyvnek meg kell jelennie. Szóval köszönöm!Ha most tévedtél ide először, Itt elolvashatod az első részt: Tipli 1. rész Szóval... TIPLI 2.    Másnap leugrottam a padokhoz. Ott volt az Ágika, a Zsófi…..
  Szabályok közé szorítkozunk, és azon belül mozgunk és gondolkodunk. Mindent a szabályok tartanak pályán, hogy ne rugaszkodjunk el túlságosan és ne menjünk be nagyon az erdőbe. Jó hogy vannak, de azért néha ki kell lógni a kerítésen.....
Mindenek előtt a legfontosabb, hogy sok módszer van, mindenki máshogy ír szöveget és ez így van jól... Nem szabad elhinni mindent nekem se...Azért összeszedtem pár szempontot, ami hasznos lehet, ha úgy döntesz, hogy elkezdesz reppelni...
  Sok levelet kaptam és sokan mondtátok, hogy átjön a könyv stílusa. Ennek tényleg nagyon örülök és megerősít abban, hogy ennek meg kell jelennie. Szóval köszönöm;) Már régen gondolkodtam ezen és fel is vázoltam egy-két dolgot pár évvel ezelőtt. Sokáig eszembe se jutott, de aztán valahol a gmailem…..
  Biztos mindenkinek eszébe jutott már legalább egyszer , hogy "hallod írni kéne egy könyvet!" Ez általában ennyiben is marad, pedig azt hiszem mindenkinek van olyan gondolata, amit érdemes lenne leírni.  Az már kevesebbeknek jut eszébe, hogy írni kéne egy könyvet, ki kéne adni és belerakni időt…..
Krausz Attila vagyok, a DSP együttes egyik frontembere és szövegírója. Régóta van bennem késztetés, hogy nagyobb volumenű dolgokba kezdjek és lassan már elég kiforrottnak érzem magam ahhoz, hogy írjak egy olyan könyvet, amit érdemes elolvasni.  Az a tervem, hogy írok egy regényt, megszerkesztem,…..