Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmc30

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon a napon költöztünk ki. Sok hónap előkészület után megléptük, kint vagyunk. Igen, mi is. Kérdezték sokan, hogy na de Ti miért? Hiszen nektek itthon is jó - mondták a barátok, ismerősök, kedves családtagok! Igen, valóban megéltünk, utazni is volt pénz, a gyerek is kapott új dolgokat, anyagiak…..
bmc30 2018.08.20 11:17:44
@teéjesenmindegy: csatlakozva és egyetértve az előttem szólóval, csak érdeklődésképpen: melyik magyar kórházban van mindennapos autópálya baleseti ügyelet ? És akkor a honvédban , vagy bármelyikben miért kell akut hasnyálmirigy gyulladással 8 órát feküdni a folyosón csak a felvételre várva ?
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
bmc30 2018.08.20 11:03:07
@vakapad: válassz jobb streamet, nekem a kis 10 megás internetemmel HD minőségben jött és ki is lehet egy alkalmas kábellel tenni a monitor helyett egy jobb TV-re
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
Hamarosan megszűnik Magyarországon a Fox csatorna, számolt be róla a SorozatWiki, az értesülést pedig a csatorna is megerősítette. Azt közölték, hogy április 30-ig lesz elérhető a Fox a hazai kínálatban. Vagyis a Walking Dead 8. évada, ami február közepén tér vissza, még végigmegy. ..