Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyekura

3 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
legyekura 2020.10.17 19:34:43
Valószínű mindenkinek elment az esze már a home office unalmában. Egy neten köröztetett kérdőív kitöltésével akarnak a szegedi egyetem kutatói magvas következtetéseket levonni a járvánnyal kapcsolatban. Valójában megkutatják a nagy semmit. Pótcselekvés. Alibi. Áltudomány. Marhaság. Ez is a magyar…..
Korábban sosem látott őszinteséggel nyílt meg az ITV brit televízió exkluzív interjújában Meghan és Harry arról, milyen negatív hatással van rájuk, amin az utóbbi időben keresztülmentek, az, amit Harry már többször is a média "zaklatásának" nevezett. A dokumentumfilmet a sussexi hercegi pár október…..
legyekura 2019.10.23 08:31:02
Kevesen tudják, de az FBI eredete pont 110 évre, 1908. július 26-ra vezethető vissza, amikor is Charles Joseph Bonaparte amerikai igazságügy-miniszter egy különleges ügynökökből álló testületet hozott létre Theodore Roosevelt elnöksége alatt. A szervezetet először Bureau…..
Konszolidáció? Ugyan, kérem! Ez a szó nem szerepel Orbán Viktor szótárában. Viszont rengeteg kifejezést találni a "harc" szó környékén. A permanens háború most sem szakad meg, sőt, ha lehet, a helyzet tovább fokozódik...
 Sagan, van Avermaet, Nibali, Dumoulin, Valverde, Quintana, Thomas. Vágyakozva nézed, ahogy tökéletes, merev tartással hódítják meg az Alpok vagy a Pireneusok csúcsait, vívnak nagy csatát a tengerparton becsapó oldalszélben, vagy épp a fejük búbjáig sárosan vágtatnak végig Roubaix kockakövein. Lehet…..
A legnagyobb parasztság az, ha valaki nem tartja be a követési távolságot. Ez elég balesetveszélyes, hiszen elég csak egy pillanatra elbambulnia, és meg is történik a baleset. Nem csak magát veszélyezteti, hanem mindenkit körülötte...
legyekura 2018.01.19 13:24:19
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
legyekura 2018.01.16 14:01:13
@Én de genere Mi: azért a délieket ha egy picit alaposabban megfigyeled akkor lárhatod hogy amit hordanak az nem rövidujjú ing hanem hosszúujjú csak vissza van hajtva.. és az egészen más! Az stílus!
Leesett az első hó, és itt a ködös időszak. Nyilván ezt mindenki észrevette, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy olyanok is észrevették, akik rettegnek vezetés közben, és/vagy nyárigumival nyomják, még mindig. De most harminccal.  Országúton. És gyűlik mögötte a sor. Megy a paraszt…..
legyekura 2017.12.05 16:04:53
@RHalacska: úgy van!! Ez engem is rohadtúl zavar.. miért nem lehet azt a tekerentyűt elfordítani? Olyan nagy erőfeszítés? Vagy spórolnak vele?
8bit Gamer Tranz Am 2017.11.26 13:02:14
Kiadó: Ultimate Play the GameFejlesztő: Tim Stamper, Chris StamperPlatform: ZX Spectrum 16KMegjelenés: 1983 Stílus: Arcade verseny..
Buff kavart egyet kávéján, amiben teljesen feleslegesen állt a kanál, a kavarás is felesleges volt, sem cukor, sem tej nem került bele. A jó kávéba nem kell. Ez a csésze viszont szar volt. De így legalább passzolt a hangulatához. Megkezdődött a téli szezon. Buff kedvenc időszaka. Ez nem azt…..
legyekura 2017.11.24 16:25:15
@Tompahawk: Megnéztem, értem.. :-(
innen a 3. generációnak már nehéz élete lesz..
Eddig csak 100 mm vagy annál kisebb mikro gépek jártak nálam, ezért nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mi történik, ha az alapvetően azonos technikát egy picit nagyobb vázra ültetjük át, azonos hardver elemek, de nagyobb propellerméret mellett. Előre lelövöm a poént, a +20 mm maga a Nirvána, olyan…..
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
legyekura 2017.10.24 15:56:43
@WhiteFalcon: Azért a Hősök nem 2x nagyobb! (--:--) Kicsit több mint a fele a hossza a Vörös Térnek..
Drogok, alkohol, baleset, gyilkosság, csupán néhány ok a sokból, ami végett a nagy legendák már nincsenek köztünk. Összegyűjtöttünk huszonhét rockszárt, akik tragikusan fiatalon vesztették életüket, de így is örökké maradandót alkottak...
legyekura 2017.10.15 23:14:21
Mostanában vettem néhány drón vázat, és eszembe jutott, hogy még sosem láttam normális bejegyzést arról, hogy mi alapján kell(ene) vázat választani, ha építeni akarunk. Persze mindig vannak "best of 20xx" listák, amikbe egy tonnányi panel mondat van, hogy ez könnyű, meg erős,…..
Kényszerbagoly Európa kukája 2017.08.18 13:11:18
A budapesti buliturizmus híre világszerte terjed, mint a pestis. A belső kerületeket elárasztó hordáknak csak 40% legénybúcsús, különben egyszerűen inni és 'aszni jönnek ide, ide a mi fővárosunkba, amiről elterjedt, hogy itt mindent lehet bűntetlenül. A pénz a politika-közeli szórakozóhely és airbnb…..
Együtt vagy külön, egységben vagy szövetségben – ez a westerosi ellenzék legégetőbb problémája a választások első helyszínein. Meg a kormányé is. Merthogy volt adok-kapok, előbb a kormányoldal húzott be egy választási győzelmet a déli partoknál és Égikertben, majd az ellenzék keményen visszavágott a…..
legyekura 2017.08.14 09:00:48
A mai egy különleges vendégposzt lesz, egyenesen a férjem tollából. :) A leírás továbbra is teljesen szubjektív, nem garantálom, hogy mindenhol így zajlik egy nap. Na de nézzük, hogy hogyan is néz ez ki náluk, avagy következzen a svéd irodisták kisokosának 8 pontja : 1. Morogj valamit érkezéskor A…..
legyekura 2017.08.11 06:42:26
@Leone_510: ha a cikk valós dolgokat ír akkor az őslakosok (svédek) úgyis állandóan polkorrekten mosolyognak, egy pillantással sem fogják tudomásodra hozni a bevándorló léteddel kapcsolatos érzéseiket.. szóval mindegy mit gondolnak mert - ahogy már Balázs Pali is megénekelte - Ha nem tudom nem fáj!
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Kis kihagyás után újra itt vagyok 6 év eltelt, amúgy elfeledkeztem róla hogy van egy ilyen blogom Hát, sok minden történt azóta.. ma kezdődött az iskola illetve tegnap. A fiam azon nyavalyog, hogy hogy fogja ezt túlélni, meg sokat kell tanulni.. ilyesmik. A lányom most kezdi a nyolcadik osztályt,…..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
legyekura 2016.09.02 14:46:28
@Ballib cenzúrázók réme 18: nem tudom ki a csicska akinek írtál, de a cikkből világosan kiderül, hogy a Metro építés becsült összköltségei nőttek 500 milliárdig, elköltve viszont mindössze 45 milliárd lett az előkészületekre.
Még a szerződéses munkákat sem a terv alapján valósították meg mert az Orbán kormány ezek jó részét megtámadta és semmisnek vette.
Szóval ha az a cél hogy előadd, hogy a Gyurcsányék mennyit loptak akkor még keresgélj..
John le Carré-t sokáig azokhoz az írókhoz sorolták, akiknek a műveit lehetetlen jól megfilmesíteni. Kémregényei lassúak és aprólékosak. Egyik se olyan tulajdonság, melyért a moziközönség túlzottan lelkesedne. Történeteibe az ezüstvásznon olyan nagyrabecsült rendezők bicskája tört bele, mint Martin…..