Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.03.05 01:15:43
@Bolshevik: "Itt ez alatt a poszt alatt főleg (valójában CSAK) balosok akarnak akasztani, ha nem tévedek. "

Ez tenyleg a liberalis demokratakra jellemzo, hogy a tomegbe lovetnek, meg akasztani akarnak.

Azt garantalhatom, holgy mi nem fogunk akasztani............
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.03.02 17:11:26
@s: Be vagy szarva mi, te kis fasszopo sorosberenc, kocsog lipsi ?
Hat garantalom neked, hogy teged szemelyesen foglak a dunaba loni, a mocskos kurvaanyaddal egyutt, te kecskebaszoszopo gecilada.
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.03.02 18:53:01
@s: Czegledi megy vissza a bortonbe ugy hogy megbaszhatjatok kurvaanyatokat.
Ti meg mentek a dunaba a tetves mocskos kurvavanyatokkal egyutt, az tutti.
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.03.03 00:40:23
@nnnnnnnn: "mindenki nyugodjon meg, áprilisban nyerni fog a fidesz. "

Az nekem keves. Ezt a sok mocskos Sorosberenc hazaarulo iszlamista geciladat sajat kezuleg akarom Dunaba loni.
Update: a szavazás lezárult, értékelés itt    Alapvetően egyetértek azokkal az elemzőkkel és más okos emberekkel, hogy aki kormányt váltana, mindenképpen el kell mennie szavazni április 8-án és most első alkalommal fel kell adnia az elvi politizálásról alkotott elképzeléseit, azaz minden esetben…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.02.20 04:48:00
""@werinter: " többi ember szépen elhagyná az országot. Ez a folyamat egyébként már megindult, csak fel kellene gyorsítani egy kicsit."

Hat ha a libsik eltakarodnanak az orszagunkbol annak mindenki orulne. Es persze akkor nem kene oket dunaba loni.
Odaverek A lenyúlás éve 2017.01.06 22:02:22
Jött ma a hír ugye, hogy Matolcsyék lenullázták az aranytartalékot. Puff bazmeg, mentem is az utcára eszeveszetten síkabátban, bakancsban, usánkában, hogy most jól fellógatjuk lámpavasra az összes büdös gyökeret. Hát öcsém, se a Szabadság téren, se a Kossuth téren nem találkoztam senkivel, aki…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2017.01.07 20:39:42
Ki váltsa le Orbán Viktort - Veszprém? Újpest? Tapolca? - melyik Magyarország? Veszprémben a teljes ellenzék támogatásával győzött Kész Zoltán, Újpesten nyert az MSZP-s jelölt nyert, Tapolcán a Jobbik megvert mindenki mást. Nem hiszem, hogy bármilyen fordulatot is jelentene - de a A 2018-as…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.21 02:47:48
Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.21 02:41:28
Ismét közös gondolkodásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal is egy gyakorlati kérdést elemzünk. Hogyan juthatnak el Fideszes bűnözőink a svájci villáikba?..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.20 15:00:35
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Nem lesz semmilyen menekules. A valasztasok utan a libsik mennek a duna.
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.17 11:49:27
@holokauszt rajongoi klub: Libsik ám a javából, be kellett záratni.
Késöbb intézkedünk a dunába lövésükről.
"-Te Tóni. A tököm már nagyon tele van veled. Nem tudnád egy kicsit visszafogni magad? Helikopterezel, táguló lakásod van, új táskát veszel egymillióért. Most meg az Árpival kapnak el, mint egy amatőrt.- De Viktor, visszafogom magam. Nekem sem öröm naponta kimosni a szaros alsód ha Mészáros Lőrinc…..
1. Még maradt az oknyomozó újságírásból valami Kezdjük a kakukktojással, az egyetlen pozitívummal. Minden elnyomási, elhallgattatási kísérlet ellenére még van egy pici része a magyar sajtónak, ahol valós újságírói tevékenység folyik. Miközben a Habony-birodalom közpénzből finanszírozott hányadék…..
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..
Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.15 12:02:10