Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimiAdventures

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is imádtam a vidámparkokat, főleg ha már nem működnek és fel lehet fedezni őket. Ezt a helyet már teljesen benőtte a gaz, minden épület omladozik, de mégis tökéletesen látható, hogy hogyan működött régen. A vidámpark az 1960-70-es években élte a virágkorát, és több mint 20 éve áll…..
SimiAdventures 2017.01.10 22:40:49
@Fantomász: Bocsi, 1963-at akartam írni... Már kijavítottam :)
SimiAdventures 2017.01.10 22:41:38
@Lancelot0: Bocsi, a dátumot már kijavítottam :D
A Csernobili katasztrófáról már mindenki hallott. Az ukrán nukleáris reaktor 1986 április 26-án robbant fel, ezután egy 30 km-es körzetben volt jelen sugárzás. 2011 márciusában a területet megnyitották a látogatók számára, bárki kirándulhatott, még turistacsoportokban is a katasztrófa helyszínén.…..
Elhagyatott, romos helyek a világ minden táján megtalálhatóak, nem kivétel Belgium sem. Miközben urbexes oldalakt nézegettem, akkor találtam ezt az elég ijesztően kinéző "horror labort" ami teljesen nyilvános és Brüsszelben található. Eredetileg egy állatgyógyászati iskola volt, amíg el nem…..
Budapest egyik legizgalmasabb, bezárt épülete a több mint 140 éves Lipótmező. Eredeti neve Budai Magyar Királyi Országos Tébolyda volt, a Lipótmező nevet a telek tulajdonosáról, Göbl Lipótról kapta.  Ez az intézmény volt Magyarország első pszichiátriája, az ország második legnagyobb épülete. A…..
Az 1932 körül elkészült óriási épületet a műemléki védelem alá helyezés se tudta megmenteni a pusztulástól. A több mint 10000 négyzetméteres csarnok és közvetlenül mellette található irodaház nincs valami jó állapotban, pedig a 20. században ezt a helyet tartották Budapest éléskamrájának. Ide…..
Urbex Budapesten Felszerelés 2016.12.18 14:21:16
Ha valaki ki akarná próbálni ezt a "sportot" annak egy jó pár dologra kell odafigyelnie, ha sérülés nélkül akarja megúszni. Először is, az urbexeléshez rengeteg dologra lehet szükség, a körülményektől függően. Ami mindig kell az egy minimum erőnlét, hogy bizonyos helyekre egyáltalán el/fel lehessen…..
Ha valaki gyakran kirándul a Normafa közelében, vagy egyszerűen csak a környéken lakik, biztosan feltűnt már a hatalmas, elég rossz állapotban lévő épület. A szálló építése a 70-es évek évek elején fejeződött be. Pont a megnyitáskor zajlott a müncheni olimpia is, innen ered a hotel neve. Ez volt…..