Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msparis

57 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy, hogyan juthatsz(hatnál) ingatlanhoz, ha nincsenek módos családtagjaid, szüleid se tudnak/akarnak segíteni, nem örököltél, nem te vagy a multivezér 500ezer forintos fizetéssel, csak egy sima kis egyéni vállalkozó, aki papír alapján még csak nem is hitelképes. Először is kezdjük, ott, hogy nem…..
msparis 2020.06.27 07:14:49
@Amineknevetadokelveszik: írhattam volna mást is, most hirtelen ez jutott eszembe. A lényeg az, hogy egyéni vállalkozoként sokkal kisebb esélyed van hitelre. (Nem KATÁsként)
msparis 2020.06.27 07:15:27
@Erl: köszönöm a bíztatást! :)
msparis 2020.06.27 07:17:07
@barlangaszmilan: mondjuk írtam, hogy még van egy csomó feltétel, és hogy honnan érdemes tájékozódni. Nem volt szó melléképületekről, csupán arról, ha a tulajdoni lapon nem kivett lakóház szerepel.
Rájöttem. Pedig szeretek írni, szeretek beszélni, kommunikálni emberekkel. Amikor épp nem vagyok antiszoc. Az emberek pedig szeretik elmesélni a gondjukat bajukat. Ez néha kimerít. Kiégsz a sok negatív élménytől. Szóval rájöttem, hogy a legnehezebb a rendszeresség. A kitartás. Nem is az, hogy…..
Feltámadt a szél. Átlagos jelenség, de ma...ha a levegőben több órán át életképes a vírus...emiatt aggasztó. Az írott médiában pedig feltámadt az indulat, de oly mértékben, hogy brutális fekete ködös nyavalyát köp rá. Sosem fogom megérteni, hogy ilyen helyzetben miért nem lehet összefogni…..
Másfél kiló liszt Március 20. 2020.03.22 11:04:04
"Az egész magyar ipar súlyos bajba kerülhet, ha tovább késnek a szállítmányok" "Fizetésképtelenné vált a Vapiano a koronavírus miatt" "Holnap bezár az IKEA" "Reggel óta több katona van az utcákon" Ezek ma főcímek az Indexen. És ez bizony nem vicc. A korona nem viccel. Néha egy kicsit olyan,…..
Nem fogom sokáig ragozni. Erről úgyis temérdek cikket fogsz tudni olvasni. De ha majd egyszer vége lesz ennek, s belelapozol az archívumba, nem biztos, hogy enélkül értenéd mi ez az egész.  Történelmi időket élünk kétség kívül. Még ha senki se vet egy pillanatást erre a digitális naplóra, akkor is…..
Másfél kiló liszt Március 16. 2020.03.17 19:22:36
-Az utolsó kapcsolja le a villanyt! - hangzik el a kérés Bencétől. Pont vége az utolsó filmnek, a takarítás zajlik serényen és alaposabban a megszokottnál. Nem kell sietni. Egy ideig nem repkednek zabolátlan kukoricaszemek a székek alá, nem szürcsöl diétás kólát senki sem. Külső utasításra zárni…..
Sajnos, idén 35 leszek. Sajnos, későn ismertem meg azt, akinek nem csak a szép kell belőlem. "Sajnos" nagyon szeretnék gyereket. Sajnos, nem sikerült eddig összehozni egy lakásra valót. Sajnos albérletben élünk. Sajnos, van kutyám. Sajnos, nincs kanapénk, hogy a kutya ott aludjon. Sajnos,…..
A munkaerő piacon egyre többet hallani, hogy "nincs aki". De nem kell messzire menni, saját bőrünkön is azt tapasztaljuk, hogy nincs fizikai munkaerő. Értem ezalatt azt, hogy nincs takarító, festő, burkoló,  szezonmunkás, aki leszedi a gyümölcsöt. Az órabérek nőnek, de ez is kevés.  Másik…..
Az elmúlt hétben nem voltam aktív a blogírásban. Ennek oka az, hogy van egy alkalmi munkám, amire sok időt fordítottam. Ezt a munkát teljesen otthonról csinálom, a megbízó külföldi. Nem ez az első alkalom, legelőször novemberben volt ilyen munka és azóta folyamatosan, bizonyos…..
Olyan sokszor olvasni arról, hogy milyen a jó vezető, milyen a jó főnök, mindenféle mémek is születtek róla szép sorjában. Nézegeti a vezető, lehet, hogy sok pontjára azt mondja, hogy ez nekem mind megvan, jól van akkor jó főnök vagyok. A munkavállalókról viszont kevés szó esik.  Nemrég…..
Tavaly hoztam létre első egyéni vállalkozásomat, szerettem volna, ha minden hivatalosan megy, jobb a békesség. Akkor tájt kezdtem el vállalkozásoknak blogot írni. Először felmértem az igényt, megkerestem ügyfeleket, hogy szeretnének-e állandó jellegű blogot a webshopjukhoz, és szép számmal akadtak…..
Mielőtt webshopban vásárolsz nézd meg legalább a rólunk, vagy információk fület, esetleg olvass véleményt. Keresd a megbízható e-kereskedőket! 1. Mindig nyitva van. Nem számít, hogy vasárnap van, húsvét, vagy más ünnep, bármikor kedvedre nézelődhetsz, vásárolhatsz 2. Ha esik, ha fúj, ha nincs…..
Vállalati Beszerzés Néhány szó 2018.04.02 18:46:54
Most már pár hete olvashatsz bejegyzéseket, infókat, de arról még nem írtam, hogy kik vagyunk és miért jó nálunk vásárolni. A Vállalati beszerzés már több, mint tíz éve megtalálható az irodaszer piacon. Sok, kitartó munka eredményeként egyre több ügyfelet tudott kiszolgálni, kezdetben hagyományosan…..
Idén abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy részt vehettem életem első Ecommerce Expoján. Konferencián többen is voltam már, ingatlanos pályafutásom alatt évente kétszer hallgathattam remek trénereket, előadókat. Mindig van ezeken a rendezvényeken egy-egy gondolat, amiért a végén aztán azt…..
Néha rám is rám jön a közléskényszer, amikor minden gondolatomat és eszmefuttatásomat megosztanám a nagyvilággal, hogy figyelj már ez engem annyira idegesít, téged is? Mintegy elmenyugtatás végett, megerősítést keresve, sorstársakba kapaszkodva. Aztán van, amikor le is írom, de sosem kap publicitást…..
Most nyitottad az üzletedet, új munkahelyed van, vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy eljött a változtatás ideje meglévő irodádban? Az alábbi néhány tippel szeretnénk segíteni, hogyan rendezd be az irodádat.  Nem feltétlenül kell átolvasnod az összes Fengshui tanulmányt, hogy miként rendezed be és…..
Lassan egy éve álltam teljesen saját lábra, miután abbahagytam az ingatlanos szakmát és a saját, más szegmensben mozgó vállalkozásomba kezdtem. Teljesen nem hagytam el az ingatlanok világát, rendszeresen elolvasom a híreket és egy oldalt is szerkesztek a témában. Hiába, hét év az hét év.  Az elmúlt…..
Már sokadjára nézed át az internetet, új és szép képek után kutatva? Akkor olvasd el ezt az összeállításunkat, ezeken a helyeken találsz megfelelő képeket. Ne felejtsd el, hogy bár a képek ingyen használhatók, a forrást mindig fel kell tüntetni, ha nem saját felhasználásra kell. A Google keresője…..
Vagy legalábbis egy arra irányuló kérdéssel, hogy kérsz-e kávét. A legtöbben igennel felelünk, mert szinte nincs olyan napszak, hogy ne tudnánk meginni egy kevéskét ebből a fekete nedűből.  Az egyik legnépszerűbb innivaló itthon a víz és a tea mellett. Rengeteg változatban lehet inni, tejjel, vagy…..
Régóta fontolgatom már, hogy megírom. Most aztán tényleg. Még mielőtt a lecsóba csapnék azonban teszek egy kitérőt, hogy aztán szépen visszakanyarodjak a témámhoz. Mitől változna bármi is itthon, ha csak a kényelmes fotelból üzengetünk? Mindenkinek jól megmondjuk, beszólunk, nevelünk, ítélünk. De…..
A Balatoni Szövetség idén 33 strandnak adott Kék Hullám Zászló minősítést. Tíz strand kapta meg a legmagasabb, 5 csillagos zászlót, a többi három vagy négy csillagos lett. A Balaton partján 90 hivatalos strand található, mindegyik kapott felhívást. Idén a 13. alkalom, hogy átadásra került a…..
Itt a szép idő, ideális kisebb és nagyobb kirándulásokhoz. Ha már unod a Normafát, vagy csak egy kis változatosságra vágysz, vedd célba Kamaraerdőt, és a Tétényi fennsíkot. Sokat nem kell autóznod, illetve busszal vagy villamossal is elérhető, és hasonlóan kellemes kirándulási lehetőséget…..
Amióta hazajöttünk Thaiföldről, állandóan mozgásban vagyunk. Mondhatnánk, hogy benne van a zabszem a se...sejhajunkban. Már a következő kalandot tervezgetjük, de közben megpihenünk itthon egy kicsit családi élményeket na meg pénzt gyűjteni. Nemsokára költözünk, bár most egyelőre csak országon belül.…..
Ma van az internet világnapja! Ma már nem sokan tudnák elképzelni az életüket nélküle! Az internet kifejezés nemzetközileg elterjedt szó, az angol eredetű internetwork szóból ered, ami magyarul leginkább ’hálózatok hálózata’-ként adható vissza, szó szerint hálózatok közötti-t jelent. Az internet az…..
Leginkább úgy vagyunk a politika meg én, hogy van ő és vagyok én, és szerencsére messze vagyunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Vannak dolgok, amire úgy érzem nincs ráhatásom, felesleges időrabló tevékenység, na ezt is ilyennek érzem, semmi értelme morgolódni, túlagyalni, ha nem tudok/akarok…..