Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korekak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kategória: "Az élet szép! ...Hiszen olyannak lett tervezve!"   ...És úgy is lett. Meghallgatta, és teljesítette ezt az imámat is. Még nem tudom hány százalékot kapok a ZH-mra, de érzem, hogy jól sikerült, még tetszett is az órai feladatokhoz képest, és most…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
korekak 2009.10.13 10:08:46
@Megdobbent: Írtam ezzel kapcsolatban a TV2-nek, azt írták vissza, hogy foruljak az Antenna Hungáriához...
A legizgalmasabb utazás Kezdetnek 2009.09.30 11:41:15
"Elültetem őket földjükbe,és többé nem tépik ki őket földjükből,amelyet nekik adtam." Ám 9,15...
korekak 2009.10.03 21:45:45
Hét végre eljutottam idáig is, hogy valami beszámolószerűséget írjak a Parachute koncertről. Igazából már arra sem emlékszem, hogy mikor volt, csak azt, hogy valamikor a nyár vége felé. Már nagyon vártam a koncertet, mert a májusi Soul & Gospel fesztivál után mondhatni a…..
Reggel fél 10 körül kaptam a telefont. Főorvos Úr hívott, jó hírekkel. 50%-os lett a siker, 4 kis Bogyókánk fejlődik, és ketten közölük hétfőn beköltöznek Anya pocakjába. Remélem érezni fogják a különbséget, hogy ott mennyivel jobb, mint a mostani petricsészéjükben, és…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
korekak 2009.04.16 22:55:24
myjesus válság van a földön 2009.03.10 14:16:51
„mennyi gyógyszert kell bevennem ahhoz, hogy ne fájjon a halál? - kérdezi egy reszkető hang a vonal túloldalán. néhány néma perc és néhány sűrű mondat után az is kiderül, hogy a testvéreknek már belekeverte a kakaójába az összetört gyógyszereket, de most nem tudja, hogy…..