Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GKom1985

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romeo Agresti által is megerősített olasz pletykák szerint a Juventus vezetősége csütörtökön egyeztet Paulo Dybala ügynökével, és a Tuttosport cikke szerint a Juventusnak nagyobb esélye van Paul Pogba megszerzésére, ha La Joya nem hosszabbítja meg a szerződését. Úgy Paulo Dybala, mint Paul Pogba…..
GKom1985 2022.03.09 13:48:50
A bianconero szurkolók egy része bizonyosan figyelemmel követi a klubtól télen kölcsönben távozó játékosokat, így például Dejan Kuluševski jó szereplését a Tottenham Hotspur mezében, aki a Leeds ellen is gólt szerzett Antonio Conte csapatában. Miközben a svéd válogatott kapcsán egyre több a pozitív…..
GKom1985 2022.03.01 15:41:20
Aaron Ramsey a hírek szerint megfelelt az orvosi vizsgálatokon, így már nincs akadálya a Rangershöz távozásnak. A 31 éves walesi futballista kapcsán a torinói maradás tűnt a legvalószínűbbnek az elmúlt napok után, mivel számos ajánlatot visszautasított, a Premier League több klubjától, most azonban…..
Matthijs de Ligt kapcsán folyamatosan pletykákat közölnek a lapok, s a La Repubblica értesülései szerint a Juventus kész elengedni a holland támadót, hogy tőkére tegyen szert, amivel aztán megszerezhetné Paul Pogbát, Dušan Vlahovićot és Alessio Romagnolit. A fenti négy játékosból három Mino Raiola…..
GKom1985 2021.12.29 16:41:47
@cd1: +1
A Corriere della Sera beszámolója szerint Massimiliano Allegri számára nem volt meglepetés Cristiano Ronaldo távozása, és a mester igényt is tartott egy gólérzékeny csatárra a portugál helyett, ám mivel Cristiano Ronaldo az utolsó percekben távozott, mindez meghiúsult. Végül Moise Kean érkezett, ám…..
Az elmúlt hét a Juventus jelenlegi szezonjának talán legmélyebb hullámvölgyét hozta. A csapat előbb a Bajnokok Ligája csoportkörében teljesen kilátástalan teljesítményt nyújtva szenvedett megalázó és megsemmisítő 4:0-ás vereséget a címvédő Chelsea otthonában, majd hazai pályán is pont nélkül zárta…..
GKom1985 2021.11.30 18:21:17
A győztes torinói városi rangadó és a válogatott szünet után a Juventus az AS Roma csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban.  A Juventus keretéből kimaradt a francia válogatottnál pozitív koronavírus-tesztet adó Adrien Rabiot, valamint az egyelőre még lábadozó Paulo Dybala, s végül nem lehet ott a…..
A nyáron a Juventushoz igazoló Kaio Jorge ugyan még pályára sem lépett új csapatában, úgy tűnik, hogy erre még bizonyosan várnia kell, hiszen a brazil támadó izomsérülést szenvedett a mai edzésen, s az olasz sajtó szerint egy hónapig lábadozhat majd. Az ifjú támadó már ott volt a kispadon az…..
GKom1985 2021.08.23 17:33:47
A Serie A nyitó fordulójában a Juventus a két év kihagyás után Torinóba visszatérő Massimiliano Allegrivel a kispadon, az Udinese otthonába látogatva kezdi meg az új szezont.  A torinói zebramezesek keretébe bekerült a kölcsönből visszatérő Daniele Rugani, Mattia De Sciglio és Luca Pellegrini, a…..
Folytatódnak a tárgyalások Manuel Locatelli ügyében, s az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy Filippo Ranocchia bevonásával győzze meg a Sassuolo vezetőségét. A héten döntő egyeztetések várhatóak az ügyben, hiszen a feleknek mindeddig nem sikerült…..
GKom1985 2021.08.10 21:20:19
Az olasz sajtó értesülései szerint  a Juventus új mestere, Massimiliano Allegri véget vetne Miralem Pjanić barcelonai rémálmának, s visszacsábítaná Torinóba a Spanyolországban nem sok sikerélménnyel gazdagodó bosnyák középpályást. A héten hivatalossá vált, hogy a gyenge teljesítményt és mérsékelt…..
GKom1985 2021.05.30 15:28:01
A Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo gólkirályi címmel zárta a bajnokságot, s a közösségi médiában szólt a most lezárult szezonról. "Minden top játékos élete hullámhegyekből és völgyekből áll. Évről évre fantasztikus csapatokkal, rendkívüli játékosokkal és ambiciózus célokkal nézünk…..
GKom1985 2021.05.25 13:52:52
@juve28adam: enis erre gondoltam... valószínűleg igen...
A spanyol forrásokban felröppent pletykák tovább erősödnek arról, hogy a Juventus az FC Barcelona támadóját, Antoine Griezmannt teheti meg legfőbb célpontjává, amennyiben a csalódást követő szezont követően Cristiano Ronaldo valóban úgy dönt, hogy távozik Torinóból. A történet először a spanyol…..
GKom1985 2021.05.23 14:21:02
Aaron Ramsey utoljára április végén lépett pályára a Juventus mezében, a Fiorentina elleni meccsen. A középpályás ezúttal sincs a Juventus keretében, így felmerül annak a lehetősége, hogy már nem is láthatjuk őt a Juventus mezében. A középpályás 2019-ben csatlakozott a Juventushoz, az akkori…..
Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, hogy az Olimpiakosz elleni meccsen a Juventus 3-4-3-as felállást használhat, azonban a Sky ma annak a lehetőségéről ír, hogy 4-2-3-1 alkalmazása mellett Gonzalo Higuaín ismét partvonalon kívül rekedhet. A klub rekordigazolása nem játszott a torinói városi…..
A zsinórban hatodik bajnoki címe felé menetelő Juventus ma a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytathatja kalandját, amely során kísérletet tesz arra, hogy 1996 után először visszatérjen az európai labdarúgás trónjára. Az Öreg Hölgynek azonban szerda este egyáltalán nem…..
A Juventus a Torinóba látogató Bologna elleni találkozóval folytathatja a bajnoki küzdelmet, s egy esetleges győzelemmel megpróbáltathatja feledtetni a Milan elleni kudarcot az olasz Szuperkupa dohai fináléjában. A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Dani…..
A Juventus a hírek szerint elutasította a kínai Tianjin Quanjian komoly ajánlatát, amely nyomán az ázsiai klub Mario Mandžukićot akarta megszerezni. A Tuttosport értesülései szerint a kínai fél a csatárért huszonnyolc millió eurót ajánlott, emellett pedig a játékosnak is évi…..
A Juventustól nyáron világrekordot jelentő átigazolási díj fejében a Manchester Unitedhez visszatérő Paul Pogba egyelőre távolról sem idézi csúcsformáját, s az elképesztő költekezés ellenére, csapata is igen visszafogott teljesítményt nyújt a Premier League-ben, azonban úgy…..