Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cashie

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
Nem szoktam nem pókeres dolgokat posztolni, de ezt nem bírom magamban tartani.[kösz, dexterke]..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
A Subba ezúton üdvözli a legújabb szélsőkonzervatív-mélymagyar körömlakk-divatot. Budapest, 2007. október 26. Egy tüntető szemléli az eseményeket, miután a rendőrség feloszlatta az Erzsébet hídon és a Ferencek terén be nem jelentett demonstrációt. MTI Fotó: Beliczay…..
A Legjobb rendőrségi címadás kategória mai győztese ez a hír: Praecox ugrás (Nyíregyháza) A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 21-én 23 óra körül a…..
Tegnap még a tűzijáték dübörgése visszhangzott a fejünkben, ezért szinte észre sem vettük, hogy a Blikk, szépen csendben, az ötödik oldalon megújította a magyar bulvárújságírást. Megjelent az első, nagy példányszámú pedofil cikk. Mert ugye ezek a mai gyerekek milyen korán…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
A következő hír hallatán aztán már tényleg nem lehet mást tenni, mint artikulálatlanul üvölteni, hogy: faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Hiller István a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta Dévényi Tibornak augusztus 20-a alkalmából. Indoklás…..
Subba A hét videói: csokieső 2007.08.03 14:09:00
Mivel Magyarországon még nem terjedt el annyira az otthon készült videók megosztása, ezért külföldi produkciókon mutatjuk be, hogy minek kell itthon megtörténnie, ráadásul minél hamarabb. Kell hozzá egy unatkozó internetező, kamera és az internet. Nálunk…..
Subba A BKV mindig izgi 2007.07.05 17:21:44
Először is: ti tudtátok, hogy a bkv.hu-ról letölthető a cég összes idegesítő szignálja. Mi nem tudtuk, azt pedig továbbra sem, hogy minek.Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy sikerült előbányásznunk a BKV rendszerváltás előtti aranykorának csodálatos mementóját, a…..
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Csak hogy mindenkinek világos legyen: ez a Pettenkoffer dolog legyen örökre elfelejtve!"Tisztelt Újságírók!A most következő néhány sor nem vicc.Pettenkoffer nevű kedves nézőnk hevesen tiltakozott az ellen,hogy családnevét Hobo egy spiclinek adta a Csattanuga Csucsu c.…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
cashie 2007.01.30 22:57:14
cashie 2007.01.30 23:29:29
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..