Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thrawn Főadmirális

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy, üres vízfelületen mindig is komoly problémát okozott a tájékozódás, és a hajó pontos helyzetének megállapítása. Az ókorban nem is szívesen távolodtak el a partoktól látótávolságnál messzebb, és lehetőleg a szárazföldi tereptárgyak alapján próbáltak navigálni. De az újkori navigációs…..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Thrawn Főadmirális 2018.03.03 22:19:43
@Intruder71: Samsung smart tv-n már nem bonyi a netflixhez navigálni pl. Ha meg bejön az érintő képernyő vagy gesztus vezérlés, akko aztán már tényleg 2-99 korosztálynak is menni fog a kedvenc tartalom kiválasztása, az ujjadat használni a legegyszerűbb....
A The Cranberries énekesnőjének haláláról a rendszeres olvasóink már biztosan tudnak, még egy hete sincs annak, hogy eltávozott közülünk Dolores O'Riordan. A 46 éves énekesnő éppen a Bad Wolves feldolgozásán segédkezett, melyben pont a saját zenekarának dalába, a Zombie-ba szállt volna be némi ének…..
Thrawn Főadmirális 2018.01.21 22:32:42
@alien: na ezen már én is sokat gondolkodtam :D De hát gondolom minden viszonyítás kérdése. Lehet egy afrikai menekült meg azt kérdezné Tőled, mi a gáz, élsz, kommentelsz, nem akarja senki rádgyújtani a fűkonyhót.
Kár, hogy 2017-et írunk. Ha 1999 lenne, a Honfoglaló tévés verziója akár az év meglepetése is lehetne, de így sajnos csak egy olyan vetélkedő, ami felett elhaladt a kor, amit nem a 25 év alatti generációnak csináltak, hanem az ötven felettieknek, akik viszont kurvára nem foglalkoznak vele, mert…..
Thrawn Főadmirális 2017.12.31 10:01:39
@_Neville: a mozi azért más egy picit, az más élmény és meg is maradhat annak, azonban a környezetemben azt látom, hogy vagy a "nincsen tévém" keményvonalasok vannak, vagy a 12-30 korosztályban meg inkább a tartalomra fókuszálnak és nem a közvetítő közeget nézik: mobilon, tableten nézik a streamelt tartalmat, TV-n pedig a vissza tekerős funkciót használva megnézegetik azon adásokat amikről lemaradtak és a reklámot meg áttekerik :D

Te mikor néztél meg valamit úgy utoljára, mint anno a 80-as és 90-es évekeben, tehát hogy kinézted a színes TVR Hét-ből hogy mi lesz este, aztán leültél az adott időpontban és végig nézted? no wai!

Most max a kedvenc sorozatom premierjéhez ülök úgy le, de nem gáz ha nem látom, mert beállítom rá a felvételt és megnézem akkor másnap....
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Ha minden igaz, Napló Sváby Andrással címen indít műsort az egykori TV2-s szerkesztő-riporter az ATV-n márciusban, tudtuk meg iparági forrásoktól. Sváby ATV-s átigazolásáról tegnap írtunk, akkor még a reggeli ATV Start című műsorról volt szó vele kapcsolatban, amiben Bombera Krisztina párjaként…..
Thrawn Főadmirális 2017.02.01 10:46:44
@belert: Saskabaré meg ilyenek jaja megy a nyuggereknek, meg akik nosztalgiából és/vagy muszájból nézik. A mai visszatekerős-felvevős-letöltős-videotáras világban már tényleg csak a nagyon muszáj kategória a lineáris tévézés
Thrawn Főadmirális 2017.02.01 10:48:30
@sixx: okés, elhiszem Neked - de talán annyival másabb, hogy régebben azért egy Tények/Napló eléggé meghatározó volt, most meg egy a sok közül, sőt a tv is már csak egy a sok képernyő közül amit lehet nézni és lehet fulladozni az info overloadban :D
Thrawn Főadmirális 2017.02.01 15:39:40
@Szartranszplantáció: voltaképpen igen, elég sok időt töltök kütyükkel neten, látod, még a Te kommentedet is megnéztem :D
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt blog! Segítséget szeretnék kérni!Augusztusban volt 4 éve, hogy iskolatitkárként dolgozom egy alapítványi iskola tagintézményében, legelső dolgozóként. Hétfőn délután kezembe nyomtak…..
Thrawn Főadmirális 2016.12.23 22:42:46
@]{udarauszkasz: akko valami más probléma lesz... bmelyik multi SCC örül, ha interjún olyat lát aki beszél nyelvet

én is interjúztattam rengeteget és sírtam amikor a folyékony angol tudást ugyan beírta a CV-be, de beszélgetni még a legegyszerűbb "mi volt a legutolsó releváns projekted" kérdéskörben sem tudtunk beszélgetni...
Thrawn Főadmirális 2016.12.23 22:45:48
@Sörömpőőr: nem tom mit csinálsz rosszul, keress rá pl "it service desk" szavakra, aztán add be mindre a CV-t, ott megkapaszkodsz, már kapásból több a fizu mint nyócvan, és ha ügyesen talpalsz meg azért bírod a bullshitet ;) akko hamarosan még több pénzért, műszak nélkül fogsz tudni akár valami otthonról dolgozgatós ekszelezős feladatot csinálni
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
Thrawn Főadmirális 2016.12.18 22:28:04
@sixx: LOL :)
How I Met Your Father néven készítik a kilenc évad után már egy ideje véget ért Így jártam anyátokkal spinoffját, írja a Hollywood Reporter. A This Is Us íróival készülő spinoff nem túl meglepő módon annyit tekerne a már ismert koncepción, hogy most női szemszögből követné végig a főhős életét,…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Szegény Rogán Antal, nincs túl jó formában mostanság. Helikopteres utazás egy celebesküvőre, vagy a nemrég az Index által kirobbantott Grúzián és Oroszországon átívelő botrány mind olyan, ami után egy közepesen normális országban minimum lemondatják az adott politikust. Magyarország szerencsére nem…..