Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c4ine

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hé haver, hol a kocsim? 2011.01.19 00:39:00
Két napja áll ez a kocsi Budapest egyik kertvárosi részén, nem hiányzik valakinek? ..
c4ine 2011.01.19 09:41:37
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
c4ine 2011.01.17 15:35:26
@báró Csekonics: Igen. Persze ez még midíg nem jelenti azt, hogy csöccsel-pöccsel folyó kánaán lesz network csatornákon, de lagalább a hasonló baromságok miatt nem kell bírságoktól rettegni.

Mondjuk az megint más kérdés, hogy mitől nézőbarátabb csonkított oszló hullákat mutogatni főműsoridőben, mint egy bimbót.
  Scott Pilgrim (Michael Cera) első látásra beleszeret Ramona-ba (Mary Elizabeth Winstead), de mielőtt megkaphatná a lányt meg kell küzdenie – szó szerint – annak 7 gonosz exével (Chris Evans többek közt).  Ez már a trailerből is kiderül, és ennél több nem is…..
Subba Heti GIF: Hiába nézed 2010.04.14 14:15:00
         Az akkor is csak egy pingvin. (Na jó, itt van pingvin nélkül is. Köszi c4ine!)..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Teljes galéria letöltése: ..
c4ine 2009.01.14 11:17:17
Appleblog Átszabják a Mac minit 2008.10.25 09:29:00
Jelenleg csak egyetlen célcsoportnak éri meg Mac minit venni: azoknak, akiknek már amúgy is van egy jobb monitorjuk, amit nem akarnak kidobni, viszont nincs sok pénzük a gép bővítésére.Az alapmodell ugyanis 137 ezer forintba kerül, de ebben még dvd-író sincs, a superdrive-val…..
Mint a beküldő maga is írja, a gépi fordítások cikizése nem fair, de ez annyira jó, hogy kár lenne kihagyni. Chatte de Phacappe küldte be, akinek a nickje nálam különdíjas: Tudom, hogy a fordítógépek "nem ellenfelek", de azért jót lehet röhögni a ferdítéseiken. A…..
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
Kenderzsupp Hollywood beszívott 2008.05.17 21:50:00
A Christian Science Monitor kiszúrta, hogy nyáron több hollywoodi filmben kap nagyobb szerepet az ördögi marihuána. Az új Harold és Kumar film első hétvégéjén 15 millió dollárral nyitott, de lesz még idén Pineapple Express, amiben egy füves menekül a dílerével, The Wackness,…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az átkosban egész sok emlékezetes főcím készült. Ablak, Panoráma, A HÉT, Szeszélyes évszakok, Tévétorna, Telesport és lehetne még sorolni hosszan. Persze nyilván azért is ragadtak meg az agyunkban, mert több évtizeden keresztül…..
Létezik egy olyan felfogás a marketingszakemberek között, amely szerint a reklámokban egy 7-8 éves gyerek értelmi szintjén kell beszélni a fogyasztókhoz, mert csak akkor lehetünk biztosak benne, hogy az üzenetet mindenki maradéktalanul megérti majd. Ez persze hatalmas baromság, ennek…..
c4ine 2008.04.21 11:58:38
Jó esetben ha egy ügyfél reklámozni szeretne valamit, akkor a marketingesei szépen leülnek, végiggondolják, hogy milyen üzenetet szeretnének eljuttatni a célcsoporthoz, és azt egy briefben összegezve és kifejtve átnyújtják a reklámügynökségnek. Az ügynökség ezután felpörög…..
Eléggé sok pletyka terjeng arról, hogy milyen újdonságok várhatóak a 4.0-s PSP firmware –ben. Érdemes ezeket a pletykákat összegezni, és egy kicsit mérlegelni, hogy van-e valóságalapja, vagy nincs.Alapvetően két szóbeszéd terjedt el: az első rengeteg újdonságot jövendöl,…..