Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RiChIeE

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült végre Józsi visszatérő videója :) Most kivételesen soron kívül teszem ki, mert már annyian várjátok :) A többi videója a beküldési sorrend szerint lesz kitéve...
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
RiChIeE 2009.08.27 17:47:18
Huhh, tényleg nagy feladatra vállalkoztál, de nem okoztál csalódást: egy igazi kedvcsináló videót láthattunk. Ha még csinálsz több videót is, egy introt szerintem mindenképp készíts: az igényes tartalom megérdemel egy igényes keretet is. Egyetlen kivetni…..
Rossz PC Juniorok Sziasztok :) 2009.07.23 22:48:00
Ma olvastam a blogon a hírt, hogy Athemil szeretné vki másnak átadni a helyét. Azonnal írtam freddyD-nek üzenetet, és ezúton szeretnék neki köszönetet mondani, hogy rámbízta az oldal szerkesztését :)Aki még nem ismer engem, annak ez úton szeretnék bemutatkozni: Othala vagyok, és…..
RiChIeE 2009.07.23 23:42:17
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
RiChIeE 2009.07.22 01:00:18
Nos az első videó az csak egy előzetes, de ez nem csak 1 eéőzetes hanem + másfél perc hülyéskedés Senshi-től! A videóban vendégszereplést kapott Effecta1 aki szinkronos videóival ismerhetett emg még régebben a nagyközönség:)Nos akkor a másfél perces előzetes: És a…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Hát igen pontosan 1 éve kezdte el elszánt( és néha beteges) munkásságát Reactor aki mára 2 évadot is megélt és több mint 150 videóval büszkélkedhet ( ami nem lenne ennyi ,néhány igen hosszúra sikeredett bemutató megléte nélkül) Nah mind1 Boldog Szülinapot Lamda Team!- Azaz…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
RiChIeE 2009.02.02 19:41:33
Gondos,pontos,jó bemutatás :)Az Athemiliánok, Lezuziuszok és a Millenium Flakon is megtalálható a Spore Univerzumában ;)..