Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapest a kutyaszar városa

0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magas infláció mellett  elöregedő népesség és a munkaerőhiány jellemzi Ausztria gazdaságát jelenleg és a jövőben..
Budapest a kutyaszar városa 2023.04.13 16:34:50
A parizer vagy párizsi fogalom a felvágottak  között. Már a 19. században írnak “parizer”, “parizerwurst”, “pariserwurst” vagy “párizsi kolbász” elnevezéssel a mai párizsi őséről a magyar gasztronómiai könyvekben. Lássuk, hogy az elmúlt 150 évben hová fejlődött a parizergyártás, következzen a 16…..
Budapest a kutyaszar városa 2021.05.30 11:35:15
@Örömhernyó: Munkahelyen nem is esznek késsel-villaval omlettet, capuccionóval leöblítve.
Budapest a kutyaszar városa 2021.05.30 11:38:51
@plokmi: Így van, ha betartják az Élelmiszerkönyv előírásait, ugyanolyan minőségű felvágott mint bármelyik másik. Én pl kifejezetten szetetem, mert jó sovány, nincs benne mócsing, de a dragább, Pick szója - és gluténmenteset veszem.
Az ömlesztett sajtot mindenki ismeri, mi is teszteltük már a körcikkelyes kiszerelést. Most a szeletenként csomagolt verziót próbáltuk ki, hétköznapi nevén a lapka sajtot. Szendvicsekben nagyon népszerű, a nagy áruházláncok polcain is bőséges a kínálat. Mi most 24 lapka sajtot vakteszteltünk, hogy…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.12.14 08:51:20
@Csíki Pista: Az ilyen erdélyi patkányoknak, akik milliókat kapnak a csúti tolvaj lókupectől A MI ADÓFORINTJAIKBÓL, a nagy semmiért, persze, hogy nem számít.
El tudjuk képzelni az életet tiszta víz nélkül? El tudjuk képzelni milyen lenne, ha nem mehetnénk ki a konyhába bármikor egy pohár csapvízért, amikor megszomjazunk? Világszerte 785 millió olyan ember van, akik nem jutnak tiszta ivóvízhez, vagy csak rengeteg pénz és fáradság árán. Pedig nekik is…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.11.21 13:35:20
Akik hetente többször is főznek otthon, nagyon szeretik azokat a megoldásokat, amelyek lerövidítik a konyhában töltött időt. Mi is így vagyunk ezzel, ezért a választásunk most a sokoldalúan felhasználható gyorsfagyasztott zöldségkeverékekre esett. Meg akartuk találni a legjobb ár-érték arányú…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.10.03 08:45:19
@clemens: Menj ki a piacra...... Ez a zöldség meg van pucolva, többféléből áll, konyhakész. Az Aldi és a Spar terméke kifejezetten baráti áron van.
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.08.26 21:01:20
@megvagyhadnagy: Ki a jellemtelen és elvtelen ? Nem éppen az, aki pávatáncot jár, a Mao-fantól a liberálison át a Néppárton keresztül a nacionalista szélsőjobbig megjárt már minden ideológiát és frakciót, ma pedig kizárólag a Mammon és Mars istenét imádja ?
Budapest a kutyaszar városa 2020.08.26 21:16:24
@MAXVAL bircaman közíró: Kiválóan dolgozik, te humorizálsz ? "Remekül" hazardírozott a Külügyminisztérium pénzével a Questor ügyben és szedte meg magát a kisbefektetők kárára ! Meg az a keleti nyitás..... milliárdos veszteségekkel, kisebb lett az áruforgalom mint a sokat mantrázott nyitás előtt volt... A legjobb, legsikeresebb, legtermékenyebb, legelismertebb külügyminiszter Horn Gyula volt, később Kovács László akinek a felkészültsége, derűs személyisége mellett óriási, profi rutinja is volt. Nem úgy, mint a nyiszlett termete ellenére - elefánt a porcelánboltban - Nyikhaj, futsalos kakadu !
                                                                            Búcsú Amerikától                                                                        Egyesült Államok, 2012 „Nekünk ebből ennyi volt” – körülbelül így foglaltam össze 1970 augusztusának vége felé amerikai utazásunkat…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.08.25 20:56:54
  Ismert dolog, hogy a fák lombjai menedéket adnak a hőség ellen. A fák a forróságot azzal is enyhítik, hogy nem engedik az aszfaltot túlságosan felhevülni. Parkok, kertek, vegetalizált házak segítenek ezen a téren, de van más megoldás is, amely terjedőben van a nagyvárosokban és ez a kis erdők…..
Kevés jobb dolog van annál, amikor az ember megtalálja az életében azt, amit keres – legyen az egy hely, ember, környezet. DaniIndonéz megtalálta, ezért a boldogság. A szomorúságot más okozza...
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.30 22:33:56
@teuer: Hi, hi, csakhogy az nem piacgazdaság amikor a parttagkönyv és nem a tehetség, szorgalom alapján lesz valaki milliárdos és állami köldökzsinór tart el egy veszteséges, kevesek által lapot vagy rádiót. A Klubrádiót pl. több százezren hallgatják és támogatják is, míg pl az érdektelen Mária rádiót vagy Magyar Hírlapot sok-sok ft közpénzzel lélegeztetik. Az adót az egész ország fizeti, nem csak a fityisztálibok, az állami hirdetéssel jövő finanszírozás nekik is jár !
A napokban 14 ezer vidéki szálláshely 45 milliárd Ft összértékben nyert pármilliós állami támogatást magyar költségvetési forrásból. A listán számos politikailag is exponált személy is felbukkan: a legpikánsabb sztori talán Simicska Lajos két "panziója", de Szatmáry Kristóf és Becsó Zsolt fideszes…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.28 18:27:34
@Kivlov: Tehát szerinted tapsolni kéne az euró milliárdok einstandolásának, a magyar polgárok, vállalkozások negligálásának, a jogállam szétverésének, az eszelős pénzszórásnak. Pusztán csak azért, mert neked nem szimpatikus Hadházy vagy Bangóné, akik mellesleg nagyságrendekkel jobb perspektívát jelentenének mint a velejéig romlott narancsos gennyedékek.Nem isismered a munkásságukat, csak a szennymédia bemosta az agyadba, hogy ők a rossz. Amúgy a Momentum, Párbeszéd,
Rutinszerűen tettem volna el a kenyeret egy nylonzacskóba, amidőn rám tört a felismerés: nincs nylonzacskónk! Pedig szokott lenni, de mióta mindenhol a vacak papír staniclit kínálgatják, azóta a tartalékokat használtuk. Eddig. A jövőben semmi sem lesz, mert fokozatosan megdrágítják, visszaszorítják,…..
Az orbáni "nemzeti-keresztény" politika jobban hasonlít ceausescu-i / milosevicsi nemzeti-bolsevizmushoz, mint a hagyományos kereszténydemokráciához. A magyar jobboldal "Románia-élményéből"  nemcsak a székely autonómia ügye jött elő, hanem a Román Kommunista Párt etnikai alapú pártdiktatúrájának…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.22 21:33:01
@havrilla: Ez csak addig hazugság, amíg a narancs tetvek "kiemelt nemzetgazdasági érdekből" le nem foglalják mondjuk a gépkocsidat, a jó helyen lévő telkedet, házadat, jól működő vállalkozásodat, telephelyedet. Utána már elérkezik a megvilágosodás számodra, hogy Übü király orwelli ország-felzabálása nem csak liberális hiszti.
Nem tisztem Mester Csaba ügyvéd kollégát védeni. Ahogy így elnézem megvédi ő magát, nem kell nagyon félteni. Végül is ez a szakmája. Védence: a pedofil perui nagykövet ügye által keltett országos felháborodás-cunami miatt azonban úgy gondolom van itt még valami, amiről érdemes beszélni. Magáról az…..
Hibátlan a célkitűzés, amivel indokolják a Volánbusz MÁV-Csoporttal elrendelt nászát. Minden azon múlik, mihez kezdenek tényleg. Az eddigi hazai és nemzetközi tapasztalat nem sok jóval kecsegtet. Nem csak az ördögöt festeném a falra. A lehetőségeket is körbe járnám és azt, hogy mi esetleg egy…..
A Pénzügyminisztérium, ami ellen nemrég másodfokon nyertünk közadatpert, eddig is pályázott a legrosszabb adatgazda címére. A jog eszközeivel és azon túl is mindent meg szoktak tenni, hogy a kért adatokat lehetőleg ne, de ha mégis, akkor a lehető legkésőbb adják ki. E kérések éppen csak olyan…..
Ritka az, hogy a hazai közéletben nagyot tud szólni a sör. Pedig tény és való, hogy hazánk eme italban nagy lemaradással van a szomszédaihoz képest. Viszont, az is igaz, hogyha hazai sörökről beszélünk, amelyek ipari mennyiségben készülnek, akkor ott is van jó sör (Soproni) és szar sör (Rocky,…..
Orbán Viktor újfent bebizonyította, hogy nem akar minden magyar állampolgár miniszterelnöke lenni, legfeljebb azt szeretné, ha minden választó tőle függene. A kettő között hatalmas a különbség, ugyanis az első esetben kizárólag azok érdekeit képviseli, akik potenciális támogatói lehetnek, a második…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.12 17:34:49
@MAXVAL bircaman közíró: Csak narancs-trutymó, az egyenlőnél is egyenlőbb, saját lábon álló családok….
Oroszországban bármilyen bizarr dolog megtörténhet, elég csak végignéznünk egy-egy orosz társkereső app fényképein. Mondjuk azokhoz képest az Olvi nevű samarai benzinkút akciója elég amatőr, de így is jóval figyelemfelketőbb, mintha rózsaszín plüssmacit adnának minden tankolás mellé. Van egy olyan…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.06 16:17:25
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.02 20:59:46
@lobaszopiatej: Vajon az öreg bácsikákat piszkálja-e valaki ? Akárcsak bottal is ?
Az MNB elnöke olyan kívánságlistát állított össze a 2030-ig tartó időszakra, amelyből világosan kiolvasható, hogy Orbán egymást követő kormányai 2010-től 2020-ig mennyire koncepciótlan, nemzetrontó politikát folytattak. Matolcsy érzékelve a magyar állam zsákutcába torkolló fejlődését, gyakorlatilag…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.07.01 21:00:50
@0dzsud0: Tehát az ellenzék a hibás azért, hogy a bűnpártoló Pult Péter és a talpnyaló alkotmánybírák, megalkuvó rendőrség miatt soha semmilyen narancsragacs bűnügyet nem vizsgáltak ki és nem lett felelősségre-vonás, szankció !?
Tragikomédia. Az uborkaszezonban egyetlen dolog foglalkoztatja a (még) politizáló magyarokat, hogy hova adják le azt a bánatos nemzeti konzultációs kérdőívüket. ..
Budapest a kutyaszar városa 2020.06.30 20:30:42
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Nem minket, hanem az országot, bennük veled....
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
Budapest a kutyaszar városa 2020.06.29 20:47:15
@Kivlov: Csak sajnos ez a stadionozás, lőrincezés, tiborczozás stb. sajnos nagyon drága mulatság az adófizetőknek... és normális országokban hűvös cella jár érte.....
Budapest a kutyaszar városa 2020.06.29 20:49:55
@haXXXor: Az állam fele vagy az egésze ? FELÉ a helyes szóhasználat !