Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZrTÁJK

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
SZrTÁJK 2022.05.01 17:29:08
@atomic power 1986DucaDuca:
Amerika a mostani háború kiprovokálásával a legtöbbet Európának ártotta. De hát az is volt a célja: Európa nem létezhet Oroszország nélkül, Oroszország volt az egyetlen, amely a térségben korlátozni tudta Amerika kártékony ideológiai lépéseit. A fő cél ennek a kártékonyságnak utat nyitni, Oroszország védhatalmi státuszát megszüntetni. Sajnos sikerül nekik, Európának vége van innentől kezdve.
    "Szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!" - akadt ki Szijjártó Péter az UEFA legutóbbi döntésén, mely a magyar futballválogatottat három zártkapus mérkőzésre, továbbá 100 ezer eurós pénzbírságra büntette. Azt kell mondanom: Szijjártónak tökéletesen igaza van. Mi több: egy tökös…..
SZrTÁJK 2021.07.15 17:31:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A Sote kutatása alapján a kínai vakcina is megfelelő védelmet nyújt, teljes védelem pedig nem létezik egyetlen oltóanyaggal sem.
A tesztek nem képesek kimutatni a védettség szintjét, mivel az több komponensből tevődik össze, és nem is konstans érték, hanem több tényezőtől függően változó mértékű.
Ettől függetlenül én sem értek egyet azzal, hogy pufferként ne álljon rendelkezésre a közös beszerzés.
Viszont nincs tudtommal arról szó, hogy csak kínait gyártanának. Hanem azt is, és még más fajtákat is, de alapvetően magyar fejlesztésű vakcina gyártása a végső cél.
SZrTÁJK 2021.07.15 17:37:55
@Boldeone Bull:
Akiket sokkal fejlettebnek hívsz, azok ebben a témában szélsőséges, eszement politikát folytatnak. Semmiképp sem szabad követni őket, és felháborító, hogy ránk akarják erőszakolni az aberráció, perverzió és végső soron a pedofília elfogadását., amit Rutte elvtárs is népszerűsített a zoofíliával egyetemben. Ez tényleg fejlett. Sőt előrehaladott elmebajra utal.
Láttad a csupaszseggű, majomnak öltözött, műpéniszes haladó aktivistát, aki a gyerekek okítására érkezett?
Kösz, én inkább maradok normális bugris, mint haladár bolsevista suttyó.
SZrTÁJK 2021.07.15 17:43:51
@Boldeone Bull:
"Egy homoszexuális ember is lehet ugyanolyan jó , elismerèst kiváltó , cselekvő tagja a társadalomnak , mint a heteroszexuális "

Ezt akkor is elmondtad, amikor a szélsőségesek szakmányban gyalázták Szájert? Mert rá ez pontosan illik: homoszexuális (bagy valsezg inkább biszexuaális) létére minden illik rá amit fentebb írtál.
Persze tudom, ez volt a fundamentalista eszementek baja vele: nekik csak az lehet a jó "buzi", aki a kamion platóján vonaglik, meg aki az oviba jár megtanítani az ötéveseket maszturbálni.
Az az ember, aki diszkréten, normálisan éli meg a szexualitását, másságát, azt gyalázzák, ütik, rúgják, vágják marják.
Hat év London után sok mindent másként lát az ember, hazaárulózástól kezdve egészen addig, hogy mitől lesz magyar valaki. Travis legfontosabb üzenete talán mégsem ez, hanem az, hogy merj élni!..
SZrTÁJK 2019.09.12 15:09:18
@BaitHrunner:

A szerző nagy valószínűséggel az ultraliberális eszmék híve, így látja volt hazáját. Itthon is naponta találkozni az általa hirdetett párhuzamos valósággal, amit saját maguk számára építenek fel.
                A magyar labdarúgó-válogatott kedd este legyőzte Wales csapatát a Groupama Arénában rendezett EB-selejtezőn, így nagy lépést tett ahhoz, hogy a részben hazai rendezésű kontinenstornán ott lehessen. A horvátok ellen is rendkívül fontos gólt jegyző Pátkai Máté szerezte ezúttal is a…..
SZrTÁJK 2019.06.12 17:55:51
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Hát ezt rosszul látod, van itt példa bőven rá, hogy lehet. Most éppen van rajta sapka...
SZrTÁJK 2019.06.12 18:03:47
@Tralfamador75:

"nem kell a szarul fizetett nővért és orvost kenőpénzzel "támogatni", hogy kicsit lelkesebben ápoljon és gyógyítson a létszámhiányos osztályon vagy ilyesmik."

Ja, egyetértek. Nem kell korrupciós pénzt adni az orvosoknak, nem csak erkölcstelen, de teljesen értelmetlen is. Kérdezd már meg egy orvostól a nap végén, hogy a zsebébe begyűrt borítékokból melyiket adtad Te, vagy én? Fogalma sem lesz róla. Szóval semmit sem kapsz a pénzedért cserébe.
Tele van a média éppen a szomszédos országban lévő politikai botránnyal, ami torpedóként csapódott bele az amúgy sem a stabilitás mintaképét mutató osztrák kormányba. A hajó süllyed, szeptemberre pedig már választások lesznek. Az FPÖ vezetője ugyanis gyakorlatilag leadta a…..
SZrTÁJK 2019.05.22 11:47:32
@citrix:

De kell, hogy kapjanak állami hirdetést, hiszen csak így lehet némileg ellensúlyozni a nyomasztó és elkeserítő bolsevista médiatúlysúlyt.
Minden állam kötelező feldata lenne védekezni az internáci hazugság és gyűlölködés ellen. Nyugaton ezt elmulasztották, és lám, mi történt velük, hová süllyedtek...
SZrTÁJK 2019.05.22 12:46:16
@citrix:

Nem az számít, ha valaha valaki MSZMP tag volt. Mindenkinek megbocsátok, aki valaha az volt, de aztán a tisztesség és normalitás oldalára állt, és ma az internácik ellen harcolt. A szadeszmp több mint 60 évet volt uralmon Magyarországon, akkor is hazudtak reggel, délben, meg este. Tehát sok embert be tudtak csapni, akik utána jó útra tértek.
Az a förtelmes, ha valaki ma bolsevista. Hiszen annak ellenére, hogy volt ÁVH, Gulág, Recsk, Andrássy út 62, stb.... még ma is 10%-ot fog kapni a választásokon az ÁVH jogutódja, és lehet, hogy nem csak egy mentelmi jogot kap, de még Czeglédy Csabát is ki tudja majd menteni.
(Nekem egyébként nincs vele semmi bajom, dee ugye többeket elítéltek azok közül, akik ugyanabban az ügyben nem lettek kimentve Gyurcsányék által...) De fenntartom az ártatlanság véDelmét, ahogy a szrTáLYkhoz fűződő jogokat is, meg a fékek és eGYensúJok rendszerét is fontosnak tartom. (Csak a gyengébbek kedvéért: ezek bolsevista, újbeszél nyelven íródtak, ezeket szokták mondogatni, a mikor szidják a Zorbánt)

Van abban egyébként valami, hogy a bolsevisták már annyit hazudtak, meg gyűlölködtek, hogy sokakat a gyengébb képességű, vagy erkölcsiségű emberek közül komolyan képesek voltak zombivá tenni, akik már csak azt bírják mondogatni, hogy "De ezek is lopnak...", meg "Mészáros", meg hasonlók. És tényleg fennáll az a helyzet, hogy ezeket a köz- és önveszélyes egyedeket már kénytelen a Fidesz önmaguktól is megvédeni, nehogy rabtartóikat ténylegesen is magukra, meg a normálisakra tudják szabadítani.
Mostanában diktátorok és populista pártvezérek előtt hajbókolnak a magyar kormány vezető politikusai, ami része a Fidesz uniós választási kampányának. Nem nehéz észrevenni, hogy a magyar kormányfő még rá is tesz egy lapáttal, amikor olyan figurák mellett pózol, Mint Matteo Salvini, olasz…..
SZrTÁJK 2019.05.07 14:07:35
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Hitler, Sztálin, Mao, Kim Ir Szen, stb... "

Igen, valóban a különböző szocialisták mind idióták és gyilkosok voltak, kellett volna folytatni a sort
+ Szamuely, Kun, Rákosi, Aczél, Gyurcsány, Sargentini, Timmermanus

Ezek az elvtársak rendíthetetlenül harcolnak napjainkban is a faszisták, meg a pupulizmus ellen.
(Mert ők így hívják a normalitást és a tisztességet, amik a bolsevisták legnagyobb ellenségei, amik ellen folymatosan osztályharcos hevülettel és öntudattal...)

De most jó kiprédikáltad őket...
Több szempontból nagyobb a tétje az Európai Parlament mandátumaiért zajló kontinentális versengésnek, mint az őszi magyar önkormányzati választásnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék ezt még nem érzékeli igazán, pedig amennyiben kedvezőtlenül alakulnának számára a tavaszi választások,…..
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
• Orbán Viktor jól meglátta, hogy milyen politikai és gazdasági érdekek nyújtanak neki védelmet a felszíni nyugati bírálatokkal szemben, bár a CDU új elnök asszonya most azt mondta, hogy nem lehet szó nélkül hagyni a magyar demokrácia állapotát  • Az európai konzervatívok és szociáldemokraták úgy…..
SZrTÁJK 2019.02.07 14:54:52
Bízzunk benne, hogy Pompeo útja végre a normális irányba tereli a két ország kapcsolatatait, Amerika belátja, hogy Magyarország szuverén állam, és nem diktálhat számunkra.
Az internáci szélsőségesek sok évtizedes uralmának csúfos bukása után reménykedtünk, de sajnos Trump hatalomra kerülése után nem sok minden történt a liberálfundamentalista terror megtörése terén.
Trump legnagyobb vívmánya, hogy finomkodva, a lényeget messze elkerülve "féknyúz" néven emlegeti a main-stream médiát, amit pedig bolsevista hazugság és gyűlöletgyárként kellene nevezni, hogy mindenki értse, miről van szó.

Hazánkkal pedig Amerika még mindig valami gyarmattartóként akar fellépni, ahogy Clintonné, meg Jóhaver Bandi idejében csinálták. Nagy vívmányként akarják előadni, hogy az új nagykövet nem tesz közzé hazug és rosszindulatú koholmányokat, mint tették elődei. Talán inkább bocsánatot illett volna kérniük elődeik elvetemült magatartása miatt, és megfogadni, hogy soha többé nem tesznek ilyet...

Olyanokról papolnak, hogy Amerikanak "elvárásai" vannak. Például olyan elképesztően pimasz felvetést is lehetett hallani, hogy Magyarország támogassa a magyargyűlölő Ukrajna NATo tagságát, meg hasonlókat. De milyen alapon ítélnék már meg ők a mi ügyeinket? Jó lenne, ha az amerikaiak végre felébrednének már, és felfognák, hogy Magyarország szuverén állam.
Bár ennek belátása lenne a normális, de én attól tartok, hogy Pompeo a régi birodalmi logika mentén érkezik, és nyomást próbál gyakorolni ránk.
Utálatos már mindenhol lenni itthon: meglátom a kormányzati plakátokat és leveleket, meghallom a köztévé szinte bármely pillanatát, és szégyellni kezdem magyarságomat, amire pedig egész életemet feltettem. Az erős állításokat mindig bátran megfogalmazó Spiró György HVG-interjújában a magyar…..
SZrTÁJK 2017.12.30 18:42:09
@okostojas007:

Nem, csak a cégem a gazdasági mélyrepülés részese volt, és az ügyfeleink jó nagy része tönkre ment - hála a Nagy Varázsló ügyködésének.
Abban egyetértünk, hogy devizahitelesek maguk is felelősek voltak. Csak hát az emberek ilyen fokú butaságát egy kormánynak meg kellett volna akadályozni, erre nincs mentség.

Komolyan aggódom, hogy vannak emberek, akik a Szadeszmp förtelmes gazdasági teljesítménye után ismét képesek lennének rábízni a kormányzást, hogy megint tönkretegyék az országot. Persze én elvi alapon akkor sem szavaznék rájuk, ha aranytömböket tennének a küszöbömre.
Hasznos interjút adott Szanyi Tibor. Az MSZP európai parlamenti képviselője azt mondta a Hír TV-nek, nem kell közös lista, csak a 106 egyéni körzetben legyen ellenzéki megállapodás. Ezzel ugyan felrúgja a Botka-doktrínát, de amit javasol, az jogos és ésszerű - mi, a Kávézóban is így látjuk. Végre…..
SZrTÁJK 2017.08.15 14:27:50
@chrisred:

Azért írtam, hogy esetleg 20 ezret.
SZrTÁJK 2017.08.15 15:07:59
@nem várt fordulat:

Sok sikert kívánok Neked.
Én úgy látom, hogy a felelősség kérdése fordított. Az ország lecsúszása 2010-re megtörtént. 2000-ben még a korábban is mindig előttünk álló Csehország és Szlovénia mögött voltunk. 2010-re mindrnki mögött.
A baloldali kormányzás maximális támogatást kapott, Almuniáék hazudoztak velük együtt, hogy 2006-ban nyerjenek. Az Orbán kormányt első napjától kezdve gáncsolták minden erővel.
Gyurcsányék 10% fölötti hiánnyal befektetésre ajánlottak voltak. Orbánék még 3% alatt se. Arról nem beszélve, hogy egy csődtömeget örököltek, gazdasági válságból éppen csak éledő világgazdasággal, ellenséges nemzetközi környezetben.

Más kérdés, hogy sok baromságot is csinálnak, amit én sem támogatok. De nem vagyunk ott, ahol lennünk kellene: Görögorszáv helyzetében.
SZrTÁJK 2017.08.15 17:33:04
@nem várt fordulat:

Sztem meg az van, hogy aki olyan baromságot le tud írni, hogy Románia megelőzött minket, az nyugodtan leteheti a tollat, már létrehozta a hülyeség Himalájáját.
Makláry Ákos nyílt levélben reagált a publicista pápagyalázó cikkére. A levelet teljes terjedelmében közöljük...
SZrTÁJK 2017.07.30 16:54:11
@apro_marosan_petergabor:

Szerintem Benedeket is megpróbálták megzsarolni, de ő tisztességesen inkább visszavonult.
Ferenc viszont valamiért engedett az internáciknak, és elképesztő károkat okoz a szélsőségeseket pártoló megszólalásaival.

A menekült-kérdésben sztem az van, hogy Jézusnak a kufárokkal szembeni fellépéséről kellene példát venni.
Mert a menekültekkel igenis kufárkodnak. Az embercsempészés csak a jéghegy csúcsa, bár szilárd meggyőződésem, hogy az internáci bűnözők, mint Merkel, Juncker, TASZ, Renzi, Helsinki, Kern, stb, jutalékot kapnak a bevételből, azért is erőltetik, hogy minél több migráns jöjjön Európába. De ez a kis piti, évi 10 milliárd eurós bűncselekmény csak a jéghegy csúcsa. Szinte már megszámlálhatalan zsoldossal rendelkezik a Belső Párt, teli van velük a nyugati szennysajtó, a bércivilek, a megvásárolt, áruló politikusok, és ezek egy sokkal nagyobb szabású terven dolgoznak.
Egy kevert embermasszát akarnak létrehozni, a "népet" a nemzet helyett, amin megbízóik sokkal könnyebben tudnak uralkodni. Csak meg kell nézni már most is az agymosott, cirkuszon és kenyéren bégetve örvendező nyugati tömeget... Ott már előrehaladott állapotban van a terv végrehajtása, ott már Európa ellenségei osztják az észt, a gazságot és hazugságot kinevezve "európai értékek"-nek.
Az ostobán kérődző tömeg pedig engedelmesen vonul a vágóhídra. Sőt, önszántából, nagy fölénnyel szavazza meg internacionalista elveszejtőit, lásd a franciákat, és rövidesen majd a németeket. Az osztrák bolsevista helytartó pedig már odáig merészkedett, hogy nyíltan uszít az Ellenállást megtestesítő országokkal szemben...
Amikor tehát a pápa -ki tudja, milyen zsarolásnak engedve, mert más ésszerű válasz nincs arra, hogy miért támogatja a bolsevistákat- a tőle hallott képtelenségeket beszéli, akkor a kufárok oldalára áll, akik későbbi hasznuk, egy jól uralható, nekik extra profitot termelő, kérődző tömeg kialakítása érdekében szervezetten tönkreteszik Európát.
És ha majd a tervük sikerül, akkor vissza fognak venni ám a cirkuszból, meg a kenyérből is, mert a mostani magas életszínvonal csak a csali. De az öntudat nélküli Európában, a bégető-kérődzők között már nem lesz aki szót emeljen ellene, akkor jön majd el minden bolsevista álma, az Angszoc állama... Mert a módszerek alapján nem vitás, hogy ezen dolgoznak. Zavarkeltés, az igazság = hazugság terjesztése a bolseviki patkánysajtón keresztül, a normális (még) többség terrorizálása, fenyegetőzés, az ellenük fellépők elleni uszítás, lejáratás médiauralmuk felhasználásával.
A tagjainak a jelenleginél jóval nagyobb politikai és anyagi előnyöket kínáló valutaövezet és egy mindinkább kiüresedő „nagy” EU, azokat is elgondolkoztathatja, akik máskülönben idegenkednek az euró bevezetésétől...
SZrTÁJK 2017.07.18 16:21:02
@Kivlov:

Ha megfeszülsz, akkor sem fogják elismerni, hogy Gyurcsányék 2006-2007-re GYAKORLATOLAG gazdasági csődbe juttatták az országot. Trükkök százai, a kommunista Almunia biztos feltétlen támogatása a hazudozásban, és az egész internáci tábor támogatása kellett ahhoz, hogy ezt jogilag ne kelljen elismerni.
De a tény az, hogy csődbe vitték az országot. És akkora mázlijuk volt, hogy jött a 2008-as válság, így a tájékozatlan embereket becsapva azt állítják, hogy a válság miatt kerültünk a görögökhöz hasonló helyzetbe. Pedig már előtte sikerült sosem látott zuhanórepülésbe vinniük az országot, miközben a szlovákok, csehek száguldottak felfelé olyan gyorsan, hogy még integetni sem volt időnk nekik.
A legszörnyűbb az, hogy ezeknek lenne képük újra kormányra kerülni ezek után!
Orbán Viktor mindent elkövetett azért, hogy Trump méltóztasson őt észre venni - de semmilyen praktika nem jött be. Az amerikai elnök pont keresztül nézett a kis magyar kormányfőn. De ez - a legújabb magyarázat szerint - a tisztelet jele...
SZrTÁJK 2017.07.18 09:13:16
@csentecsa:

Apám, le a kalappal, ahogy egyedül csépeled itt a szadeszmp-s csahosokat...
Respect.
Ha Kunhalmi Ágnes megjelenik a képernyőn, szorongás fog el. Megint talál mondani valamit, amin kuncogni kezd a fél ország, vagy ő maga kuncogja szét a műsort, kétségek között hagyva bennünket, vajon ennyire szeret-e kacagni, vagy csak felöntött a garatra. Most józanul, egy reggeli tévéműsorban…..
SZrTÁJK 2017.07.16 11:33:31
@Sexual Harassment Panda:

Csak vigyázz, mert az internácik nem tűrik az iróniát hazugságaik tekintetében...
A kommentárok eltérően ítélik meg, hogy a Bizottság észhez tudja-e téríteni az Orbán-kabinetet A hivatalos magyar antiszemitizmus a történelem sötét korszakaihoz nyúl vissza Izrael és Magyarország a filantróp Soros ellen szövetkezik..
SZrTÁJK 2017.07.15 18:27:57
@Hódi L.:

A szedeszmp egyetlen potens ellenfele Orbán Viktor lehet, Vonáék ehhez kispályások. Ha a Fidesz elbukik, jönnek a Lenin-fiúk...
SZrTÁJK 2017.07.15 18:43:30
@Comte de Gippaud:

Ahogy mondod...
Esetükben olyanok osztják az észt, akiknek nincsen.
Az a borzasztó, hogy ennek ellenérd itt mégis azt sikerült elterjeszteniük, hogy ők szakemberek, meg szürkeállomány...
Azért örülök annak amit írtál, mert eddig azt hittem, egyedül látom ezt.
Ott van példának közöttük az egyik főhülye, a Vértes. Akiből pár éve még majdnem minisztert csináltak...
Ez a félkegyelmű az utóbbi 3 évben minden év elején megjósolta, hogy 1% lesz a GDP növekedés.... És ennek ellenére az internáci tv-k, rádiók még ma is "szakemberként" hivatkoznak rá. Tudod, olyan szakemberek ő meg az elvtársai, mint vízvezetékszerelő, aki collos dugóval zárja le a félcollos cső végét...

További szép napot, léptem...
Izrael azért táncolt vissza az antszemitizmus ügyében, mert többet ér neki egy kormány, amely a pártját fogja az EU-ban; Orbán nem antiszemita, de nem is demokrata, hanem cinikus populista; Új helyzet állt elő a világban, mert Orbán és más ultranacionalista vezetők demokratikus úton jutottak…..
De a szavazói erről nem fognak tudni...
SZrTÁJK 2017.07.13 13:42:00
@Pop40:
Eléggé (vagy inkább teljesen) gusztustalan, hogy egy ilyen tragédiát is gyűlölködésre használtok fel.
SZrTÁJK 2017.07.13 13:51:53
@Pop40:

Szarhalom alatt azt érted, hogy nem Görögország szintjén vagyunk, ahová Gyurcsányék juttatták az országot VILÁGGAZDASÁGI BOOM IDEJÉN? Amikor mindenki száguldott felfelé ők állacsődöt tudtak összehozni? Amikor az Almunia nevű bolsevista EU-biztos segített nekik hazudni éjjel-nappal?
Olyan szörnyű helyzetet hagytak itt a kommunisták, hogy az is csoda, higy Magyarország még létezik.
És itt ezt mentegetitek? Meg vissza is hoznátok? Az ész megáll...
SZrTÁJK 2017.07.13 14:52:30
@bluebear:

Érdekes neved van...
Értékelem spontán kamingautodat így ismeretlenül is, mások ezt titkolni szokták.
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
SZrTÁJK 2017.06.01 15:33:55
@ekat:

Ez igaz, de ezek nem vállalkozók a szó valódi értelmében, hanem csalók.
Én a tisztességes, adófizető, szabályokat betartó vállalkozók nevében beszélek.
A megrendelők ezt a magatartást kérik számon, de közben csak a kóklerek árát akarják mefizetni. No, ez az ami nem megy.
Mert a dolgoknak ára van, hiába akarnak itt sokan úgy tenni, mint ha nem lenne.

Kb. erről írtam, persze itt ezt nyilván nem lehet megfelelően kifejteni.
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
SZrTÁJK 2017.03.31 14:56:44
@Hódi L.:

szóval: aki nem tökéletes...
SZrTÁJK 2017.03.31 15:51:55
@arckönyv:
Hát nem tudom...
Én az Index olvasásával szoktam szadizni magam, nincs nehéz dolgom...
Például az Origon nem nevezik a bevándorlókat menekültnek, az Indexen meg mindig. Na most ennél nagyobb hazugság nem nagyon létezik ugye napjainkban, hiszen itt sorskérdésről van szó.
Azt a csúsztatást is csak az Indexen látom, hogy "de hát nem is ide akarnak jönni...".
Az hogy hazudnak, még OK. De hogy hülyének is akarnak nézni, az már pimaszság...

Tehát nem mindegy, milyen kérdésben van torzítás, hazugság, stb... A fideszes lopások ügye baj, de nem sorskérdés.
Európa megszállásának erőltetése csak azért mert az idióta bolsevisták így akanak gyökértelen EUUSA-t vagy SZU-t létrehozni, az sorskérdés.
SZrTÁJK 2017.04.29 09:31:24
@hajráargentína:
Én visszatorzítom azt, amit az Index, illetve az internacionalista média eltorzít. Tükröt tartok eléjük, ha nem tetszik amit látnak, maguknak köszönhetik.
    Nem ülnék le Gulyás Mártonnal sörözni, mert rengeteg dologban nem értenénk egyet és nem akarnám, hogy veszekedés legyen belőle. De anélkül nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy vele a magyar állam majd a kormánypárti lakájmédia járt el...
Kétszínű játékot játszik a Fidesz a 4-es metróval. Miközben hol támogatták, hogy elutasították a metró építését, mindig ügyeltek arra, hogy győztesen kerüljenek ki az aktuális vitákból és minden balhét Demszkyre kenjenek. Ugyanezt a stratégiát követik most az OLAF-jelentés kapcsán is.  Csakhogy a…..
SZrTÁJK 2017.01.29 21:00:22
@felső határ nincs:

A Tiéd az első kedvemre való hozzászólás évek óta... Legalábbis, ha azt a lehetőséget tekintjük, hogy a parlamentbe se kerüljenek be, ne esse meg még egyszer ez a szégyen az országgal.