Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zieglergéza

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
Ferikém, megbeszéltük, de le is írom, nehogy elfelejtsem, miért neheztelsz. Te nálam is jobban ki voltál akadva, amikor harminc-egynéhány éve a csuhás osztályfőnök-prefektusunk az egész osztály előtt leordította a Gyurit, hogy "te mocskos pesti zsidó" meg hogy "Hitler szar munkát végzett", így…..
Spórolni akart a betűkkel az illetékes, ez lett belőle, PG meg lefotózta nekünk a Camponában. Annyire tetszett neki, hogy két fajtát is lekapott, így legalább kiderül, hogy a rafináltan figyelemfelkeltő reklámfogás nem volt véletlen. ..
zieglergéza 2009.11.05 01:16:48
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Fiatal olvasóink mindig arra vagy arra gondolnak. Még egy étlapot sem képesek hülye röhögcsélés nélkül végigfutni. Na mit tippelnek, TGT-Team melyik fogásnál röhögött fel a Zemplén-beli Pálháza kisvasútállomása közelében lévő étteremben? Bár arról nem írt, remélem…..
zieglergéza 2009.10.28 00:47:43
zieglergéza 2009.10.28 00:52:53
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
zieglergéza 2009.10.06 04:46:15
Nem szeretem, ha valaki nem hajlandó helyesen írni; de — rájöttem — azt még kevésbé szeretem, amikor valaki a kiváló helyesírásával fölvág. Fölvágásnak nevezem azt is, amikor valaki tényleg hibátlan helyesíró.  Az ilyesféle perfekcionizmustól a hideg…..
KékPáfrány fotózta a fenti kiírást valamelyik Corában, szerinte már hónapok óta kint van a tegnapi Tescós poszthoz hasonló tábla. Mondjuk a kisbetűs részt nem tudtuk elolvasni, lehet hogy náluk az óvszer kivétel? Nagyon reméljük. A Tescótól továbbra is várjuk a magyarázatot,…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
Mármint a latinnal való szójátékot. Nem az ördögtől való az, feltéve ha értő kezekbe kerül. Rövid leszek: a Heti Válasz Geszti Péterrel interjút készített, s a címlapra ezt a címet adta: GESZTI HUNGARORUM. Mi ez, mit jelent, és miért tetszik ez az egész nekem?A játékos cím…..
"Újnak mondott baloldali szervezet alakult meg Societas néven, előtte viszont jogutód nélkül megszűnt hétvégén a Fiatal Baloldal szervezete." Így szól a hír.Kezdetben vala a Fidesz. Itt a humor forrása ugye az volt, hogy a latin fides hűséget, hitelt, hitet,…..
Mottó: "Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus" (Umberto Eco: A rózsa neve) Talán emlékeznek többen is arra a csodálatos subba-találatra az iwiw-en (én nem nézem a Subbát, csak mesélték:), ahol egy fotón négy lány látható, alatta szmájlival: triumvirátus:) Bréking, illetve frangimus nova:…..
zieglergéza 2008.07.14 23:28:57
Minden latint tanuló halandónak kb. a 2. órán felhívják a figyelmét arra, hogy Vénusz=étolaj, Venus (e. Venusz)=istennő. Ugyanez vonatkozik szegény Remusra is, aki túl sokat ugrált, ugye. És gyorsan említsük meg itt a legio szót, amely helyesen nem légiónak, hanem legiónak lenne…..
zieglergéza 2008.07.14 23:22:42
Ráférne az Alkotmányunkra egy alapos leporolás. Már akkor erre a következtetésre jutottam, amikor Orbán Viktor és forradalmár társai, az újkori márciusi ifjak, 2007. február elején a nép szemeláttára, kamerák kereszttüzében bátran elbontották a rendőrségi kordont. Sokan ezt…..
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..
zieglergéza 2008.07.07 22:21:40
Vidám reggelt mindenkinek, mai első backdoor üzenetünk flaszteren termett szerzőjének víziójában sokemeletes tanyák pettyezik az Alföldet. Az elképzelés rokonszenves, egyetlen ellenvetésünk, hogy a túl korán bepálinkázott gazdák az ajtón kilépve így nem egy, hanem soktucat…..
Ahelyett, hogy megírta volna teszkókönyvszerűen, a cég egykori főellenőre, O. Tibor a Blikknek lenyilatkozta, hogy a kirótt napi pótdíjazások fele csaláson alapul:Ha kell, úgy fotózunk, hogy ne látszódjon az érvényes jegy, de gyakran manipulálják a kézi számítógépeket is.…..
zieglergéza 2008.07.05 14:04:38
8
Zsarufika Unatkoztak? 2008.07.02 15:16:00
Na, nem mintha nem lenne tele a sajtó megint a rendőrök érdekesnél érdekesebb történéseivel, de ezeket már szinte megszoktuk.Megszoktuk? Belefásult a többség, és azt hiszi, így van ez rendjén. Csak akkor kapja fel a fejét, ha egy-egy erősebb ügy pattan ki, bejárja a sajtót,…..
zieglergéza 2008.07.03 00:18:50
lorien Lekvárfőzés - meggy 2007.06.26 11:29:00
Az idei évre jellemző, hogy minden gyümölcs érése hetekkel korábban kezdődik, mint az megszoktuk, aztán pedig még az is előfordulhat, hogy a felhozatal is sokkal rövidebb ideig tart a szokásosnál. Így fordulhatott elő, hogy szépen elbuktam a szamócalekvárt, mire időm lett volna…..
 A Miniszterelnöki Hivatal sajtóosztálya sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a bulvárújságírók körében szárnyra kapott híresztelést, mely szerint a Playboy júliusi számának fő attrakciója egy Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről készített…..
Egy születési anyakönyvi kivonatból kell megtudnunk, hogy az utolsókat rúgó bársonyos-kiszes reformkormány regnálásának vége felé Kolozsvárt Zimbabwéhoz csatolták. Izgatottan várjuk, mi lesz a Mugabe-Tőkés-közeledésből, illetve hogy Markó Béla képes lesz-e elszigetelni az…..
zieglergéza 2008.06.09 01:03:26
Azt írja az Index, hogy egy magyar "drogfutár" elnöki irgalmat (kegyelmet, talán) kapott, így büntetése egy részének letöltése után Ecuadorból hazaérkezhet Magyarországra. Reméljük, a harmincas éveiben járó fiatalember eztán majd megbecsüli magát, soha az életben…..