Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonald Dramp

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Különös kép került elő Orbán Viktorról, amint csehországi látogatása során Miloš Zeman elnököt köszönti. Illetve, csak sejtjük, hogy köszönti, mert ilyen alapon breaktáncolhat is. Ön szerint?  (Fotó: Ian Willoughby)..
Tonald Dramp 2018.12.03 23:56:06
@Cycmen: "Részegen kellett volna odamenni és pofozgatni, vagy ölelgetni a félmeztelen izzadt testét, ahogy a "nagyok" eszik! :D "

:))
Ja és szigoruan felemás cipőben, ahogy azt a liberális protokol előírja.
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
Tonald Dramp 2018.10.27 22:08:37
1903. Fiatalkorú színes bőrű elítéltek kinti munkán az Egyesült Államokban..
Meglepőnek tűnhet, de szakértők állítják: mindössze két típusa van a félrelépéseknek. Az egyik a nőkre, a másik a férfiakra jellemzőbb...
• Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint a magyar, a lengyel és az osztrák út a két világháború előzményeit idézi fel • A magyar kormányfő immár európai keretekben igyekszik riogatni a migrációval, csakhogy a világban 70 millió menekült van, és közülük mindössze 3,7 millió jutott be az 550 millió…..
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
Utazás közben sokszor jön elő az emberből „az állat” és valahogy kevésbé toleránsak mások, utastársak, személyzet, stb.. iránt. Sok módja van annak, hogy valaki magára ragassza a „bunkó utas” jelzőt, kezdve a biztonsági előírások be nem tartásától, majd a személyzettel ezen való hisztizéstől, a…..
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
Tonald Dramp 2018.01.11 02:32:14
@VaradiJanos: ja pont ez nem tudjak elfogadni, hogy hozajuk kepest, meg a korrupt nacik is jobbak, a valasztok szemeben.
Aligha él ma Magyarországon olyan ember, aki ne ismerné a Kisvakondot – ha nem azért, mert gyerekkorának egyik meghatározó sorozata, akkor azért, mert a gyermekével vagy az unokájával nézte. Ehhez képest kissé kiábrándító, ami mostanában a népszerű rajzfilmfigura körül…..
Megdöbbentő volt olvasni az elmúlt napokban, hogy a Weinstein-ügy hatására mennyi nő osztotta meg eddig titkolt, szégyellt, de sajnos el nem felejthető élményeit #metoo hastag-gel. Ismerve az áldozathibáztatás népszerűségét kishazánkban, nem kevés bátorság kellett ehhez a részükről.  Amikor az…..
A dubai kormány bejelentése szerint a Bjarke Ingels Csoport marsbéli viszonyokat szimuláló űrvárost épít az Egyesült Arab Emírségek sivatagába...
Tonald Dramp 2017.10.09 02:29:05
A Fidesz felfelé ívelő szakaszának már vége, a stagnálásban pedig elég erős rések keletkeztek már a párt stratégiai képességeiben. Nem lenne túl nehéz megverni, ha valakinek lenne kedve megszervezni egy exponenciális erőforrás bázist, amely viszonylag alacsony szinten indul (pénzben, emberekben,…..
Tonald Dramp 2016.12.15 13:53:17
@pamut: "225 milliárdot bazdmeg! :D "

Te valami Orban segget nyalo csicska lehetsz.
HOGY HOGY csak 225 milliard, nem 22500 milliardot akartal irni ?
Valószínűleg a Tények és a TV2 még a saját mércéjéhez képest is egészen új negatív rekordot állított fel azzal, hogy a lassan menetrend szerinti Vona Gábor-lejáratásokról szóló riportnak már a legeslegelső mondata konkrét hazugság. "Megdöbbentő a hasonlóság Gyurcsány és Vona között - legalábbis ezt…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Nyílt válaszlevél Schiffer Andrásnak az LMP alkotmánybíróságot érintő döntéséről Tisztelt Ügyvéd Úr! Kedves András! Érdeklődéssel olvastam blogbejegyzésed a Reflektor-blogon, amelyben a Lehet Más a Politika (LMP) alkotmánybíró-választási döntését kívántad megindokolni. Fontosnak és a demokratikus…..
Van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja. Van, aki megveti, van, aki csodálja (Megígérem, nem fogok rímekben beszélni). Sokan költöznek Amerikába egy jobb, és újabb élet reményében, hogy megvalósítsák az álmaikat, majd fejüket vesztve rohannak hazáig. Az amerikai életstílus nem való mindenkinek. A…..
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
Szijjártó hatékonyabb politikai együttműködésre készül az amerikaiakkal, bár a helyzet korántsem olyan rózsás...