Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csarlee

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a kocsik esetében is, az első telefonunkra mindig emlékezni fogunk. Sokszor egy alapvetően fapados vagy leharcolt darab volt: sokan egy rokon levetett készülékével indították el a mobilozós pályafutásukat, mások hónapokig gyűjtöttek egy akciós darabra. Régebben meggyűlt a bajunk az antennával,…..
csarlee 2018.10.31 15:44:38
@AgentO: Dettó!
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Régóta tartja magát a mítosz, hogy a macOS biztonságos rendszer, amiben nincsenek hibák és teljesen vírusmentes. A napokban persze azért találtak egy bugot, amivel simán hozzá lehet férni személyes adatokhoz illetéktelenül. És lehetnek komolyabb gondok is...
csarlee 2017.12.02 09:26:08
@midnightcoder2:
Pontosan. Másrészt a vírusok és egyéb kártevők alkotói is emberek, ergo a pénz (kevés kivételtől eltenkintve) ami hajtja őket. Minél több lúzer annál nagyobb esély...
Linux-ra vannak rootkit-ek amikkel kárt lehet okozni azonban ezek nem az egyszeri józskapista ubuntu-jára mennek hanem a céges szerverekre.
Ahogy fontos edzés előtt néhány órával megfelelően étkezni, ugyanúgy fontos utána is beiktatni egy proteinben gazdag étkezést, hogy az izmok regenerálódhassanak. Most a paleo konyhából válogattunk egészséges, finom nasikat...
csarlee 2017.04.06 09:19:50
A Metallica/Voivod/Flotsam and Jetsam basszer, Jason Newsted meglepő húzással állt elő: átváltott tisztán akusztikus irányba. Nem kell félni, Jasonünk nagyon szépen meg is magyarázta, hogy miért kíván ezután torzítók nélkül élni és csakis és kizárólag a Would and Steal…..
Volt már pár olyan koncert, ahol lényegében a Cavalera Conspiracy zenekar előadta a Sepultura idén 20 éves Roots című lemezét, most viszont Budapesten is megnézhetjük ezt a bulit. Az A38 szervezésében, de a Barba Negra Clubban lesz a koncert november 21-én, ahol a Cavalera testvérek mellett Marc…..
A Blackview R7 a július 1-ig tartó előrendelői időszak alatt nagyon jó áron kapható, főként ha eszébe jut az embernek, hogy van egy $12 offos kuponja, amit múltkor szereztem nektek. A teljes, 189.99 dolcsi árból lejön 20 az előrendelői akció miatt, plusz még 12 a kuponnal, így pedig már egészen…..
Elértünk egy olyan időszakhoz, amikor már mindenből létezik "okos". Ebben a blog bejegyzésben egy okosórát fogok bemutatni, természetesen a kínai piacról. Mitől lehet okos egy óra?  Mit kellene tudnia egy órának a pontos idő megjelenítésén kívül? Még sok más hasonló kérdést tehetnénk fel ezzel…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
csarlee 2015.11.04 14:35:56
A History Channel 2013-ban indított sorozata a viking kultúra és hagyományok szórakoztató, csavaros történetekben való bemutatását tűzte ki célul, méghozzá mind közül a leghíresebb…..
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
1990. Németország újra egyesül, megkezdődik az Öböl-háború, taxisblokád Magyarországon és az MTV felkapja a grunge-ot így az belép a mainstream világába. Emellett azért a keményebb zenék szerelmesei is boldogan tekinthetnek vissza 25 évet, mert ez az év szépen kitermelte a…..
csarlee 2015.07.20 16:09:46
@orvlat: Headbangers' Ball, yes! Mekorra volt!!!!
Steven Seagal ma már csak halványan emlékeztet saját magára, de a 80-as évek végén, a 90-es évek elején hatalmas sztár volt, első filmjével, a Nico-val lopta be magát a nézők szívébe. Nem, nem nézett ki überdögösen, és a színészi képességei sem verdesték az eget, viszont…..
csarlee 2015.05.15 10:00:41
Napjaink legnagyobb hatású metal gitárosairól listát összeállítani kemény feladat! Ezzel tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni. Mindenesetre megpróbáltuk felmérni, mely gitárosok hatása érződik leginkább az új nemzedékek rock / metal zenekarain és zenei mozgalmain. Kinek az…..
Ő az a játékos, akinek elég volt féltucatnyi meccs, hogy kitörölhetetlenné tegye nevét a focitörténelemben. Ő az, aki az 1990-es világbajnokság gólkirálya lett. De ennél a ténynél is sokkal jobban emlékszünk Totò Schillaci szemére. Hihetetlen szenvedélyek sütöttek onnan. A…..
Az, hogy miért fontos reggelizni, számtalan cikk megírta már. Sőt, az utóbbi időben -mint ahogy mindennek- megjelentek a cáfolatai is, újabb divathullámok kezdtek terjedni, miszerint miért nem kell, miért egyenesen káros reggelizni.Ez pedig kérem hülyeség a négyzeten. Arról, hogy…..
csarlee 2014.11.20 15:32:05
@fiktiv állat: Pedig megéri, hidd el...
Ismét elhatárolódok saját magamtól, hiszen megint a kattintás vadász fogyókúra szót használtam. Holott soha (ismétlem:soha) nem a fogyás kell legyen az elsődleges cél, hanem a zsírvesztés (najó, kivétel ezalól természetesen az extrém túlsúly), ez pedig nagy eséllyel nem arányos azzal, amit a mérleg…..
Filmbook Apocalypto (2006) 2014.11.18 08:30:00
Mel Gibsonról aligha sejtette bárki az ezredfordulón, hogy a közönség kedvencéből Hollywood számkivetettjévé fog válni, azonban alkoholproblémái, botrányai lassan nagyobb visszhangot kaptak, mint filmjei. Megítélését a vitákat kavaró A passió is megosztottá tette. Bár a film óriási siker lett,…..
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
csarlee 2014.11.15 21:28:39
@doggfather:
És az a durva, hogy a Vikingekben a többiek is nagyon jók, talán a Ragnar fia gyengébb egy kicsit... Rollo (Clive Standen) és Floki (Gustaf Skarsgard) az abszolút favoritok nálam. De azért az is komoly, hogy egy relatíve ismeretlen stábbal (kivétel Michael Hirst) milyen fain kis filmet összehoztak.
Napospart (Слънчев бряг, Szlancsev brjag, Sunny Beach) ma a bolgár turisztikai ipar nemzetközi szimbóluma. Adott volt egy olyan gyönyörű homokos partszakasz, amit Isten igencsak jó kedvében alkotott, aztán majdnem elcseszték, aztán inkább mégis világszínvonalú turisztikai paradicsomot hoztak létre...
"Egy kis rendszerfelügyelet" jeligére gondoltam, közzéteszem ezt az apró egysoros szkriptet, amely sorokból oszlopokat gyárt.Probléma: IPSec VPN kapcsolatokat monitorozó rendszer nagy kieséseket mutat, közben a VPN-t termináló tűzfal szerint csak ezred- vagy tizedmásodperces…..
Ez a nap is elérkezett - a türelmem vége. Szerintem én elég türelmes ember vagyok, hiszen Bagojné már 3 hónapja  minden gép indításkor azzal piszkál, hogy "Vajon mi nem fog most működni a Linuxodon?". Pedig nem is Neki kellett elviselni az alábbi tortúrákat: Bármilyen…..