Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turef

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Corey és David közösen írt helyzetjelentésükben az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Turef 2016.11.10 00:08:14
Üdv. Mindenkinek!

Eddig csak olvastam, leginkább a kommenteket. Örülök, hogy olvashatom hozzászólásaitokat. Ez így is maradt volna, de Zolf-ot olvasva elég erős készetetést éreztem, hogy írjak néhány mondatot (leginkább neki).

Kedves Zolf! Úgy érzem nem szereted magad, (vagy ha igen, ezt nagyon jól titkolod). Szóval talán eljött az ideje, hogy ezen változtass. Mintha keresnél valamit, de nem találod. Persze ezek csak az én érzéseim. Ha nem így lenne, akkor amit eddig írtam, és ezután fogok, kérlek mosolyogj rajta és felejtsd el.
Én úgy tapasztalom, hogy az "Ige" élő szóban terjed (a tanítást értem ez alatt). Szerintem egy "kis csoportos" tanítás (10-15 ember) jó kezdet (vagy folytatás) lehetne. Ha késztetést érzel rá, még tudatosítani sem kell magadban nagyon, csak figyelj körülötted a jelzésekre és a tanítót bevonzod (vagy Ő Téged). Na eddig volt a "tuti megmondása". Nem tudom Neked ki, mikor, hogyan... de nálam működött (és működik is) meg ha jól olvasom, másoknál is. Javaslom, engedd meg magadnak, hogy önmagadra találj. Kérj! (írhatnám: "és megadatik", de tényleg működik)

Drága Ella!
Szerettem volna személyesen elmondani, de valamiért nem lehetett. Ítt bukkantál fel életemben ismét (kétszer találkoztunk eddig személyesen, néhány percre összesen), ezét így teszem meg. Köszönöm, hogy olvashattam a könyvedet(Téged) néhány évvel ezelőtt. Sok könnyet csaltál a szemembe olvasás közben.
Áldottak vagytok!