Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DONÁLD TRAMP

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tüntetés Budapesten 2019. szeptember 14...
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
      Sokan, sokfelé hívnak előadásokat tartani, más és más témákról. Az egyik állandó motívum, ami felmerül, a social média térnyerése és a: jó, de mit kezdjek az influencerekkel témakör. Ezért is gondoltam, írok erről egy picit. Kylie Jenner ugyanis bekerült a Forbes milliárdosainak…..
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
• A francia elnök szerint hamarosan eldől, hogy Európának cselekednie kell-e a CEU védelmében • Orbán imádkozhat, hogy ne Stubb legyen az Európai Néppárt jelöltje a Bizottság elnöki tisztére  • Az egész világon példátlan, ahogyan a magyar kormány bánik Soros Györggyel..
A „dühös fehér férfi” mára külön fogalommá vált az amerikai szociológiában. Gyökere a fehér kisember, főleg az alsó-középosztálybeli férfi 1960-as évek óta tartó fenyegetettség-érzete...
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
A távol-keleti országról olyan kép él általában az emberekben, hogy egy rendkívül modern (legalábbis a nagyvárosokban mindenképp) hely, ahol orrvérzésig, sőt néha azon is túl dolgoznak az emberek. Nos, Tshabee posztja ehhez képest szolgál majd egy pár nem is kis meglepetéssel, különösen ami az első…..
Novemberben Budapesten jártak és 1200 milliárd forint összértékű közbeszerzést vizsgáltak meg az Európai Bizottság auditorai a 2015 és 2017 közötti időszakból. A 29 vizsgált projekt fele olyan építési beruházás volt, melynek végső ára rendre 20-70 százalékkal meghaladta a felhívásban becsült…..
DONÁLD TRAMP 2018.06.22 01:59:21
@birka menet: pont leszarom, nekem csak az szamit, hogy az Orbanek az arabokkal egyutt kitakaritjak lipsiket az orszagunkbol.
Az elmúlt hónapokban nem kevesebb, mint 148 szívmelengetően ronda ghánai moziplakátot mutattunk be itt a Nerdblogon. A nagy sikerre való tekintettel, és mert a téma tényleg kimeríthetetlen kincsesbánya, bemutatunk újabb 10 ritka gyöngyszemet! Itt van rögtön a kedvencem, Arnold Schwarzeneggertől a…..
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
Már csak egy hónap, és mozikba kerül a legújabb Csillagok háborúja film, a Solo: Egy Star Wars történet. Nem csoda hát, ha gombamód elszaporodtak a filmes blogokon és geek szakportálokon a messzi-messzi galaxissal kapcsolatos hírek, pletykák és érdekességek. A Geektyrant például egy pofás kis…..
A fideszes szavazóköri delegált a jobbikos pólóban feszítő szavazó láttán úgy tett, mintha lepecsételné a szavazólapot, de végül nem nyomta rá a pecsétet...
DONÁLD TRAMP 2018.04.09 01:24:28
@Borogy: "Azokkal mi van akik kotvenyt vasaroltak rogan helikopter toninal es az a tobb mint ezer akiket befogadott orban titokban mert unios megegyezes volt? "

Azok nem jok, mert 99 %-ban kinaiak, a befogadottak pedig 95 %-ban feher keresztenyek, akiket a valasuk miatt uldoztek el a kulonbozo arab es afrikai orszagokbol.
A libsik meg csak az iszlamista arabokat szeretik.
A Fidesz arra építette a választási törvényt, a politikai tér-foglalósdit és a teljes kampánystratégiáját, hogy az ellenzéknek csak akkor lehessen esélye kormányt váltani, ha a sokszínű, egymással versengő erők képesek egy jelölt mögé felsorakozni. A közös jelöltet aztán egyetlen jól irányzott…..
Több olvasónk jelezte, majd mi is megbizonyosodtunk róla: hatalmas rendőri erőt csoportosítottak az országgyűlés környékére. A rendőrök a rakparton és a környező utcákban parkoló kisbuszokban várakoznak – eddig ismeretlen okból...
Teljes körű ellenzéki választási szövetség híján, finoman szólva is foghíjas koordináció mellett a választás előtt egy nappal már a napnál is világosabb, hogy az ellenzéki szavazóknak egyetlen egy fegyvere maradt: a taktikai szavazás. A Közös Ország Mozgalom és egyéb csoportok rengeteg időt,…..
Mint két Olsen-lány, úgy hasonlít egymásra a fenti két kenyyérpirító. Leszámítva a kezelőfelület felett virító márkajelzést. No meg az árukat. Mayáéknak teljesen véletlenül családilag sikerükt a családegyesítést megoldani az ikreknél, és az árukról szóló diskurzus csapta ki a biztosítékot, tekintve,…..
DONÁLD TRAMP 2018.01.11 21:13:53
@Pic: Ja mindent kinaban gyartanak, csak a vegen a markatulajdonos ohaja szerint mas nevet nyomtatnak ra.
Az irhato cd-dvd lemezek 95 % -at 6 kinai ceg gyartja, es megis tobb szaz fele marka van.
  Mindegy, mit mond a nő. Tökéletesen mindegy. Lehetne az is a poszt címe: "Ha egy nő nemet mond, az nemet is jelent." Ez ugyanúgy téveszme. A csábítás olyan interakció, mely jellemzően nem a szavak szintjén dől el.   Még mielőtt belecsapnánk, érdemes tisztázni pár alapvető dolgot. Kevés olyan…..
DONÁLD TRAMP 2017.10.31 13:26:41
@MACISAJT: "Mit tudsz mondani ha valaki előáll egy ilyen "zaklatási" sztorival? "

A legnagyobb problema, nem is az, hogy valami sikertelen, tehetsegtelen prosti 30 ev mulva vadaskodik, hanem hogy a nyugati tarsadalmakban, ilyen primitiv LINCS allapot van.
Ahol pusztan szobeszed alapjan barkit tonkre lehet tenni, folleg ha az gazdag, tehetseges, ertekes ember. HONAN MERI VENNI BARKI A BATORSAGOT, hogy tobb evtizedes sikeres eletpalyat megkerdojelezzen, tonkretegyen, allitolagos 30 evvel korabbi pocs mutogatasert ???
Ez akkor is nevetseges ugy lenne, ha tenyleg megtortent volna.
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Beszédírók MOST MUTASD MEG! 2017.10.19 23:18:24
Ez tragédia. Abban az értelemben is, hogy mindenképpen értékvesztéssel jár Sárosdi Lilla bátor kiállása. Már most kimondható, hogy a Vígszínház, Marton László, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírneve megtépázódott, és további értékvesztés várható. A szervezetek és a főrendező…..