Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaveEnergy

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már évek óta tart a folyamat, hogy a sajtóban egyre több szó esik a fosszilis energiahordozókról és a velük kapcsolatos problémákról. Ezek olyan energiahordozók, amelyeket a föld mélyéből bányászunk ki, oda pedig évmilliókkal ezelőtt kerültek be...
Nagyon masszívan tartja magát a köztudatban az az elképzelés, hogy a villanyfűtés drága dolog. Természetesen van igazságtartalma, hiszen az elektromos energia az egyik legdrágább energiaforrás, de a vélekedés főleg onnan ered, hogy az elektromos hősugárzós és olajradiátoros hőtermelés nagyon…..
 A napelemes energiatermelő rendszerekben számos olyan feladat van, amelyet egy szabályozó, átalakító, adatgyűjtő központi egységnek kell ellátnia. A modern inverterek automatikus vezérlőfunkciókra képesek, de természetesen manuálisan is programozhatóak, sőt távfelügyelet funkcióval is rendelkeznek...
Egyre több embert érdekel a megújuló energiaforrások házilag, kicsiben megoldható hasznosítása. Sokan a drága és egyre kevésbé költséghatékony szolgáltatói energiaforrásokat igyekszenek kiváltani ezekkel. Az „ingyen” energia ígérete bizony vonzó dolog. Megújuló energiával, amely nem csövön,…..
Manapság egyre népszerűbbek hazánkban is az elektromos és hibrid rendszerű autók, de a járművek töltését illetően még mindig sok kérdés merülhet fel.   ..
Meglehetősen sokat kellett várni arra, hogy az első, kezdetleges napelem után elkezdődjön a sorozatgyártás. Az elmúlt néhány évtized azonban – egészen napjainkig - igazán izgalmasra sikeredett!..
Bármennyire az űrkorszak találmányának gondoljuk, a napelemek sokkal korábban, a XIX. században születtek. Mire azonban elérték jelenlegi formájukat, igencsak kalandos utat jártak be...
Pénztárcabarát tippek azoknak, akik szeretnének spórolni a téli fűtésszámlán! A napelemek otthonunk fűtésébe is besegíthetnek. ..
Sokan úgy gondolják, hogy télen nem működnek a napelemek. Nekik van néhány nagyon jó hírünk!..
Az olcsóbb nem mindig a legjobb, az is lehet, hogy az éppen drágább hosszú távon jobban megéri. Miért? Itt a válasz! ..
Szolgáltatásaink között szerepek a napelemek telepítése is. ..
Kulcsrakész napelemes rendszer árak Bükön...
Nézze meg, kattintson ide...
Napelemes rendszer áraink itt érhetőek el: ..
http://www.daveenergy.hu/HiREK/Napelemes_rendszer_arak.html..
Télen is tökéletesen termel a napelemes rendszer, ha süt a nap...
Napelemes rendszerek..