Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfy

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
 ..
wolfy 2009.09.07 18:32:46
@TJC43: Látom te is értesz a focihoz...

Amúgy meg jó kis videó volt ez.Sajnálom szegény James-t,és egyben meg is értem.De sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
wolfy 2009.08.03 20:11:02
A 10 legrosszabb játék szexjelenet
www.gamekapocs.hu/cikk/1036/1190/1/A+10+legrosszabb+jatek+szexjelenet

Többek között a Custers Revenge és a Lula 3D is szerepel a listán.Utóbbinál megemlítik FreddyD-t is. :)
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
..
wolfy 2009.06.03 12:12:26
@wolfy: Hmm...módosítom.Nem biztos,h ugyanaz,de vmelyik változata.
Fene,h nincs szerkesztés..
wolfy 2009.06.04 12:05:53
@Haldamir: Sztem ne várj megváltást...akkor talán nem lesz nagy a csalódás.
..
wolfy 2009.05.21 14:52:54
@freddyD: Persze,én se gondoltam komolyan,h tőled lop :)
Egyrészt kicsi rá az esély,h a te videóidat nézze(habár van pár angol feliratos is már..),másrészt meg nem merne lopni,ugyanis fél a hatalmas rajongótáborodtól^^
wolfy 2009.05.21 16:39:03
@Dreamkasztni: LoL...ki hisztizik?Második kommentemet is olvasd el.
Why so serious?8)
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
wolfy 2009.04.05 22:57:56
@szbszig: Jó,de ez egy játék,nem a valóság."Egy gép nem tévedhet".Elvileg...
@Shogo: Rezgő billenytűzet??Ilyenről se hallottam még.
@d_shadow: A PES-nél is ugyanúgy be lehet állítani az irányítást billenytűzeten,mint a FIFA-ban...amolyan 'fifásra'.
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
wolfy 2009.04.01 16:07:54
@go$thy: Hát...sztem a piás dolog annyira nem volt poénos és már korábban is írták.Az artistás meg úgyis meglepetés lesz mindenkinek,az tuti :D
Tehát nem 'szpojlereztem' sokat,sőt...^^
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
wolfy 2009.03.06 09:51:40
Ki kell mondani, a fiúkat/férfiakat mindig is lenyűgözte a kaki. Nem is egyszer hallottam már nőket kiakadni, hogy mi ez a kaki őrület a hímneműeknél? (lásd South Park epizód) Nincs ezen mit tagadni, lebuktunk. Miért mondom ezt? Egyrészt ez már a negyedik "Amikor a…..
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..
wolfy 2009.02.25 12:26:49
Na tessék. Erről tiszta megfeledkeztem, amikor elkészítettem a Battlestrike videómat... Konkrétan ilyen összeszart kádat láttatok már? És miért kellett a kádat még fel is borítani?  ..
wolfy 2009.02.01 15:29:29
@Nabopolasszár: Ezt akartam én is írni...
Mi értelme ennek az új videó-állás jelzőnek,ha ezt se frissítik?Felesleges...
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..