Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mucika_

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Mucika_ 2011.01.29 18:45:56
Mucika_ 2011.01.29 19:22:14
@Coyote82: nekem az igazságérzetem működik túl, nem a pajzsmirigyem :D
Mucika_ 2011.01.29 19:24:30
@e-medic: de jó fej :)
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
Mucika_ 2010.05.11 00:06:40
Mucika_ 2010.05.11 03:27:29
@Parasite: az összetartozást vagy érzed vagy nem te sügér.. már nem tudok mit mondani... :) egyébként egyetértek veled minden másban, amit írtál, nem a származás teszi a magyart, meg nincs olyan hogy tiszta vérű magyar, számomra az bántó, hogy egy ilyen senkiházi alak olyan dolgot illet kritikával, amiről lövése sincs...
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Mucika_ 2010.05.11 03:08:02
@Kennysp2: nem jól emlékszel... azt mondta: nem fejez ki semmit...
Mucika_ 2010.05.11 03:17:20
@Otranto: annyira egyetértek veled, jó látni hogy vannak még nyitott szemű emberek..
Mucika_ 2010.05.11 03:20:52
@zme: írod az egyiknek, hogy "a seggfejezést hagyd abba", a másikat meg le "szemét fasisztázod"... önmagadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt...
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
A házasság kemény dolog, pofonok jönnek, csak melyik orcánkat tartsuk oda? Sziasztók! Hát az én történetem kicsit durvább mint az eddigiek (vagy lehet csk én érzem így). A kapcsolatunk 6évig tartott, egyidősek vagyunk, általánosban még egy kis ideig egy osztályba is jártunk.…..
HeStyle Nyári surranók 2009.07.27 10:20:00
Egy magazin összeállította az általuk legjobbnak és legkényelmesebbnek tartott nyári lábbelik listáját. Véleményem szerint igencsak hiányos lett a lista, de a felsoroltak közül tetszik a Topman papucs, és nem rossz a Comme des Garcons és a Marc O'Polo sem.A Vans "örök"…..
A GQ magazin júniusi számának címlapján a Terminátor sztárja, Christian Bale szerepelt.A fotósorozat nekem nem annyira tetszik, szerintem nem sikerültek túl jól a képek. Néhány fotó a Terminátor forgatásán történt üvöltözős incidensre utal.Nektek hogy tetszenek a képek?..
Mucika_ 2009.07.27 10:27:21
Csecsebecse A bikini-petíció 2009.05.26 09:06:09
Régóta érik bennem a gondolat, de most, a fenti képet látva, ki is kell jönnie a feszültségnek: bizonyos kor és/vagy testsúly felett nem lenne szabad bikinit felvenni, sőt, egyenesen be kellene tiltani azokat - vagy legalább tanuljanak meg normális szabásút és megfelelő…..
Mucika_ 2009.07.27 10:26:10
A legkövérebb celeb, azaz Beth Ditto saját maga által (mert sok más hírességhez hasonlóan, ő is ruhatervezésbe fogott, kollekciója néhány hete kapható) tervezett dominó-mintás ruhában feszít, ijesztő sminkkel, és ööö... hát mondjuk ki: gusztustalan testtel borzalmas…..
Az, hogy mitől vált legendássá, talán örökre megfejthetetlen titok marad, nem úgy, mint az arcán lévő, oly híressé vált szépségpötty, amelyről a közelmúltban végre kiderült az igazság. Egészen addig kellett várni erre a pillanatra, amíg a Sony piacra nem dobta a HD…..
Mucika_ 2009.01.19 14:21:03
Modorosblog A modoros megjelenés 2008.11.19 21:21:00
Mitől lehet valakinek pusztán a megjelenése modoros? Ha színvonalas bejegyzéseinken felbuzdulva ismeretségi körünkben, munkahelyünkön egyre inkább sikerült lokalizálni a modorkirályokat, rájövünk, hogy többségük ruházkodása, hajviselete is egy karakteres irányt követ.Ez a…..
Szép jó estéket kívánok, kézcsók! Tibi be van táblázva, ausgebucht, meghalni sincs ideje, de az exponenciálisan bővülő, koncepció nélküli felhasználatlan modorossággyűjteménye egyre inkább nyomasztja... Ezért ma este egy csokorba gyűjtött néhány pompás kifejezést,…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
Mucika_ 2009.01.14 12:56:24
@psmith: Te ilyen hülye vagy tényleg? Ha látszik rajta, hogy cigány, és letagadja, attól még látszik, plusz hazudott is, tehát a cigány "vonalat" erősítette. Én sajnálom a levélírót, több olyan embert ismerek, akik végigküzdik emiatt az életüket, ők igazán nem tehetnek róla, hogy cigánynak születtek, és szinte hiába próbálják bizonyítani hogy ők nem olyanok mint a csőcselék, erre nem sokszor kapnak lehetőséget. A munkáltatóknak azon kellene elgondolkodni, hogy hány diplomást cigányt láttak már? Ha nem túl sokat, akkor valószínű hogy nem olyan, mint a többi. És DOLGOZNI akar, ez is alátámasztja hogy normális.

Nagyon-nagyon gáz, hogy a származás miatt ne kapjon valaki állást, főleg most, hogy Európában mindenhol multikulti társadalmak alakultak ki, mi még mindig tartjuk a hülye fajtiszta elveinket, holott nemigen van mire büszkének lennünk.

Az pedig más tészta, hogy a cigányok többsége igénytelen, tudatlan, lusta dög, de hány és hány magyar is van, akiről ez szintén elmondható?
Hellóka! :-) A hétvégén visszatértem a remek kis ausztriai síelésből, amit a Társaságom egy tagja szervezett. Természetesen esténként sokat ittunk és rengeteget ismerkedtünk az Activity nevű társasjáték örömeivel. Volt rengeteg rágcsa, különösen az Anita által sütött…..
Mucika_ 2009.01.12 12:11:36
@Tib: szerintem is gáz, pl. a Nicsak, ki beszél óta én nem gügyögök a kisgyerekeknek, mert mindig arra gondolok, milyen hülyének nézhetnek :) hamar rájön az ember, ha kipróbálja, hogy a gyerek ugyanúgy érti/vagy nem érti mit beszélsz mindkét módon...
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
Mucika_ 2008.12.30 20:36:14
Januárban nálam is aktuálissá válik az álláskeresés, úgyhogy az alábbi motivációs levelet sikerült szerkesztenem:

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Az önéletrajzomban látható, hogy jelenleg a XY Rt-nél dolgozom Contact Center Operator beosztásban. Az utóbbi évben rengeteg hasznos tapasztalatra tettem szert, amelyeket úgy hiszem az Önök cégénél is jól tudnék hasznosítani. 2008 februárjában kezdtem el a jelenlegi munkahelyemen dolgozni, ahol a cég IT termékek forgalmazása és szervizelése mellett partnercégeinek dolgozói számára help desk teamet is felállított. Így egy induló call center harmadik tagjaként kerültem a csapatba.

Lehetőségem nyílt a megfigyelésen túl aktívan részt venni egy működő ügyfélszolgálat felépítésében, amely nagyrészt telefonközpont teszteléséből, az Európa több országában már működő ügyfélszolgálati modell, programkezelés elsajátításából állt. A betanulási időszakot követően az WZ és A WDF Magyarország dolgozói számára nyújtottunk informatikai támogatást telefonon és e-mailben, a helyszínen dolgozó szervizes kollégákat koordináltuk, valamint az elvégzett feladatokat adminisztráltuk a jegykezelő rendszerekben.

A WZ számára nyújtott támogatásban sikerült kiemelkedő eredményt elérnünk, az áprilisi indulás óta minden hónapban a kitűzött cél dupláját teljesítjük felvett és kezelt jegyek tekintetében. Az összetett és nagy odafigyelést kívánó feladatok teljesítése során sokat tudtam fejlődni az ügyfélkezelés, a gyors problémamegoldás, a csapatban történő munkavégzés és az informatika területein.

Nyitott vagyok más területeken való bizonyításra is, ugyanis rendkívül érdekesnek találom mind az ügyfélszolgálat, mind az asszisztencia területeit. Szeretek új dolgokat tanulni, használható tudásra szert tenni, és emberekkel dolgozni.

A jövőben szeretném fejleszteni a gyakorlati angol tudásomat és folytatni a szabadidőmben önállóan végzett informatikai tanulmányaimat, valamint tervezem a vezetői engedély megszerzését is.

Mivel az eddig betöltött pozícióim nem hordoztak magukban előrelépési lehetőséget, a jövőben szeretnék olyan cégnél dolgozni, ahol erre van reális esélyem 1-2 éven belül.
Ez természetesen a béremnél is meg kell hogy mutatkozzon, ezért a fizetési igényem kb. nettó 000.000 HUF lenne, de erről még tárgyalhatunk, amennyiben lehetőséget biztosítanak számomra egy személyes beszélgetésre.


Amennyiben pályázatomat érdekesnek találták, keressenek meg bátran hogy személyesen is találkozhassunk.


Köszönöm a figyelmét,

Tisztelettel,



@ Kedves Fejvadász!
Kérlek, véleményezd a fentieket!


Köszönöm és sok sikert kívánok minden álláskeresőnek!

B.Ú.É.K.!
(vagyis nem én és a családom, hanem Boldog Új Évet! (: )

Mindenki emlékszik ugye arra a postra, amiben egy holland nő kiesett a vonatból? Valószínűnek tartom, hogy akkor is az történt mint most. Kinyílt az ajtó. Számomra felfoghatatlan, hogy miért nem javítják és egyáltalán miért engedik közlekedni ezeket az életveszélyes kocsikat?…..
A nyárnak vége. Van aki a Bahamákra menekül az Ősz elöl, de mivel te ezt a bejegyzést olvasod ezért nyilván a suliban vagy a munkában vagy éppen és pálmafa csak a sarokba porosodó fikusz képében található a közeledben. Sebaj. Segítünk, hogy hogyan takarítsd ki a nyár porát,…..
Mucika_ 2008.10.06 15:15:53
Szegény nők! Borotválkozzatok! A társadalom soha nem bocsátja meg, ha egy nőnek szőrös a lába, hónalja. (Egyesek szerint máshol is szőrtelennek kell lenni, de azt a legtöbb (nem intim) helyzetben simán be lehet kamuzni.) A szőrmentesítéssel világ életemben gondjaim voltak, sem a…..