Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idoru

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
hogyvolt Grimm 1x01 - Pilot 2012.02.21 09:00:00
Kezdésként egy kollégista lány piros felsőben és pink edzőcipőben futni indul, közben zenét hallgat. Befordul a fák közé, majd jól megtámadja valami. Sikolyok, vadállati morgás. Zsarupáros (egyikük a főszereplőnk, Nick Burkhardt) kedélyes beszélgetés közepette évődik a…..
Én úgy látszik, be vagyok oltva a Deschanel-lányok ellen, mert valahogy egyikük sem tud hatni rám sem nőként, sem színészként. Az idősebbik, Emily, a Bones főszereplőjeként idegesített fel halálra vagy három epizódon át, monoton beszédstílusa és faarca annyira felkúrta az…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
A népmesének is van napja, merthogy szeptember 30-a nem csak simán a mese napja, hanem egyenesen a magyar népmeséé. Ugyanis Benedek Elek, az erdélyi származású író és népmesegyűjtő születésnapját, szeptember 30-át a Magyar Olvasástársaság 2005-ben a népmese napjának…..