Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPK™

0 bejegyzést írt és 1196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
PPK™ 2019.10.14 12:35:35
@MsIreneAdler: "Szóval, aki valami égi jelre, bizonyosságra vár, az aligha kapja meg."

Aha. Aztán neked Szűz Mária smafu?! :-)

(miért emlékeztem én úgy, hogy te is kamázod Áki munkásságát?)
PPK™ 2019.10.14 13:09:03
@Egy a KING: én azt mondom, előbb a munka és csak azután a szórakozás.

Kovácsolom a tervet a tökéletes bűntényre, aztán jöhet a felhőtlen, gondtalan élet! :-D
PPK™ 2019.10.14 13:19:53
@MsIreneAdler: jó, hát az öreg Józsinak elsőre nem lehetett csak úgy beadni, hogy nem blokkolta az asszonyt, de az meg mégis bruttósítva lett valami megmagyarázhatatlan csoda folytán :-)

(ó... akkor javítom az excel-táblát. Ezek szerint az se te vagy, aki imádja a hardcore sado/mazo fojtogatós szexet?)
                       Állítólag minden érett férfi életében van havonta egy nap, amikor mindenképp ki kell tombolnia magát valahogyan, vagy kocsmázással, vagy valami extrém sporttal. Ilyenkor mogorva, nem lehet lebeszélni terveiről, ingerlékeny és mindenen kiborul. Levélírónk ezt tömeges…..
PPK™ 2019.10.11 14:06:04
@MsIreneAdler: ez vagyok én. Egy őszinte, tiszta szívű Férfi, aki szerint úgy a fair, ha elmondom az érzéseimet.

És mindezt mindenféle manipulációs hátsószándék nélkül.

:-)

( @Egy a KING: te szereted a teniszt? Baszd meg mit művel Federer. Imádom a csávót )

PPK™ 2019.10.11 14:48:52
@Frau Untermensch4: majd jól megideologizáljuk, hogy csak üzleti szempontok miatt történik minden ;-)
PPK™ 2019.10.11 15:04:11
@MsIreneAdler: nem is lehet kérdés, Yrénkém ;-)

@Egy a KING: remek választás, Halep bejövős kislány :-) ❤️❤️❤️
                       „Volt egy teljesen értelmes, udvarias ügyfelem. Lett egy gazdag embere. Már kapásból máshogy állt hozzám, másként kezelt, alacsonyabb kasztból származó lettem a szemében” – érdekes, ám örök kérdést tesz fel Posztolónk: miért változtatja meg egy nő személyiségét gyökeresen a…..
                        Posztolónk egy ideje próbálkozik egy helyes nővel, a sok pozitív dologba mindössze egyetlen tény rondít bele: a csaj exe pont akkor bukkant fel, amikor ők ismerkedni kezdtek. Ő csalta meg a nőt, majd azzal védekezett, hogy jogosan tette. Csakhogy nincs jogos megcsalás.      …..
PPK™ 2019.10.09 09:19:27
@Kai Allard Liao: szerintem csak volt olyan csaja, aki ivott rendesen és hát az szétbassza azért a kapcsolatot, a helyzettel meg nem nagyon lehet mit kezdeni. Szóval tapasztalatból figyel erre.

Esetleg fillérbaszó és nem akar 2 fröccsnél többet fizetni :-D
PPK™ 2019.10.09 19:29:34
                        „Sajnos nem fogta fel, hogy nem az a megoldás, hogy ő hisz és erőltet valamit, majd a hallgatásával fojtogat, meg úgy érezze, neki bármit lehet” - a csaj türelmes volt a pasi számos húzása ellenére, végül az volt az utolsó csepp a pohárba, amikor a csávó kérvényezte a…..
PPK™ 2019.10.08 20:15:02
@MsIreneAdler: csapóhíd. Nem ajtó, híd. HÍD. Érted? CsapóHÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD :-D

Össze-vissza beszél, belekeveri a perverzióit mindenféle cápákkal meg ki tudja mivel... Én mondom, ez valami hentelést akar a kibaszott jachton és ti lennétek az áldozat. Mint az a tengeralattjárós figura, aki feldarabolta a riporternőt :(

Én semmi szín alatt nem mennék a közelébe, de ti tudjátok... :-|
PPK™ 2019.10.08 20:56:38
@MsIreneAdler: tudod milyenek a nők... láthatod... ne legyen jó a barinőnek :( Meglásd, mindjárt jön a klasszikus "minek állsz még szóba vele?!" mantra :(

Én mindig is mondtam, hogy hallgassunk a szívünkre... ;-) Csak kelj át a vágyak csapóHÍDján és ne nézz hátra! Olyan világ tárul eléd, amilyenről még csak nem is álmodtál Yrénkém ;-)
PPK™ 2019.10.08 21:25:21
@MsIreneAdler: jól csinálod, ahogy megbeszéltük privátban. Úgy teszel, mintha hinnél neki, valójában meg átszöktetlek ;-) Búvárkodás, kimenekítés drónnal... vannak még ötleteim ;-)

Nem t'om kiről beszélsz amúgy, nem is szóltam senkihez rajtad kívül, pf :-)
                       Érdekes kérdést feszeget Levélírónk: miért várja el sok nő, hogy egyből egy működő kapcsolatba lépjen, az előzetes lépcsőfokok kihagyásával? Amikor szingli valaki, betáblázza magát programokkal, hogy ne legyen egyedül, és ezt gyakran még az sem oldja fel, ha jön valaki,…..
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
PPK™ 2019.10.04 15:08:26
@MsIreneAdler:

****** SPOILER ******

pont mint a Kisiklottak című filmben, csak legálisan húzzuk le a verebet? :-)

Amúgy milyen kibaszott jó film is volt az és mennyire jó bula az Aniston...

*párás tekintettel ráránt*
PPK™ 2019.10.04 15:10:02
@Womb Rаider: jóvan Wombi, lazítsál.
PPK™ 2019.10.05 13:38:38
@Daenerys Targaryen: és hát gondolom amikor a barinőd hozzáment a figurához, akkor még

- egyidősek voltak
- szép szál sukár legény volt a csávó
- a szex is mind mennyiségben, mind minőségben ideális volt

Ja, nem... csak éppen egyéb szempontok voltak fontosabbak és az alapján tette le a voksot a barinőd a pasas mellett. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
PPK™ 2019.10.03 12:14:57
@Womb Rаider: ha hagyom a gyereket pornót nézni, akkor nézetem vele. De ez már ilyen finghámozás, amit csinálsz megint. De tessék, lásd kivel van dolgod: nem nézeti a gyerekkel a pornót, csak simán hagyná, hogy nézze a gyerek.

Így tényleg fényévekkel jobb :-)

amit meg kiragadtál az tök más, NEM AZ a lényeg, hanem EZ:

"hát nézzen pornót a gyerek, ha ezt akarja."

Csak szólok, hogy erről megy a csörte, mert megint elkalandoztál "véletlenül" :-)

@MsIreneAdler: olyan béna vagy baszki. Majd mutatom, hogy hogyan kell csak kell találnom egy csávót, akivel egyetértek :-)
PPK™ 2019.10.03 13:51:51
@Womb Rаider: jól van, nagyon ügyesen csavargatod és mindenki aspergeres, aki egy egyetlen jelentéssel bíró mondatot képes értelmezni. Nyilván nem te vagy az, aki nem képes ilyen "bravúros" mutatványokra :-)

Jár a buksisimi megint.

Figyelj már, mikor jár le az eltiltásod? Tudod, azon a blogon, ahol rühell majdnem mindenki. Jaj... nem nagyon szűkült a kör, igaz? :-) Ott, amit tegnap linkeltek és ahol szintén sikeresen csináltál magadból bohócot fél nap alatt... :-)
PPK™ 2019.10.03 16:09:03
@Womb Rаider: bla-bla. Meddig tart a száműzetésed? :-)
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
PPK™ 2019.10.03 10:54:23
@moonshadow: oszt és szoroz, majd ha az jön ki, hogy megéri válnia, akkor válik, ha meg az jön ki, hogy nem éri meg, akkor nem válik.

Sokismeretlenes egy ilyen egyenlet, de a nő pontosan tudja, hogy mire számíthat válásnál.
PPK™ 2019.10.03 13:54:20
@Egy a KING: nem vagy többé a testvérem, alakoskodol itt :(

@MsIreneAdler: mi az, hogy "PPK-tól meg pláne"?! Magyarázatot követelek.
PPK™ 2019.10.03 14:50:39
@MsIreneAdler: tehát megint filccel írsz a mezítelen testedre, lősz egy teljes alakos tükörszelfit és elküldöd?

Hát jó :-)
                       „Más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia” - Az ex-barátnőnek nem volt felhőtlen a múltja, és Posztolónk a végletekig türelmes is volt vele, mégis győzött a…..
PPK™ 2019.09.30 21:07:15
@TSEPKE: jó, hát legfeljebb ír nekem valami versikét :-D

@MsIreneAdler: kapd be, nem azt írtam, hogy buzeráns vagyok, hanem hogy mi van, ha olyan az email-címem? De írhattam volna brfk.hu-t, vagy cia.com-ot is. De ne szopassál már, hogy csak mert valaki nem akarja elküldeni az email-címét már valami paranoiás fasznak titulálod.

Tudom, duzzogok.
PPK™ 2019.09.30 21:12:51
@MsIreneAdler: de amúgy meg blogmotorja van, de privát üzenetet meg nem lehet küldeni, csak ilyen buzi módon?

Én ehhez sem értek, de nekem ne mondja senki, hogy tárol naponta az összes blogot tekintve nem t'om hány tízezer üzenetet, de nem lehetne megoldani, hogy normálisan lehessen küldeni/fogadni privátot?

Hogy egy klasszikust idézzek: "ezt a trágya, gány melót bazmeg..."
PPK™ 2019.09.30 21:14:09
@TSEPKE: :-D
                       A pasi kap egy késői telefonhívást, majd azonnal elviharzik otthonról. Később a barátnő semmilyen magyarázatot nem kap minderre. Mivel ez náluk nem egyedi jelenség, Levélírónk úgy véli, ha választhatna, inkább egy másik nő legyen a háttérben, mintsem az derüljön ki, hogy…..
PPK™ 2019.09.27 15:53:57
@MsIreneAdler: kösz a tippet, az Aventesből rendeltem.

:-)
PPK™ 2019.09.27 17:19:25
@Felsőmocsoládi: attól parázik, hogy ha lesittelik a figurát, akkor ugrik az ingyenalbi, tehát még mindig jobb, ha félrekúr.
PPK™ 2019.09.29 11:14:29
@Daenerys Targaryen: miért nyalod a seggét annak a wolfinak, vagy kinek? Dugtok? Ha nem, akkor dugni akarsz vele? 8-)
                        „Milyen egy átlag mai kapcsolat? A szexualitás elapadása után felléphetnek a kizsákmányolás különböző fokozatai, s ha a másiknak ez nem tetszik, jönnek a külön utak” - úgymint az internetbújás, titkos találkákra járás, vagy az éjszakáig kimaradozás, csakhogy ne kelljen a…..
PPK™ 2019.09.26 15:08:04
@MsIreneAdler: velem lehet üzletelni.

Lökjed az ajánlataidat azért, hogy ne járjon el a lepcses szám ;-)
PPK™ 2019.09.26 15:57:27
@Daenerys Targaryen: de jó, hogy szóltál, észre se vettem, hogy ez nem a privát ablakunk :-|

Pont küldeni akartam egy képet a hadarómról, de még éppen időben szóltál :-D
PPK™ 2019.09.26 18:05:28
@MsIreneAdler: még megajándékozol egy usánkával, meg egy kozák vodkával és áll az alku ;-)

Milyen képzeletbeli party (y-nal baszd meg :-D)? Csapatás lesz, Zsoszó koma megaszonta :-)
Férfiszemmel Mi, 76-osok 2019.05.09 11:44:17
Hanyas vagy? 76-os? Akkor mi fél szavakból is megértjük egymást. Azt mondod: Anya Azt mondom: GYES Azt mondod: Apa Azt mondom: Alig láttam Mi vagyunk a „ratkó gyerekek” gyermekei. Mi vagyunk a nagy generáció kis utódai. Mi vagyunk a „kis generáció” Azt mondod: Szocialista vállalat Azt…..
                        „Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik” - A csaj elég sok időt tölt az anyjával, és a srác egyre inkább azt gyanítja, hogy a fura viselkedése mögött az anyuka hatásai…..
                       Ha egy rossz kapcsolatból lábadozik egy nő, nagyon nehéz tiszta lappal újrakezdenie. A gyanakvás mindig ott lesz a háttérben, ahogy Levélírónk esetében is, aki rosszat sejt, ha a pasija nem akar vele összeköltözni már rögtön az elején.                                  …..
PPK™ 2019.09.24 14:43:03
@Kai Allard Liao: azt mondod menjünk inkább Abádszalókra? :-)
PPK™ 2019.09.24 14:54:03
@Egy a KING: Nekem megtiszteltetés, hogy bizonyíthatom a rátermettségemet a Családnak. A pénzt ebből kifolyólag nem fogadhatom el.

Mondjuk egy képet küldhettél volna a célszemélyről is, mert ha elég rusnya a kisgádzsi, áthozhattam volna a határon simán, mint haszonállatot :-D
PPK™ 2019.09.24 15:05:49
@Kai Allard Liao: jó, elintézek neked egy ilyen kultúrestet, vagy mit. De ne zavarjátok majd meg a csapatépítő tréningnek álcázott hatalmas bulizásunkat :-D

@Egy a KING: mindig elfelejtem Tony, igyekezni fogok :-(

:-)
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
PPK™ 2019.09.23 22:51:01
@Captain Admin: nem Kupak, nem ébreszt bennem nemi vágyat.

Ha meg a szeretőm/feleségem, akkor meg az a vágy ébred fel bennem hirtelen, hogy kurva gyorsan húzzon a szemem elől ahova akar, mielőtt felpofozom (sose tenném szerintem, ha ilyen szituban lennék).

Aztán ezt magyarázhatod a végtelenségig Attenboroughval, meg evolúcióval, meg pornóval, meg a kalap formájával, én nem így működöm. Elhiszem, hogy te igen, ez a te dolgod.

Egy esetre sem emlékszem, hogy mondjuk szórakozóhelyen fűzögették volna a nőmet. Ha volt olyan veréb, amelyik odatipegett és elkezdte, minden csajom lepattintotta a madarat a classic "bocsi, van barátom" szöveggel. Nem is került szóba a dolog, mert nincs jelentősége, és attól függetlenül dugtunk vagy nem dugtunk a buli után, hogy volt-e ilyen bepróbálkozás.

A béta balfasz, amelyik körbehugyozza a nőjét, az meg nem azért kúrja meg utána, mert az izgatja, hogy bepróbálkoztak a csajánál és elképzeli, hogy a másik koma nyányójába gyűri a farkát, hanem azért, mert úgy majd biztos nem baszik félre a nője soha. Csak hát ez meg ugye baromság, de ezt ők nem tudják.

Női oldalról meg tök más a dolog. Persze, hogy arra a fasza csávóra medúzásodnak, akit sok nő akar, de aligha nyalogatnák le valami másik vadidegen nő sunaszaftját a sunátor farkáról.

Egyszer régen egy melóhelyemen fugáztam egy nőt, aztán nem sokkal később beállított az akkori csajom. Mondom neki mi a brét keresel itt, az meg egyből rámart a farkamra, mondván, hogy pont azt. Nem voltam rá valami büszke, hogy a másik csaj sunaszaftjának maradékait nyalogatja le éppen rólam (jó, egy kicsit mégis királynak éreztem magam :-D) és ha megmondom neki a frankót, akkor tuti, hogy vagy lebasz egy pofont és elhúz a picsába, vagy sírva fakad és úgy húz el a picsába. Szóval nem, a csajok oldaláról sem az a medúzásító hatású, hogy éppen most kúrtál le valaki mást és még ott a nedű a farkadon. Hanem az, ha van egy fasza csávója, akire ácsingóznak ugyan a csajok, de te csak őt kúrogatod.
PPK™ 2019.09.23 23:13:01
@Captain Admin: tapasztalat nélkül? Eljátszottam a gondolattal és az a tapasztalatom, hogy nem izgulok a témára.

Vagy hogy gondoltad, evés közben jön meg az étvágy? Keressek valami ribancot, aki mindenkivel összefekszik, szóljak neki, hogy szóljon, ha most lett megbaszva, hogy hadd próbáljam már ki, hogy ha elkezdem belegyűrni, akkor elkezd-e nekem felállni? :-D

Ezzel a felfogással menj már el egy menhelyre, vigyél haza egy szukakutyát, mert a zoofil beteg fasz szerint szűkebb a mindzsója, mint egy nőnek, azt' kúrd már meg a buksit, mert tapasztalat nélkül mit pofázol, hogy nem izgat? :-D

A nőimet meg ismertem annyira, hogy tudjam, hogy nem repesett volna az örömtől, hogy leszophassa a másik nő sunaszaftját. Biztos van olyan, amelyiket ez izgat, csak én ilyenekkel meg nem állok le, vágod :-)

Mondom, ha neked ez bejön, hát csináld, mit bánom én. Csak annyit kéne felfognod, hogy van, akit ez kurvára nem izgat, ezt tiszteletben tartani, aztán elengedni a témát.
PPK™ 2019.09.23 23:18:25
@MsIreneAdler: neked mindent a szádba kell adni? ;-)

Nem ülhetek folyton az öledben, hogy mutassam a helyes irányt. Tessék összeszedni magadat és némi önállóságod mutatni nekem, mert kénytelen leszek mással feltölteni a kvótát... ;-)
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
PPK™ 2019.09.20 16:11:42
@Egy a KING: a meg nem nevezett személy cáfolta az egyik irányt, szóval rám itt már semmi szükség, a másik irányról faggassad őnagyságát nyihihi :-)

Jobbulást bro, igyál pálinkát, meg ne írogassál ide baromságokat, amíg meg nem gyógyultál, pacsi, csocsi, tschüss :-)
PPK™ 2019.09.21 10:32:05
@Almandin: "Lehet, hogy az első nője 40 körül, ennek is betudható, hogy kissé furcsán viselkedik egy párkapcsolatban."

Tehát ha jól értem a teóriádat, a csávó bár rendelkezik olyan skillekkel, hogy besétál ügyet intézni valahova és felszedi az ott dolgozó, nála 14 évvel fiatalabb gádzsit, de eddig nem használta ezt ki soha és ő volt eddig a 40 éves szűz.

Most pedig, hogy élete első párkapcsolatát összehozta, úgy megijedt, hogy hetekre eltűnik.

Aha, oké :-D
PPK™ 2019.09.21 10:33:27
@TheKillers: jó dolgokat írtál, csak az enyészeté lett az egész az első grafikus smiley után :-)
                       Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.                              …..
PPK™ 2019.09.19 16:28:30
@Egy a KING: azok vagyunk, nem állhat közénk, hisz' nem vagyunk mink amatőrök bro :-)

@MsIreneAdler: az elmúlt hetek egyik balek posztolóját kell meglasszóni, egyből kapnál 6-8 pontot pusztán azért, mert sunád van, mit szólsz? :-D
PPK™ 2019.09.19 17:03:53
@MsIreneAdler: én azokat nem tudom megérteni, akik éveket/évtizedeket húznak le egy ilyen balfasz mellett. Én is voltam úgy, hogy annyira meg akart felelni és ment le kutyába, hogy fejvesztve menekültem, egyszerűen nem volt nő a szememben :-(

@Egy a KING: de hát a doziméter nem tud nagyobb értéket... :-))
PPK™ 2019.09.19 17:53:34
@MsIreneAdler: jóvan. Ha valaki 3,6-nál többet mér, akkor a műszere a szar.

:-D
           „Az én értelmezésem szerint ugyanúgy eltorzítja valaki személyiségfejlődését az, ha sosem volt egyedül, mert folyamatos kapcsolatai voltak, mint az, ha kevés kapcsolata volt” - a pasi már próbálkozik egy ideje ezzel a lánnyal, de a problémák nem hogy csökkennének, inkább hétről-hétre…..
PPK™ 2019.09.18 09:48:03
@Egy a KING: szerintem ezt gondold át még egyszer :-) Elég nehéz lenne visszaállítani az így sem túl fényes renomédat, ha lenne igazolásod arról, hogy nem tudsz kúrni :-D
PPK™ 2019.09.18 10:21:19
@Egy a KING: ez a "fényérzékeny vödrös" még mindig üt :-D

De amúgy itt mindenik alsó hangon 8/10-es, nem tudtad? :-)

"Bizti vannak történeteid mikor kisértésbe vittek a jóképű sunátorok:)"

A férjeik is a megtestesült félistenek, sose néznének másik csávóra, ezt se tudtad? :-)

Nem tudsz te semmit, pöcsömöccse :(
PPK™ 2019.09.18 10:35:29
@Egy a KING: én vagyok a játékmester bro, tehát én nem veszek részt ilyen csiribiri játékokban, én csak a csalánt verem a tietekkel :-D :-D
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
PPK™ 2019.09.16 17:11:27
@Dr.Démonmac1: bocsmá', no offense, de ha balfasz voltál, azt minek reklámozod? Egy csomóan vagytok, azt' csak ennyit okádtok ide. Én tuti kussolnék, ha már ilyen balfasz voltam, de ha mégsem, legalább adnátok tanácsot, vagy valami.

Fölbasszátok az agyamat komolyan mondom már.

@Egy a KING: aki ismer, az az életét is rám bízná, csak szólok Zsozsi barátom.

:-)
PPK™ 2019.09.16 19:03:16
@MsIreneAdler: na, ezt már szeretem, erről van itt nagyba' szó :-)

Privát elküldtem, hogy mi lesz, hol lesz és mikor lesz, ellenvetésnek helye nincs ;-)
PPK™ 2019.09.16 19:05:42
@VOGAben: én általában úgy vagyok, hogy azért, mert valaki fasz, még nem kell kihasználni/földbe döngölni/egyéb, de ha valaki ezt eltűri és ekkora csicska, arra már én is azt mondom, hogy megérdemli.
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
PPK™ 2019.09.13 13:05:51
@Egy a KING: remélem megvan, hogy mit akarnak tőled ezek a szottyadt vén muffok... :(
PPK™ 2019.09.13 13:32:55
@Egy a KING: nem baszd meg, egy-egy dedikált verseskötetet :-D
PPK™ 2019.09.14 11:49:10
@Janed0e: te nem troll vagy, hanem simán hülye mint a segg :-D
                       „Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent” – a csipsz, kóla és plüssfüggő lány mégis hazacuccolt. A páros egyelőre csak szünetet tart, ami talán elég hosszú lesz ahhoz, hogy a pasi komolyan elgondolkodjon…..
PPK™ 2019.09.12 18:35:34
@MsIreneAdler: :D kapd be :D

Nem lesz olyan, hát nem látod fent felsoroltam, hogy mi mindent megteszek érte, a tenyeremen hordozom, tejben-vajban fürösztöm :-D
PPK™ 2019.09.12 18:52:51
@TSEPKE: hah... mindenféle félelem nélkül bemutathatnám neki, csak hát mostanában egymással és a szerelmünkkel vagyunk elfoglalva... ♥♥♥ :-D

@MsIreneAdler: majd a pancser poszterrel egymás vállára borulunkva sírunk, hogy hát mi történt, mi mindent megtettünk...! :-D
PPK™ 2019.09.12 18:53:30
        Kissé csapongó gondolatvilágú Levélírónk szerint a férfiak a következő paraméterek alapján állítanák össze a Tökéletes nőt: kifogástalan külső, ami pornófilmben és operabálon egyaránt megállja a helyét. A féltékenységet hírből se ismerje, de a hűséget annál inkább. Adjon elég szabadidőt,…..
PPK™ 2019.09.11 09:40:28
                       „Olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége?” - Posztolónk egyik kérdése az, hogy érdemes-e 45 éves férfiként gyereket vállalni, a másik pedig az, hogy mit lehet tenni, ha a párja, aki a…..
PPK™ 2019.09.10 22:26:14
@MsIreneAdler: nem para a csóka amúgy, így leírva talán annak tűnhet.

De amire rá akartam világítani ezzel és délután is erre céloztam az az, hogy ma jóval nagyobb az esélye annak, hogy rábaszik egy férfiember ha megelőlegezi a bizalmat, mint annak, hogy amit elsőre réznek látott, arról (némi nemű próbatétel után :)) kiderül, hogy valójában arany (arany, vágod :)).

Mert az első esettel tele a padlás, a blog, a környezetünk, az utóbbi meg konkrétan kivétel. Aztán utána lehet ám csipogni ezerrel, hogy hát pocsolyába lépett a delikvens, meg de hülye volt, meg még ott van(nak) a gyerek(ek) is, kábé eső után köpönyeg és ezek ráadásul akkor is tükörsimán bekövetkezhetnek, ha a csóka 2+ szinttel magasabb polcról nyúl le.

Szóval lehet itt papolni bizalomról, ha egyszer ezerszer nagyobb az esélye az első verziónak, így hát egy értelmes csóka kábé nem tehet mást, mint alkalmazkodik a kialakult helyzethez és ilyen eszközökhöz folyamodik.

De egyszer régen valahol olvastam egy jóképű csávóról is, aki úgy gondolta, hogy ad egy utolsó esélyt annak, hogy komolyra leakasszon egy sunát, aztán beadta a randik alkalmával, hogy albérletben tengődik, meg egy egyszerű kisautóval ment a csajér'. Aztán mivel jókiállású gyerek volt, így azért párnak kellett kötetlen kúrogatásra, de komolyra nem, attól függetlenül, hogy belengette az előrelépés lehetőségét anyagiak terén. Egyszóval nem volt "kész" a csávó, így nem kellett, csak lazára. "Érdekes" módon amikor a frankót mondta a saját ingatlanokról, meg a drágább bicajjal ment randira már másnap kivétel nélkül a folytatásról érdeklődtek a kiszemelt nőstények, pedig ugye ugyanaz a csóka volt. Na, ez mondjuk maradt a kötetlen kúrogatásnál - nyilván -, ahogyan ugye az első sztoriban szereplő is így tolta, csak ebben az esetben nem talált kivételt a manyus.

Te jöttél a lemorzsolódásokkal, ebből következett a belekezdés :)

Baszki.

:-)
PPK™ 2019.09.10 22:46:44
@MsIreneAdler: te csak ezt az egyet nem érted? :-D
PPK™ 2019.09.10 23:25:31
@Kero88: hát arra nem emlékszem, hogy töltött volna fel fotót :)
Ez a pasi mindenből ki tudja szövegelni magát, talán az nyomasztja, hogy a barátnője jobban keres nála. Ha kínosan érzi magát, kioktató filozófiát pattint elő, vagy épp utasítja valamire a csajt, hogy megmutassa, azért mégis ő a férfi ebben a felállásban. Nagyon rafináltan ki tudja dumálni magát…..
PPK™ 2019.09.09 10:10:58
@Captain Admin: én csak tippelgetek innen a karosszékből, de nem az a helyes megfogalmazás, hogy még mindig ez a Hedvig vagy Helga, vagy ki a picsa tűnik a legkevésbé szutyoknak? :)

Végül is mindegy, én csak leírtam a véleményemet, majd megdumáljátok, este meg hajrá magyarok :)
PPK™ 2019.09.09 13:02:28
@buttercup13: így e.

Az van a posztban, amiről a hétvégén is volt szó itt. Nevezetesen hogy oké, hogy a csávó ledumálja/ledumálta a bugyit a poszterináról ("nagyon jól ki tudja dumálni magát egy helyzetből, amit még én is sokszor beveszek"), de nem akarta észrevenni, hogy e mellé még egy faszparaszt jellem is társul. Most meg sipákol, hogy mekkora tirpák a csóka.

Mondjuk én is leküldeném a csajt a picsába, ha elkezdené pakolászni a cájgot a damilnál felemelve :D
PPK™ 2019.09.09 13:03:15