Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPK™

0 bejegyzést írt és 1317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 év végére megváltozik a Magyar Élelmiszerkönyv trappista sajtokra vonatkozó leírása, ami szigorítja a jelenlegi szabályokat. Ez még 6 hónap legalább, ezért szerettük volna megtudni, hogy jelenleg melyik trappista sajt a legfinomabb. Következzen a 18 sajton elvégzett vaktesztünk eredménye!..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
PPK™ 2019.11.19 09:33:45
A gádzsid szemszögéből nézve érthető, ha balfasz férjjelöltnek tart, hisz' minden történés erre enged következtetni: következmények nélkül félrebaszhatott már az elején IS, tükörsimán cseverészhet (aka. flörtölhet) a jelenlétedben másokkal és kérdőre vonhat, ha te cseverészel el egy másik sunával, valamint a szőnyeg szélre állíthat a kiosztott lájkjaidért is.

Ha rendeznének világbajnokságot a shit-teszteken elhasaló "férfiak" számára, aranyapám te reális esélyekkel szállnál harcba az aranyéremért.

Ő azzal nem volt tisztában, hogy ezek _nem csak_ azért történnek, mert balfasz vagy, hanem azért is, mert egyszerűen nem érdekel a kapcsolatotok és az újdonság hangyafasznyi varázsát leszámítva ő sem mozgatott meg benned semmit soha.

Az külön priceless baszd meg, hogy azon vacillálsz, hogy növessz-e gerincet és megmondd neki a frankót, vagy csak simán válj köddé :D

Igazából sok tanácsot nem lehet adni. Írnám én, hogy legyen faszod és állj elé, mert kábé halottnak a csók. Írnám én azt is, hogy egy férfiember számára kurva mindegy kell legyen, hogy mennyire és milyen szinten szereti az aktuális csaját és hogy már az elején tudtára kell adni neki, hogy dugja fel magának a buzi tesztjeit, mert fasz hiányában lövésed nincs miről beszélek.

Szóval nehéz eldönteni, hogy ebben a kapcsolatnak csúfolt nagy rakás szarban kettőtök közül melyikőtök a nagyobb jellemhulladék.

Ja, még annyit, hogy a világi cimborám szerint az a szerelem egy férfi számára, mikor egy adott nőt szívesebben baszik, mint az összes többit - érdemes átgondolni ;-)
PPK™ 2019.11.19 11:18:12
@PlüssCicus: ezúttal is kint vagyunk veled a vízből... :D
PPK™ 2019.11.19 15:12:12
@JOKE21: el vagy tévedve. Nem a balfaszok világnapja van, hanem a Férfiaké.

Tehát téged ez értelemszerűen nem érint.
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
PPK™ 2019.11.16 14:55:54
@VOGAben: valójában inkább a 40 körüliek sajátja ez, csak a posztban szereplő suna kivételes eset, mert van annyira szerencsés, hogy ő most néz ki 40-nek, ezért jött elő ez nála 10 évvel később.

Az más kérdés, hogy 5 év múlva nem 45-nek fog kinézni, de ezzel ő tökéletesen tisztában van, ezért fog jegyet váltani MÉG MA ESTE a faszkörhintára.
PPK™ 2019.11.16 16:26:49
@PlüssCicus: világos, hogy a nők vészfasznak nem balfaszt választanak, az inkább ideális férjjelöltnek.

Építkezésen? LOÁL.

Ott hamarabb fog egy nő után fütyülni egy román vendégmunkás börtöntetkós fogatlan oláh cigány prilukival a kezében... de hát kinek mi kell tűzoltásra igaz-e fóka:? :D
PPK™ 2019.11.16 17:06:08
@PlüssCicus: kamáznád, ha egy ilyen szemrevaló szép darab feldobna a Ytong-ra és istenesen kifugázna, mi? :D
                       „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell…..
PPK™ 2019.11.14 12:54:12
"Talán ez alatt az idő alatt jött rá, hogy mit is veszített."

Hát hogyne, Királylány. Rájött, hogy micsoda felbecsülhetetlen értéket veszített a te páratlan személyedben... :-))

Ja, nem.

Valójában arra jött rá, hogy jóval egyszerűbb felhívni téged, mint beújítani a helyedre egy másik kényelmi állandót.

@Womb Rаider: "A gond ott van, hogy az utód intelligenciája szorosabban korrelál az anyáéval, mint az apáéval"

vs

"kimutathatóan hanyatlik a zemberiség.. a pontos okok még nem tisztázottak"

Az első idézet a pontos ok, vagyis a kretén nők.

Örülök, hogy ezúttal is könnyedén útba igazíthattalak.
PPK™ 2019.11.14 14:44:08
@Womb Rаider: "Téged lehet, hogy apád szült ;)"

Tudhatnád már, hogy ilyen "színvonalas" cseverészést én is tudok produkálni:

A kulturális környezet nyomására te férjed is egy ilyen szerényebb képességű nőnek csinált gyereket, pechjére a szintje nem tette lehetővé, hogy ez az ostoba picsa legalább dekoratív legyen... ;-)
                       „Neki én vagyok az első komolyabb kapcsolata, ezért vagyok figyelmesebb és türelmesebb vele, igyekszem mindenben támaszának lenni” - Posztolónk csaja elég naiv, a semmirekellő barátai inkább csak lehúzzák, ő meg nem akarja ezt észrevenni. Mivel a pasija szereti őt, segíteni…..
PPK™ 2019.10.31 18:40:58
@Egy a KING: tudom, hogy most csak azért álduzzogsz, hogy lelkiismeret-furdalást okozz nekem és így csald ki tőlem a palacsintámat :(

De hát engem nem lehet csak úgy megvezetni, ez köztudott. Én átlátok a szitán Róóóóland :-)
PPK™ 2019.10.31 18:49:36
@MsIreneAdler: nem teszel ki te is egyet? Itt kurva jók vannak:

www.hiclipart.com/search?clipart=halloween

Nem gond, az aranybrokit mindenki megsiratja... ;-)
PPK™ 2019.10.31 19:17:23
@MsIreneAdler: és te (még) csak képen láttad... gondold el mit élhetnek át az Aranyhadaró-özvegyek :-(

:-)
                       A pasi nyakatekert filozófiája szerint simán belefér egy négy éves távkapcsolatba, hogy a férfi félremenjen egy kicsit. Amikor ez a szépen kigondolt elmélet nincs Levélírónk ínyére, felháborodik, ugyanis nem tűri az ellentmondást. Honnan van néhány férfiban ez a hatalmas…..
PPK™ 2019.10.30 17:53:22
@MsIreneAdler: nem veled buzul, a minden szarba' fuckanál-lal.

höhö
PPK™ 2019.10.30 19:25:34
@MsIreneAdler: szállj be harmadiknak, csak ne tipródj már itt, mint kezdő buzi a Rudasba'... :-)

(a buzilobbi felfalja a blogot :'-( )
PPK™ 2019.10.30 20:01:00
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
PPK™ 2019.10.29 10:08:25
@Captain Admin: azért az ilyen figurák nem buzik lettek, hanem mindig is azok voltak, nincs olyan, hogy bebuzulás. Én az ilyeneket nem azért ítélem el, mert a saját nemükhöz vonzódnak, hanem azért ítélem el, mert évekig/évtizedekig hazudoznak saját maguknak is, meg a feleségnek, családtagoknak.

És ma már kurvára nem az a világ van, ahol nem lehet valaki kulturált keretek között buzi, nem az van, mint mondjuk a 70-es években, hogy nem tehetett mást, mint családot alapított és suttyomban járt össze más csávókkal a Népligetben.

Szóval az ilyenek gyáva szarok, akik ráadásul a családjaik életét (is) basszák szét.
PPK™ 2019.10.29 10:34:03
@Captain Admin: ezeken a vizeken már eveztünk.

Egyébként szerintem az egyik legkisebb gond, hogy a homoszexualitást hogyan tolják az arcunkba. Jóval nagyobb gond az, hogy normális szülők híján ultragáz kölkök nőnek fel, segghülyék lesznek, írni-olvasni nem tudnak normálisan, nulla életcél, prolik, igénytelenek, intelligencia null komma null, pont mint a szüleiké.

De visszatérve amúgy van ilyen virtuális skála, 1x olvastam valami ilyesmit és - állítólag - pont a két szélsőség (tehát a full hetero és a full buzi/leszbi) a legkevesebb.
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
PPK™ 2019.10.25 11:10:50
@Captain Admin: mindjárt ebédidő, verdes-e már a szíved, mint egy légkalapács? :D nyihihi :)

Nem t'om melóztok-e hétvégén, de ha nem, akkor 2 nap nélküle egy örökkévalóság lesz Kupak... szóval MÉG MA ülj oda és lökjed a vakert :)
PPK™ 2019.10.25 14:18:45
@moonshadow: a férfiak többsége balfasz, mert nem veszik észre a kiszemelt nőstény igazi jellemét. Azért nem veszik észre, mert pusztán csak a csöcsök+rúzs kombóig látnak.

A nők többsége meg azért balfasz, mert NEM AKARJÁK észrevenni a kiszemelt hím igazi jellemét. Azért nem, mert illúziókat kergetnek, álomvilágban élnek.

Mindkét esetnek ugyanaz a kifutása: mikor kibújik a szög a zsákból, akkor pislog a balfasz és nem érti, hogy mi történik körülötte. Aztán ezen "férfiak" részéről megy a csipogás, hogy az asszony lelépett a gyerekkel meg a fele királysággal/stb/stb, ezen "nők" részéről meg azért megy a csipogás, mert az ura félrebaszik/ütlegeli/stb/stb.

Amíg valaki nem jut el oda, hogy észrevegye azokat az apró, de kurvára nem elhanyagolható jeleket, amiből egyértelműen kiderül a másik jelleme (pár hete volt itt ezekről nagy baszó), addig lehet olvasni/hallgatni a nyomorultak sípolását, lehet mazsolázgatni az elbaszott házasságokból felépült statisztikákat.
                       „Nem vagyok irigy senki boldogságára, mert az én meggyőződésem szerint az csak ideiglenes állapot, utána pedig megjátszás” - A nők agyában a szakítás valami fura reakciót indít el, amitől képesek irreálisan cselekedni, még akkor is, ha ők dobták ki a pasit. És ez még csak egy…..
PPK™ 2019.10.24 11:56:27
@Captain Admin: Jézus, Mária, názáreti.

Hallod Rómeó, van a gádzsinak facebook-adatlapja? Küldd má' át baszki, most már kurvára kíváncsi vagyok rá.
PPK™ 2019.10.24 12:56:23
@Captain Admin: dehogy kell nekem egy 6/10-es... :-)

media.giphy.com/media/rNgT8P8pL3dn2/giphy.gif

Ott ültök az ebédlőben? Mi történik, odaültél már? :-)
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
PPK™ 2019.10.23 20:49:45
@MsIreneAdler: értem én, hogy a jelenségre hívtad fel a figyelmet és kifejezted a nemtetszésedet, de ez tényleg lófasz amúgy, ahogy DT írja.

Szóval ne aggódjál, leszel te is még lekurvázva :D
PPK™ 2019.10.23 21:19:41
@MsIreneAdler: ugyan már, régen te is vettél itt komolyan dolgokat, de kábé mindenki. Csak egy idő után van, akiről már leperegnek a dolgok/nem áll bele, meg van, akiről nem és baszogatja a másikat vagy közvetlenül, vagy közvetetten.

Amúgy mi találkozó lenne (az megvan, mikor ezt ecseteltük aranykarpereccel, meg ilyenek? :D)...

- múltkor azt írtad te gennyláda, hogy...
- nem írtam ilyet, nem is arról beszéltünk te riherongy!
- itt van kinyomtatva baszom a szád!

:D
PPK™ 2019.10.23 22:26:59
@MsIreneAdler: nem tudom, nem hiszem.
                       „Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. Vagy még ezek ellenére is kicsit hátrálnom kéne?” - Amikor beköszönt a kommunikációs tompulás, új megoldások felé kéne nyitni. A pasi, bár beszédképes, mégis inkább a haverokkal cseveg szívesebben, semmint a barátnővel. Legyenek akár…..
PPK™ 2019.10.21 12:43:18
@Egy a KING: úgy nyomod mint Kupak kolléga... te is azt mondod, hogy releváns tapasztalat nélkül ne pofázzak és korlátolt vagyok? :-D
PPK™ 2019.10.21 12:57:52
@Egy a KING: teljesen jó shemale, simán kúrnám. Így jó? :-D

Jó, akkor bulizzunk a fedélzeten, de maradjunk a kikötőben. Nyílt vízre ne menjünk ki ahol senki sem lát, senki sem hall... nem mintha nem bíznék benned, de biztos ami biztos :-D

Nektek viszont jó élvezkedést az aranyásóval:

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3001/30017/300178/30017857_2304643_f5b314a23a0d5318e5da54282ea6e359_wm.gif

:D :D
PPK™ 2019.10.21 13:06:28
@Egy a KING: :D

Szerintem úgy kérd meg a kezét, hogy az aratógéppel (vagy mi a picsa ez) beleírod a búzamezőbe és felveszed drónnal fentről.

Tök romy lenne :-)
                        Régen úgy volt, hogy egy családos ember maximum más családos emberekkel járt össze egy-egy kerti partira, nem pedig egyedül, napokra lelépve a haverokkal. Levélírónk a konzervatívabb kapcsolatok híve, így nem érti kolléganőjét, akinek megszűnik az önbecsülése, amíg a…..
PPK™ 2019.10.18 10:24:00
@csetlekbotlok.blog.hu: "van olyan hogy kötődés, szeretet, tisztelet a másik iránt, stb, stb, és jöhet szembe akármilyen vadító férfi/nő, akkor SEM
vagy ez ma már mindenkinek ENNYIRE SCIFI?"

Ezt szerintem itt soha, senki nem cáfolta és nem is állította az ellenkezőjét, biztosan van ilyen is. Csak ugye megint azok a kurva arányok, mert mondjuk van 10-ből 1 ilyen kapcsolat, ahol mindkét fél így gondolja és így cselekszik, meg van a másik 9, ahol legalább az egyik csak képmutató, valójában meg szeretőt tart/rendszeresen félrekúr.

Mondjuk rád nem jellemző, de ne menjünk el abba az irányba, hogy mutassak hitelesített KSH-adatokat arról, hogy 10-ből 9 (vagy csak 8?) házasságban rendszeresen félrekúr legalább az egyik fél.
PPK™ 2019.10.18 10:57:10
@csetlekbotlok.blog.hu: persze, lehet törekedni rá. Csak ez is olyan, hogy az egyik fél törekedhet, meg lehet hűséges, meg kötődhet, meg tisztelhet, a hajára kenheti, ha a másik fél nem így áll a kérdéskörhöz és egy szakmai wellness keretében kúrogatja a Julist a pénzügyről/rámászik a Ferire a gazdasági osztályról, vagy csak simán meglovagolja a görög adoniszt mikor a barinőkkel nyaralnak/megdugja a thai kisgádzsit mikor a cimbikkel elrepülnek lazulni Ázsiába.

Csak meg kell kérdezni/újra elolvasni El Amante(?) irományait a szeretőiről, de a blog férfiszekciója is cseverészett már itt arról, hogy milyen férjes asszonyokat fugázott ki és utána azok a feleségek milyen rezzenéstelen arccal mondták férjeiknek a telefonba meztelenül nyányósan, hogy éppen dolgoznak és ki tudja mikor érnek ér haza.

Szóval sem a tendencia, sem a tapasztalatok nem arra mutatnak, hogy jó irányba változnak idővel a dolgok, sőt.

Aztán ja, egyéni választás kérdése, hogy ezek tudatában ki hogyan áll hozzá a házasság/család projecthez, meg úgy egyáltalán a párkapcsolatokhoz.
PPK™ 2019.10.18 11:11:31
@moonshadow: ez "kicsiben" is ugyanígy megy, vagyis nem csak akkor, ha a kollegina/barinő házas, hanem akkor is mennek ezek a dolgok, ha csak párkapcsolatban van, vagy felbukkan egy csóka aki csapja neki a szelet.

Egyébként az ilyen dolgokból is lejön egy nő jelleme. Ha fikázza a barinőjét/kolleginát a háta mögött, face-to-face pedig mézes-mázas, akkor nyilvánvaló, hogy egy képmutató köcsög. Mint a poszterina is (szerintem is inkább nő), hívja fesztiválozni, közben meg fikázza ezerrel.
                       „Nehezíti a dolgot, hogy a barátaink már elkönyveltek minket a Tökéletes párnak, akiknek már készülni kell az esküvőjére” – Csakhogy ez nem így lesz. A pasi egy éve bunkó, a nő titokban sír emiatt, így Posztolónk most arra lenne kíváncsi, hogyan lehet a kettős érzések…..
PPK™ 2019.10.17 15:06:57
@Captain Admin: kerülgetitek egymást, célozgattok, játszmáztok, nem szóltok egymáshoz... mi lesz a következő, féltékennyé akarjátok tenni a másikat?

Direkt egy másik gádzsi mellé ülsz vele szemben hogy lássa, ő meg egy másik csávóhoz veled szemben hogy lásd? Nem is értem, miféle gyerekes viselkedés ez, pf...

:-)
PPK™ 2019.10.17 15:18:29
@Captain Admin: a múlt szombati buli volt, mikor a többi figurával melléd ült? Végül is nézhetjük úgy is, hogy ő megtette az első lépést és nem akarja magát megalázni azzal, hogy a másodikat is ő teszi meg.

Azt értem - és én is sokszor vagyok így -, hogy faszom fog odamenni, jöjjön ő, de ha már jött és kell a bula, akkor meg viszont be kell szállni a buliba.
PPK™ 2019.10.17 15:41:52
@Captain Admin: jó, hát baszd meg ne zavarjon le egy vetkőzős performanszt ott neked az ebédlőben az asztalra felpattanva? A bula lépett... ha kell, lépj te (is). Vagy közvetlenül, vagy bulizd ki, hogy megint ő menjen oda.

Vagy ne rinyálj, mint egy fürdős kurva :D
                        Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.   …..
PPK™ 2019.10.16 14:15:34
@Egy a KING: ez az koma, jól csinálod, ahogy megbeszéltük ;-)

Bekapták a horgot, elbizonytalanítottam a célszemélyt. Magamhoz édesgetem pikk-pakk, aztán egy óvatlan pillanatban lecsapunk. Yrénkét pedig választás elé állítjuk: vagy szolgál minket a jachton, vagy megy a barinője után ;-)

media2.giphy.com/media/CYE6AFlTygoxy/giphy.gif
PPK™ 2019.10.16 14:27:50
@Egy a KING: :D :D :D
PPK™ 2019.10.16 15:23:53
@MsIreneAdler: ha esetleg mégis bölcsen döntenél és maradnál nekünk bikiniben felszolgálni a kólát meg a kaját és egyszerűen csak jól érezni magad, akkor tudod, hogy hol találsz... ;-)

Ja, és nem kéne a fedélzeten az aranyásóvért takarítgatnod, meg a darabkáit a vízbe hajigálni, nyugi.

:-)
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
PPK™ 2019.10.14 12:35:35
@MsIreneAdler: "Szóval, aki valami égi jelre, bizonyosságra vár, az aligha kapja meg."

Aha. Aztán neked Szűz Mária smafu?! :-)

(miért emlékeztem én úgy, hogy te is kamázod Áki munkásságát?)
PPK™ 2019.10.14 13:09:03
@Egy a KING: én azt mondom, előbb a munka és csak azután a szórakozás.

Kovácsolom a tervet a tökéletes bűntényre, aztán jöhet a felhőtlen, gondtalan élet! :-D
PPK™ 2019.10.14 13:19:53
@MsIreneAdler: jó, hát az öreg Józsinak elsőre nem lehetett csak úgy beadni, hogy nem blokkolta az asszonyt, de az meg mégis bruttósítva lett valami megmagyarázhatatlan csoda folytán :-)

(ó... akkor javítom az excel-táblát. Ezek szerint az se te vagy, aki imádja a hardcore sado/mazo fojtogatós szexet?)
                       Állítólag minden érett férfi életében van havonta egy nap, amikor mindenképp ki kell tombolnia magát valahogyan, vagy kocsmázással, vagy valami extrém sporttal. Ilyenkor mogorva, nem lehet lebeszélni terveiről, ingerlékeny és mindenen kiborul. Levélírónk ezt tömeges…..
PPK™ 2019.10.11 14:06:04
@MsIreneAdler: ez vagyok én. Egy őszinte, tiszta szívű Férfi, aki szerint úgy a fair, ha elmondom az érzéseimet.

És mindezt mindenféle manipulációs hátsószándék nélkül.

:-)

( @Egy a KING: te szereted a teniszt? Baszd meg mit művel Federer. Imádom a csávót )

PPK™ 2019.10.11 14:48:52
@Frau Untermensch4: majd jól megideologizáljuk, hogy csak üzleti szempontok miatt történik minden ;-)
PPK™ 2019.10.11 15:04:11
@MsIreneAdler: nem is lehet kérdés, Yrénkém ;-)

@Egy a KING: remek választás, Halep bejövős kislány :-) ❤️❤️❤️
                       „Volt egy teljesen értelmes, udvarias ügyfelem. Lett egy gazdag embere. Már kapásból máshogy állt hozzám, másként kezelt, alacsonyabb kasztból származó lettem a szemében” – érdekes, ám örök kérdést tesz fel Posztolónk: miért változtatja meg egy nő személyiségét gyökeresen a…..
                        Posztolónk egy ideje próbálkozik egy helyes nővel, a sok pozitív dologba mindössze egyetlen tény rondít bele: a csaj exe pont akkor bukkant fel, amikor ők ismerkedni kezdtek. Ő csalta meg a nőt, majd azzal védekezett, hogy jogosan tette. Csakhogy nincs jogos megcsalás.      …..
PPK™ 2019.10.09 09:19:27
@Kai Allard Liao: szerintem csak volt olyan csaja, aki ivott rendesen és hát az szétbassza azért a kapcsolatot, a helyzettel meg nem nagyon lehet mit kezdeni. Szóval tapasztalatból figyel erre.

Esetleg fillérbaszó és nem akar 2 fröccsnél többet fizetni :-D
PPK™ 2019.10.09 19:29:34
                        „Sajnos nem fogta fel, hogy nem az a megoldás, hogy ő hisz és erőltet valamit, majd a hallgatásával fojtogat, meg úgy érezze, neki bármit lehet” - a csaj türelmes volt a pasi számos húzása ellenére, végül az volt az utolsó csepp a pohárba, amikor a csávó kérvényezte a…..
PPK™ 2019.10.08 20:15:02
@MsIreneAdler: csapóhíd. Nem ajtó, híd. HÍD. Érted? CsapóHÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD :-D

Össze-vissza beszél, belekeveri a perverzióit mindenféle cápákkal meg ki tudja mivel... Én mondom, ez valami hentelést akar a kibaszott jachton és ti lennétek az áldozat. Mint az a tengeralattjárós figura, aki feldarabolta a riporternőt :(

Én semmi szín alatt nem mennék a közelébe, de ti tudjátok... :-|
PPK™ 2019.10.08 20:56:38
@MsIreneAdler: tudod milyenek a nők... láthatod... ne legyen jó a barinőnek :( Meglásd, mindjárt jön a klasszikus "minek állsz még szóba vele?!" mantra :(

Én mindig is mondtam, hogy hallgassunk a szívünkre... ;-) Csak kelj át a vágyak csapóHÍDján és ne nézz hátra! Olyan világ tárul eléd, amilyenről még csak nem is álmodtál Yrénkém ;-)
PPK™ 2019.10.08 21:25:21
@MsIreneAdler: jól csinálod, ahogy megbeszéltük privátban. Úgy teszel, mintha hinnél neki, valójában meg átszöktetlek ;-) Búvárkodás, kimenekítés drónnal... vannak még ötleteim ;-)

Nem t'om kiről beszélsz amúgy, nem is szóltam senkihez rajtad kívül, pf :-)
                       Érdekes kérdést feszeget Levélírónk: miért várja el sok nő, hogy egyből egy működő kapcsolatba lépjen, az előzetes lépcsőfokok kihagyásával? Amikor szingli valaki, betáblázza magát programokkal, hogy ne legyen egyedül, és ezt gyakran még az sem oldja fel, ha jön valaki,…..
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
PPK™ 2019.10.04 15:08:26
@MsIreneAdler:

****** SPOILER ******

pont mint a Kisiklottak című filmben, csak legálisan húzzuk le a verebet? :-)

Amúgy milyen kibaszott jó film is volt az és mennyire jó bula az Aniston...

*párás tekintettel ráránt*
PPK™ 2019.10.04 15:10:02
@Womb Rаider: jóvan Wombi, lazítsál.
PPK™ 2019.10.05 13:38:38
@Daenerys Targaryen: és hát gondolom amikor a barinőd hozzáment a figurához, akkor még

- egyidősek voltak
- szép szál sukár legény volt a csávó
- a szex is mind mennyiségben, mind minőségben ideális volt

Ja, nem... csak éppen egyéb szempontok voltak fontosabbak és az alapján tette le a voksot a barinőd a pasas mellett. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
PPK™ 2019.10.03 12:14:57
@Womb Rаider: ha hagyom a gyereket pornót nézni, akkor nézetem vele. De ez már ilyen finghámozás, amit csinálsz megint. De tessék, lásd kivel van dolgod: nem nézeti a gyerekkel a pornót, csak simán hagyná, hogy nézze a gyerek.

Így tényleg fényévekkel jobb :-)

amit meg kiragadtál az tök más, NEM AZ a lényeg, hanem EZ:

"hát nézzen pornót a gyerek, ha ezt akarja."

Csak szólok, hogy erről megy a csörte, mert megint elkalandoztál "véletlenül" :-)

@MsIreneAdler: olyan béna vagy baszki. Majd mutatom, hogy hogyan kell csak kell találnom egy csávót, akivel egyetértek :-)
PPK™ 2019.10.03 13:51:51
@Womb Rаider: jól van, nagyon ügyesen csavargatod és mindenki aspergeres, aki egy egyetlen jelentéssel bíró mondatot képes értelmezni. Nyilván nem te vagy az, aki nem képes ilyen "bravúros" mutatványokra :-)

Jár a buksisimi megint.

Figyelj már, mikor jár le az eltiltásod? Tudod, azon a blogon, ahol rühell majdnem mindenki. Jaj... nem nagyon szűkült a kör, igaz? :-) Ott, amit tegnap linkeltek és ahol szintén sikeresen csináltál magadból bohócot fél nap alatt... :-)
PPK™ 2019.10.03 16:09:03
@Womb Rаider: bla-bla. Meddig tart a száműzetésed? :-)
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
PPK™ 2019.10.03 10:54:23
@moonshadow: oszt és szoroz, majd ha az jön ki, hogy megéri válnia, akkor válik, ha meg az jön ki, hogy nem éri meg, akkor nem válik.

Sokismeretlenes egy ilyen egyenlet, de a nő pontosan tudja, hogy mire számíthat válásnál.
PPK™ 2019.10.03 13:54:20
@Egy a KING: nem vagy többé a testvérem, alakoskodol itt :(

@MsIreneAdler: mi az, hogy "PPK-tól meg pláne"?! Magyarázatot követelek.
PPK™ 2019.10.03 14:50:39
@MsIreneAdler: tehát megint filccel írsz a mezítelen testedre, lősz egy teljes alakos tükörszelfit és elküldöd?

Hát jó :-)
                       „Más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia” - Az ex-barátnőnek nem volt felhőtlen a múltja, és Posztolónk a végletekig türelmes is volt vele, mégis győzött a…..
PPK™ 2019.09.30 21:07:15
@TSEPKE: jó, hát legfeljebb ír nekem valami versikét :-D

@MsIreneAdler: kapd be, nem azt írtam, hogy buzeráns vagyok, hanem hogy mi van, ha olyan az email-címem? De írhattam volna brfk.hu-t, vagy cia.com-ot is. De ne szopassál már, hogy csak mert valaki nem akarja elküldeni az email-címét már valami paranoiás fasznak titulálod.

Tudom, duzzogok.
PPK™ 2019.09.30 21:12:51
@MsIreneAdler: de amúgy meg blogmotorja van, de privát üzenetet meg nem lehet küldeni, csak ilyen buzi módon?

Én ehhez sem értek, de nekem ne mondja senki, hogy tárol naponta az összes blogot tekintve nem t'om hány tízezer üzenetet, de nem lehetne megoldani, hogy normálisan lehessen küldeni/fogadni privátot?

Hogy egy klasszikust idézzek: "ezt a trágya, gány melót bazmeg..."
PPK™ 2019.09.30 21:14:09
@TSEPKE: :-D