Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faramir

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Szigetek 2011.08.13 21:38:00
Zagyva György Gyulát a Jobbik parlamenti képviselőjét előállították a rendőrök. Az Óbudai szigeten zajló Sziget fesztivál bejáratánál intézkedtek vele szemben némi hezitálás után. Az index-en megjelent fényképen azonban valami nem stimmel ezzel az előállítással. A…..
faramir 2011.08.14 12:15:17
@vauvauvau: Vagy esetleg téged,te undorító féreg.
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
Foci VB lázban ég az ország. De talán nem haszontalan figyelni más sportágakat is. Pláne, ha a focival ellentétben igazi bravúrt vagyunk képesek elérni, hihetetlen körülmények között. A magyar férfi kézilabda válogatott 2 gólos hátrányban várta Szlovénia legjobbjait ma a…..
faramir 2010.06.20 23:27:59
@Hefe: Ez a meccs-és a bejegyzés is erről szól-az akarat és a szív diadala volt. Nem a "tényezőség" itt a lényeg..te savanyú fasz!
Állítólag kicsapta a biztosítékot az RTL Klubnál, hogy Benkő show-ban megismert Edit asszony szerepelt a vasárnapi Frizbiben. Mint ismert, korábban felmerült, hogy Horváth  Edit saját show-t kaphat a csatornánál, amiben férjet keresne neki az RTL, nos, most már biztos, hogy…..
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
faramir 2010.05.25 00:00:28
@Blassius: Sose értettem az ilyen barmokat,mint te. Account nélkül nyekereg,hogy nem lát vives tartalmakat:)
Húzz a lefosott picsába!
Formabontó módon öniróniával sem fél élni a Jobbik új kampányfilmjében... na ez az ami soha nem fordulhat elő. Alább természetesen nem a Jobbik, hanem az egyik Munkáspárt videója, ami a youtube statisztikái szerint pont a napokban kezdett el virizálódni, és valóban tartalmaz…..
faramir 2010.02.08 12:08:21
Miazhogy... A mentelmi jógi 2010.02.04 21:53:00
Először csak ezt a címet láttam az indexen: Budaházy a börtön helyett a parlamentet választaná Azután elolvastam a teljes cikket és azon gondolkodtam, hogy ilyet meg lehet csinálni? Vagy meg kell-e tennie a Jobbiknak ezt a gesztust Budaházy felé? Vajon milyen üzenetet jelenthet ez…..
faramir 2010.02.05 14:26:52
@Páneurópai Harci Kos: Ezt a sok baromságot,amit idekarcolgatsz,remélem te se gondolod komolyan...
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
faramir 2010.02.05 12:07:21
@DeLu: Ezt most mi értelme volt ideírnod?
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..
faramir 2009.02.21 19:11:37
@ifj. Farkas Gyula: Na húzzál innen te baromarcú fasz.
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
Sokáig gondolkodtunk, hogy milyen frappáns, mégis pszichopatológiailag megalapozott kommentárt is fűzhetnénk ez alábbi képhez - és végül feladtuk. Ezen a képen minden tökéletes: a tekintet, a tetoválások és persze maga az aktus, ami klikkelés után tárul elétek. ..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..