Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mustang

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a meglepődésem tárgyára térnék, beszéljünk egy kicsit Kirstie-ről. Biztos mindannyian ismeritek, nekem gyerekkorom egyik kedvenc színésznője volt, hiszen a Nicsak ki beszél? filmeken nőttem fel. Ha belegondolok, azóta nem is nagyon láttam másban, de annyira sokszor…..
mustang 2011.03.23 00:11:10
Ez a cikkem is a City Chic-el kapcsolatos. Elkezdtem a fotóik között nézelődni, amikor megtaláltam ezeket. Az ausztrál Victoria Chadstone nevű shopping centerben készültek , azon belül is egy City Chic üzletben. Ahogy néztem a képeket, folyamatosan vérzett a szívem, hogy ilyen…..
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Fringe szénája nem áll valami fényesen. Az idén újra elköltöztetett sorozat az új időpontban, pénteken két nagyszerű estét produkált, de aztán jött a visszaesés, és máris konganak a vészharangok. A Fox a Dollhouse és a Terminator után…..
Glamorous Plus KEZDET 2011.01.23 21:38:00
Sok szeretettel üdvözlök mindenkit, hát ez a nap is eljött :) Sose gondoltam volna, hogy blogolni fogok, de ha végig gondolom az elmúlt hónapokat, ez elkerülhetetlen volt. Elkerülhetetlen volt, mert körülöttem rengetegen fogtak blog írásba az utóbbi időszakban, és megtetszett ez az…..
Dagi vagyok! Vállalod? Hopika 2011.02.07 12:37:17
Agykontrol vs. Zsuzsi, 1:0. Azt hiszem a szombati utolsó két relax fantáziálgatás megtette hatását. Ugye elképzeltem, ahogy leteperem emberem, és jól magamévá teszem. De azt nem képzeltem el, hogy ELSZAKAD A GUMI! Normális esetben erről nem írnék. :) Mégis megteszem, hogy se te ne…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
Dagi vagyok! Vállalod? Nyálcsere 2011.01.14 13:50:00
Csókolózni mindenki tud. Ez is olyan dolog, amit alapból belénk kódoltak.  Csókolózni azonban nem mindenki szeret, nem mindenki tud, és nem mindenkivel jó. Én a szeretők táborát erősítem, de akad olyan ismerősöm, aki ezt a remek tevékenységet csak nyálcserének hívja, mint…..
mustang 2011.01.15 12:04:46
Néha szeretnék vékony lenni :) Komolyan. Úgy értem, nem nem szeretnék lefogyni. És nem, nem szeretnék tenni érte. Inkább úgy fogalmaznék, vannak bizonyos élethelyzetek, amikor kipróbálnám milyen mondjuk 50 kilósan. Tipikus ilyen alkalom a szőrös, mamut csizma esete. Tudom,…..
zoli voltam Vasárnap 2010.09.19 14:35:00
Reggelire amerikai palacsinta, lekvárral, nutellávalLassan lappadó pofával, két nap után kimerészkedtem a világba, őszi séta, gesztenyegyűjtésVettünk krumplit meg karajt, utóbbit áttekerte a hentes ilyen klopfoláshelyettesítő gépenDélután munka, írnom kell ezt-azt, de előtte…..
Tegnap este médiatörténeti pillanatnak lehettek szem- és fültanúi a CNN nézői: vélhetően utoljára vezetett valaki beszélgetős műsort pöttyös nyakkendőben és hózentrógerben a hírcsatornán. Larry King utolsó műsora formabontóra sikerült, Bill Maher és Ryan Seacrest is ott…..
Anna Wintour úgy látszik rossz kislány volt így karácsony tájékán, ezért a perverz, nyálát csorgató Homer Simpson gondjaira bízta őt a híres divatillusztrátor, aleXsandro Palombo. Nem tudom, hogy milyen arcot vághatott a Vogue félelmetes főszerkesztője…..
Kedves Olvasóim! Sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta,szégyellem,hogy megint cserbenhagytalak benneteket. Bizonyára már azon filóztatok,hogy időközben átálltam a vékony lány imádók táborába és most már csendben hagyom elsüllyedni ezt a jól felépített blogot.…..
- Mit csinál egy filmrendező? - Filmeket!   (Az elemzést „Gunsmoke” készítette a Wikipédia, a Tarantino.freeblog.hu és személyes tapasztalatai felhasználása alapján.)   Quentin Jerome Tarantino korunk egyik legmeghatározóbb filmes személyisége. Lehet…..
mustang 2010.01.30 05:16:55
@_Sky: szerintem Travolta és Willis csak a Ponyvaregény után kaptak olyan szerepeket, ahol a valódi színészi játékukat is megmutathatták, előtte nam nagyon. nem mondom, hogy nem voltak jó színészek, mert nyilván de, csak a szerepek nem a profi játékról szóltak
mustang 2010.01.30 05:21:04
@FayeFaye: a Kill Billt nem lehetett abbahagyni, hiszen egy összefüggő sztori...
Filmdroid Brothers 2010.01.29 20:12:00
Az afganisztáni háború már több, mint nyolc éve nem csillapodó, sőt egyre véresebb eseményei, mint téma valószínűleg most kezdi meghódítani a hollywoodi filmipart. Jim Sheridan Brothers címet viselő remake-je ugyan azt a kérdést is feszegethetné, mi késztet arra egy…..
B-oldal TOP5 Platón klip EVÖR 2009.10.17 08:00:00
Régebbi olvasóink ne nézzenek furcsán, a B-oldal eddig se merült el az ógörög filozófia bugyraiban, most sem fog, aki csak most tévedt ide, az se rettenjen el, nem fogunk okoskodni, azt meghagyjuk másnak. Olyan klipekről lesz szó, amik valami platón játszódnak (vonat nem számít,…..
mustang 2009.10.17 17:07:42
www.youtube.com/watch?v=49vzrXAPpbE
Da Hool - Meet Her At The Love Parade nekem ez a námber ván
Rájöttem! Stílus 2009.10.15 10:00:00
A stílus önmagunk kifejezés módja, s mint ilyen az öltözködésben is nagy szerepet játszik. Úgy tartják, stílusa vagy van valakinek, vagy nincs; valójában azonban stílusa bárkinek lehet, aki elsajátítja. A stílus kulcs a sikerhez, hiszen ezzel fejezzük ki a külvilág felé, kik…..
mustang 2009.10.15 11:38:14
@Baszom: nem. nem magamra gondoltam speciel,de ismerek ilyen embereket és mniden tiszteletem az övék. tudod, hogy ha valaki tele van akkor könnyű egy komplett stílust átvenni, hogy na, én mától elegánsan öltözöm és kész. de ha nem vagy tele, akkor nehezebb a dolog és onnantól lesz érdekes.
mustang 2009.10.15 11:42:05
@csőr dzsinn ész: ugye? tudtam... kurva anyámat..
Folytatjuk a tippeket, ha nem értetek egyet várjuk a kommenteket!Ezúttal néhány tanács az ápoltság érdekében, csak összeírtam, de azt hiszem, mindenki tisztában lesz velük. Szőr a nyakon hátul - akinek nem takarja el a haja hátul a nyakát, és nem jár sűrűn fodrászhoz,…..
Backdoor Azonos again 2009.09.12 07:20:00
Judittól kaptuk a következő képet, mely Bulgáriában készült és egy hotel ajtaján található. Hát esküszöm nem értem (pedig magyarul akar lenni), de figyeljük meg a kiemelt szavakat: VACSORA, VECHER.SLED, ELHAGYÓ TOURIST, AGAIN. Most akkor azt akarják, hogy menjünk megint, vagy…..
mustang 2009.09.14 01:09:21
www.neptun.com.hr/h/vodice.htm ezen beszarsz. szerintem ugyanazt a tolmácsot alkalmazták :D
Backdoor Akciós bicigli 2009.09.13 07:00:00
Huh, ez micsoda akció. Vannak itt biciglik, szobabutrok, ülőgarnituák meg játok. Már csak a "foghagyma" hiányzik...