Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vájett Törp

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1885. Kézikocsi, vitorla meghajtással német Délnyugat-Afrikában, a mai Namíbia területén..
Vájett Törp 2022.06.16 16:25:31
@apro_marosan_petergabor: jól táplált napozó hölgyek... jobb propagandafotó nem is kellett, amikor pár tucat km-rel északabbra épp tombolt ezerrel a Holodomor...
Egy hónap híján két éve láthattátok a 'Színes mindennapok' sorozat utolsó részét. 1972-nél hagytuk abba az MTI Fotóarchívumának színes fotóiból álló válogatást, de örömmel jelentem hogy folytatjuk, hiszen a szocialista Magyarországnak még 17 év adatott a történelem színpadán. Így ma 1973-ból…..
Sziasztok! Ezen a héten egy újabb zseni lesz a kiemelt rendezőnk, név szerint Stanley Kubrick.   Gyilkosság, Spartacus, Dr. Strangelove, 2001 - Űrodüsszeia, Mechanikus narancs, Ragyogás, Acéllövedék. Nagyszerű filmek egy nagyszerű rendezőtől. További információért,…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
Birka nép A birka szart olvasott 2009.11.02 22:43:00
Az Élet él és élni akar, Nem azért adott annyi szépet, Hogy átvádoljanak most rajta Véres s ostoba feneségek. (Ady Endre: intés az őrzőkhöz) Hát anyám! Hogyan lehettem annyira ostoba, hogy megvásároltam egy Örs vezér téri zsibárusnál a Nemere István Ady Endre szerelmei…..
Manhattan utcáin Az Amerikadeutscher Bund felvonulása 1939-ben New Yorkban1933 után a nácik is megjelentek az Egyesült Államokban. Hasonlóan az olasz fasisztákhoz, ők is a helyi német emigráns közösség segítségével hozták létre politikai szervezetüket. Hitler még…..
autózz! Átgondolatlan terelés 2009.03.02 07:31:00
TeraYon egy olyan útlezárásra és elterelésre hívja fel a figyelmeteket, amit már-már jól oldottak volna meg, ha az egészet nem vágják tönkre egy dugót generáló stop táblával, meg sok olyannal, aminek a közepébe 30 van írva. Az alábbi történet kivételesen nem…..
Vájett Törp 2009.03.02 10:28:39
@A mosóporos: Ha jól emlékszem, Spielberg Párbaj-ában volt ilyen játék.
Gábor a mobilkommunikáció Petőfi Sándorja, aki hétfőn délelőtt ugyan undok, de annál kegyetlenebbül tréfálkozik. Íme a levél a hónap legtréfásabb ingázójától, ami ugyan nem tudta kikergetni a taknyot a fejemből, de a lehető legközelebb jutott hozzá: Utálok mobilon…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..