Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balibaa

3 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
Alattomos hekkertámadás, vagy az MSZP-s kampánystáb meghökkentő bénázása és egy élelmes netbetyár áll a háttérben? Kattintsanak Szabó Vilmos országgyűlési képviselőjelölt, országgyűlési képviselő és külügyminisztériumi államtitkár weboldalára, a szabovilmos-hu-ra…..
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
Talán a legnagyobb ingyen reklámot kapta a magyar prezentációkészítő startup azzal, hogy Bajnai Gordon Corvinus egyetemen tartott előadásában az ő szoftverüket használta. A több mint egy órás műsort a közszolgálati televízió élőben közvetítette. A miniszterelnök egyébként…..
balibaa 2009.11.25 15:25:28
A New Oxford American Dictionary idén is megválasztotta az év új szavát. A győztes az "unfriend", ami ugye annyit tesz, hogy a Facebookon egy ismerősünkkel megszakítjuk a virtuális kapcsolatot. Az igének nem igazán van magyar megfelelője. Az iWiW-en "kapcsolat…..
balibaa 2009.11.17 14:33:37
@Nyaligátor: de ez miért is baj? (szmájli) nekem az unfollow is ott van a listán, az is twitteres slang (vagy lehet szleng? :o)
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
balibaa 2009.09.23 08:58:12
@Prala: még szerencse, hogy a sok idióta biciklis mellett magyarország tele van autósokkal, akik

1. tudnak vezetni

2. nem isznak ha vezetnek

3. ismerik és betartják a kreszt (Budapesten - muhaha!)

4. jó minőségű és érvényes (nem buherált zöldkártyás) esetleg elektromos autóval tolják, mert annyira környezettudatosak.

Ha bármelyik nem igaz rád, nekem ne hőbörögj, a te megállapításaid sem igazak rám.
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
voltunk ma délután kint az udvaron, ültettünk magokat földbe meg cserépbe. Vince nagyon élvezte, Luca kevésbé, így ő hamar bekerült. Mire bejöttünk el is aludt.   Ültettünk spenótot, tulipánt, rukkolát, paradicsomot, szamócát és…..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
Ma hajnalban Vince beslattyogott a szobába a nagy prios autóval, miközben Zsuzsi Lucát szoptatta. Elhangzott a szokásos reggeli mondat: Apa jemegyünk? Egy pillantást vetettem az órára: 6 lesz 10 perc múlva --- belefér, gondoltam, kb így szoktunk felkelni - fél hat és fél hét…..
Vince és Luca élete Beszéd 2008.08.29 15:17:00
Ha már legutóbb csak negatívumokkal jellemeztem Vincét, azért kicsit árnyalom a képet:)Vince beszéde azóta állt neki a lendületes fejlődésnek, mióta varrtam az ablakokra függönyt, valamikor a nyár elején. Neki sárgát, Lucának pirosat. Kb. ezek voltak az első szavai. Persze…..
Vince és Luca élete csucsu 2008.09.03 22:18:18
itt lennék hát, anya most szólt rám, hogy fogadjam el a meghívót, és kezdjek el akkor én is írni a blogba, mert a könyvekbe nem nagyon tettem eddig - ahhoz képest, hogy én vagyok (voltam) grafomániás ... szóval a csucsuu Vincénél azt jelent, hogy kukucs, nagyon aranyosan…..
Far away, állítja rakendroll. Aztán egy újabb klasszikus, ebédasztalnál sokkoló nagybácsis húzással rákérdez, hogy És azt, amikor a felvilágosult isztambuli kotorászik? Matatürk. Aztán a végére jön egy kortárs személtség a legaljából: Na és az egyeduralkodó, sebesült No…..
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..
A Homár elképzelni sem tudja, hogy lehet az ilyen kiváló tömegverekedési lehetőségeket kihagyni. Molcsa nem borított semmit a Humanic személyzetére, akik pedig Monty Python-heteket tartanak az Eurocenterben, és olyanokat mondanak, hogy a kettérepedt talpú cipőt azért nem veszik…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
Az áramkommandó alatt mi eddig nagydarab kollégákat vizionáltunk, akik félrelökik a kertkapuból az előfizetőt, mérgesen letépik a falról a villanyórát aztán egy fekete furgonba pattanva elhajtanak. De nem, ők szerelők, akik jegyzőkönyveket vesznek föl, jó sokszor. Hosszú…..
balibaa 2008.06.09 13:40:21
Van, aki még nem látta a Coca-Cola mutánsszörnyes kólaautomatás reklámját? (ez itt fent) A Psyop animátorai az aktuális hülyeállatos animációs trendeknek megfelelően dolgozták Szörny Rt-sbe a korábbi "automatában zajló furcsa folyamatok" koncepciót 2006-ban, mindenki…..
A tegnapi pörgésben nem hangsúlyoztuk eléggé, hogy Kákosy gazdasági és közlekedési miniszter példátlanul kemény lépése, miszerint a botrányos vasúti balfaszkodás után azonnal kirúgja a MÁV Start Zrt igazgatóságát, egyáltalán nem jelenti, hogy az érintett tagok el is…..
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Vitán felül a Tescóban talált béna árcédula a legtöbbet fotografált téma a Homár történetében, most mégis ki merem mondani, hogy ez itt a legjobb terméknév-félrefordítás ever. Annyit röhögtem már rajta, hogy most lezárom a gépet, és lazításnak Gung Bao Sándor forradalmi…..