Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TeknősnyúI

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
TeknősnyúI 2016.11.08 00:13:38
@szellemkor: Annyira vicces, hogy ti a nagy rendpártiak milyen vehemenciával csapnátok szét a rendetelnekedők közöztt, csak érdekes módon azt nem veszitek észre, hogy akiktől a rendcsinálást várjátok, pont ők a legnagyobb bűnözők.

Baszki, még a rendetlen hajléktalanokról beszámoló kibaszott TV2 is lopott pénzből van az isten szerelmére!

Nekem konkrétan azokból a majmokból van kurvára elegem, akiket simán meg lehet etetni azzal, hogy az éppen aktuálisan kijelölt ellenség (migránsok, hajléktalanok, gyíkemberek, stb...) okozza minden gondjukat, miközben pont azok okozzák, akik az aktuális ellenségképeket festik. De igazad van, valamennyire muszáj entellektüelnek lenni, hogy az ember lássa a fától az erdőt és ne lehessen elterelni a figyelmét egy pöttyös labdával, mint a hozzád hasonló prolikét.
TeknősnyúI 2016.11.08 00:15:36
@Androsz: Akkor nyilván be is tudod idézni, szó szerint, hogy mit is mondott erről a Pápa. Konkrétan ezt a részt szeretném látni, a Pápa saját megfogalmazásában: "Orbán eddigi szemlélete a migránsáradat visszatartásáról végül is bölcsnek bizonyult"

Hajrá!