Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokiati

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bp. Stars és az SC Csíkszereda jutott a serdülőbajnokság döntőjébe. Korábban tettünk említést arról, hogy sok magyar, illetve hazánkban játszó játékos vesz részt az észtországi divízió 2-es ifjúsági világbajnokságon. A két történetet a román ifjúsági válogatottban…..
hokiati 2010.03.24 06:47:59
@csillagok: 1. tályékozatlanság!! Gratula!
2. Maradjunk a serdülőknél!
3. A Csíkszereda itt volt és más csapatnak kellett előrehozni a meccsét mert a "sztárok" nem bízták a véletlenre. Amúgy gratula a tegnapi győzelemhez.
hokiati 2010.03.26 21:24:07
@canadien: A kritika a szövetségnek szól inkább, hogy mi mindent meg lehet csinálni. Bár amit a "sztárok" csinálnak az is gyomorforgató. Most megint eltolták a döntő utolsó meccsét, úgy, hogy az csak nekik legyen jó és ők tudjanak többet pihenni (igaz ez nem jött be teljesen, mert az ifi bronz csata véget ért és a Csíkszereda is pihenhet holnap) Gusztustalan!!
hokiati 2010.03.28 07:24:55
@canadien: A "sztárok" számítása szerint a Csíkiak minden nap játszottak volna, míg nekik lett volna pihennapjuk. Azt gondolom, ez igenis számít.
"Telített a két jégpálya beosztása" ?? Szombaton B pályára kb. 10 óra közönségkorcsolyázás volt írva, az A pályán 2x1,5 óra amatőr.
+ tudva azt, hogy idén(tavaly és azelőtt is) a "sztárok" nyerték a meccstologatás országos bajnokságát, ez nem tűnik véletlennek.
Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszik a Vasas Bp. Stars–Sapa Fehérvár AV19 juniorbajnoki döntőben. Hétfőn fél hétkor az Icecenterben kerül sor az első mérkőzésre. Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi…..
hokiati 2010.03.09 05:36:13
@Tillasz: 1., Se előtte, se utána ilyen lebonyolítás még nem volt, szerintem nem is lesz.
2., Azt nekem senki nem tudja megmagyarázni, hogy egy kölyök csapat programjába néhány mérkőzés nem fér bele, ismerve azt a tényt, hogy a sztársz (és még néhány bp-i csapat) mestere a meccsek ide-oda tologatásának.
hokiati 2010.03.10 05:22:43
@Tillasz: Teljesen igazad van, egyetértek Veled. A kiírástól ne lehessen eltérni.
A meccsek tologatásánál nem a pályák kihasználtságára gondoltam, hanem egy-egy beteg játékos miatti halasztásra.
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
hokiati 2009.03.20 15:50:48
@Demko: A HC-nél valóban "csak" adminisztrációs hiba történt, itt viszont a játékos a mérkőzés 50. percéig a pályán volt.
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
hokiati 2009.03.19 15:11:11
@F. Kapus: Igazad van! De ismétlem, konkrétan a rájátszásra érkeztek, ami optimális esetben 6 mérkőzés + a döntő, aztán vissza a csapatába. ennyi idő alatt igazi fejlődésről nem beszélhetünk.
És valóban igaza van apa19-nek, nélkülük a dontőben sem lennének.
Ezek után mi jöhet jövőre? A rájátszásra külföldi extraligákból jönnek játékosok megnyerni a bajnokságot?
Ami még a történethez tartozik, a MAC is meglépte a megléphetőt és Dunaújvárosból igazolt két játékost. A mentségükre írom, Ők már a rájátszás előtt néhány meccsel erősítettek. Illetve az ÚTE is bepróbálkozott miskolci játékosoknál, akiket a klub nem engedett el.

Milyen érdekes, csak pesti csapatok!!
Pörög az online hokivilág, alig adtunk hírt az Icezone indulásáról, máris megtudtuk – szemfüles olvasóink mellett az illetékesek is jelezték –, megújult a Budapest Stars honlapja. Az új nekünk nagyon tetszik, jól strukturáltnak és informatívnak látjuk, reméljük, a…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
hokiati 2009.01.17 18:32:18
@bpstars: Gratula! A szóban forgó mickolci srác hol játszott?
hokiati 2009.01.20 10:31:59
@F. Kapus: Bocsánat a hozzászólásért, igazán nem akartam "plusz" munkát adni, bár szerintem így az "illetékesek" egyszerűen tiszta vizet tudtak volna önteni a pohárba. Így csak az marad nekünk, hogy a klub egy gerinctelen utánpótlás felvásárló egyesület, akinek nem túl etikus próbálkozásaihoz asszisztál a szövetség. Magam részéről lezártnak tekintem a dolgot, győzzön a jobbik. Hajrá MAC, CSÍKSZEREDA, VOLÁN, ÚTE és természetesen SZTÁRSZ VEGYES!
Pat Cortina szövetségi kapitány kijelölte a februári olimpiai selejtezőre készülő 36 fős bő keretét, tájékoztatta a jégkorongblogot Imre Lajos csapatvezető. A budapesti előselejtező 38 fős bő keretéhez képest az alábbi változások történtek: a védelemben Erdélyi Péter…..
Énekes Lajos, az Alba Volán edzője változásokról számolt be a pénteki Vienna Capitals elleni EBEL-mérkőzés előtt. A sorösszetételeket megkeverték a szakvezetők, a játékosok valamelyest kipihenték magukat, a hibákon javítani próbáltak."Habár a héten Szuper Levente lázas…..
"A büntetések mellett tartalékosak is voltunk vasárnap este, a Jesenice ellen. Mondhatnám, hogy az összes maradék játékosunk pályára lépett, és ezzel nem akarok bántani senkit, csupán azt jelzem, hogy aki hadra fogható volt, azok közül mindenki szerepelt. Sőt, az egyik…..
Megcsinálta a Nike az A csoportos magyar jégkorong-válogatott civil egyenruháját – vagy hogy is nevezzük ezt –, tehát azokat a cuccokat, amelyekben a jégen kívül fognak közlekedni az urak Svájcban. Mi pedig megmutatjuk tovább alatt a dolgokat. ..
Ritka eset, hogy egy hét alatt négy korosztályban is valamilyen válogatott esemény történjen. Márpedig ezen a héten a 14, a 16, a 18 és a 20 éven aluliakat is aktivizálják.Hétfőn és kedden a serdülőválogatott tart össze. Különleges nem történik, az iskolai szünetet…..
Bő egy héttel a szlovák szövetség várhatóan végső döntése előtt a Bp. Stars felkészült minden eshetőségre. A szlovák nem esetén következő Stars-lépésekről olvashatnak. Szabó István, a Bp. Stars elnöke elöljáróban kijelentette, klubjuk mindent megtesz annak érdekében,…..
Nagy a csend az Alba Volán körül. Nem csoda, hiszen a héten még pihennek a játékosok. A vezetőség ettől függetlenül nagy erőkkel dolgozik. Hétfőtől felpörögnek az események. Augusztus 4-én hétfőn kezdi meg a felkészülést a következő szezonra a magyar bajnok. A tavalyi…..
A 2008/09. évi előkészítő bajnoksággal kezdünk, alulról haladunk, a szuperminivel és a minivel nem foglalkozunk, ott még nem tekinthetők véglegesnek a nevezések. A nagyobbaknál a versenykiírás és a nevezett csapatok már fixek. Az előkészítő korosztályba jelentkezett…..
Serdülő válogatottunk a hosszú hétvégén Prágában vendégszerepelt a Spring Challenge Cupon. Tíz csapatból a 6. helyen végeztünk, hasznos tapasztalatokkal tértünk haza.Nem élcsapatokkal találkoztunk, hanem megbízható, erős közepes együttesekkel – kezdte beszámolóját…..