Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamer Link

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Győztessé tesszük az országot” - hirdette már a címében is az az interjú, amelybe valaki beleírt karácsonykor. Nem is akármilyen interjúba. A Kis Vezetőjébe...
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Ha kimész Európából, látod, hogy közeleg a végítélet – mondja Jászberényi Sándor a Mandinernek. A Közel-Kelet háborúit megjárt haditudósító Hemingway-i figurája a magyar irodalomnak: friss novelláskötetéből is a legdurvább valóság köszön vissza. Az újrealista…..
Tudjuk jól, hogy az Egyesült Államok nem gondolkodik túl sokat, ha a terrorizmusról van szó – ütnek-vágnak, drónnal bombáznak és akármennyire is próbálkoztak, csak nem zárták be a quantamói börtönt. Ez az Egyesült Államok igencsak kiakadt, mert november végén a magyar bíróság nem igazán fair…..
- A magyar embereknek nincs mit ünnepelniük december 1-jén - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azzal kapcsolatban, hogy megtiltotta a magyar diplomatáknak a részvételt a december 1-jei román megemlékezéseken. Ez annak az embernek a…..
Ha valaki rátekint az LMP-s politikusok Facebook-oldalára, azt fogja látni, hogy aktív támogatóik ütik-verik őket. Teljesen mindegy, hogy mit tesznek ki az oldalaikra, akár a Fideszt bíráló bejegyzéseket, saját támogatóik fordultak el tőlük. Sokan jelentik be kilépésüket. Az LMP hajója léket…..
Végre történt valami. Végre felsejlett, hogy a demokratikus ellenzéken belül milyen érdemi, és nem hatalmi törésvonalak léteznek. Végre nyílt és egyértelmű, a jövő szempontjából fontos tartalmi kérdésben látszott a konfliktus. Igaz, ehhez a DK-s Molnár Csabának le kellett mosnia a pályáról az LMP-s…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Azért az is előfordulhat majd, hogy háromszor veri ezt Döbrögi uraság Lúdas Matyin vissza. Az alkotmánymódosítás mai bukása napi vereség a Fidesznek, de hosszú távon bőven nyerésre tudja hozni ezt az ügyet. Ezzel szemben a narratívák elvaduló háborújában a Jobbik inkább csak a migráció újdonsült…..
Bárhogy is történt, a lehető legjobb döntés volt a Magyar Liberális Párt kiseprűzése a demokratikus ellenzéki pártok tárgyalásáról. Az elmúlt évek bebizonyították: Fodor Gábor nem valódi ellenzéki, múltja, jelene, és jövője is inkább a Fideszhez köti. Már a névhasználat is kellemetlen. Ma a DK,…..