Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raptors Airsoft Team

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Fish Bait vagyok. Most egy élménybeszámolót olvashattok a Spartan race-ről, amelyen 2017.04.01 vettünk részt Veszprémben. A Spartan többször járt már hazánkban, így elég motivációt érezvén magunkon próbára tettük magunkat. Ez természetesen Kumónak köszönhetjük, hiszen ő invitált minket…..
A Raptorok ezúttal 7-fővel résztvettek a Militas airsoft csapat pesti játékán. Eléggé korán kelltünk hogy reggel 09:00-re  odaérjünk. Rendkívül szervezett és profin levezetett játék volt, amire szükség is volt hiszen több mint kétszáz játékos volt ott vasárnap. Két csapat volt a Napfény haderője, és…..
A Raptorok hétvégén megtartották a 2017-es szezon első gyakorlatát. Ezúttal egy új gyakorlati rendszert próbáltunk ki ami nagyon jól sikerült és a jövőben várhatóan minden gyakorlatot hasonló módon fogunk megtartani. Először a fegyverkezelést gyakoroltuk, azaz gyors újratöltést, taktikai…..
A csapat hétvégén megrendezte a második közös játékát a Szekszárd Airsoft Barátikörrel. Ezúttal egy nappal előbb mentünk hogy ne keljünk olyan korán, és hogy mindneki friss legyen. Plussz így több időnk volt hogy nagyobb és jobb fedezékeket tudjunk csinálni oda, ahol régebben nyíltabb volt a…..
Raptors Airsoft Team MASZ 2015. 2016.11.14 16:30:31
Magyar Airsoft Szabályzat 2015 NYILATKOZAT: az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok…..
A taktikai pajzsok rendkívül hasznosak lehetnek akkor ha egy szorult helyzetből kell kiszabadulni, vagy ha egy művelet során előre kellene nyomulni, de olyan fokú ellenállással állunk szemben, amihez nincs elég fedezék.... Azonban a pajzsnak is megvannak a követelményei. Magyaországon a legtöbb…..
Hogy kellően tudjuk hangsúlyozni a rádiózás fontosságát, a Raptorok egy személyes élményét fogjuk nektek elmesélni. A csapat még 2016 nyarán ellátogatott Szekszárdra egy játékra. A feladat az volt hogy a három zászlóból, legalább kettőt át kell forgatnunk pirosra (mi voltunk a piros csapat).  A…..
Ebben a bejegyzésben az M-szériás fegyverekről ejtünk néhány kósza gondolatot (fontos leszögezni, hogy az itt olvasott tapasztalatok mind egyéniek). Vágjunk bele! ;) A személyre szabhatóság: Maga a replika RIS/RAS felszereléssel a legtökéletesebben személyre szabható. Itt konkrétan a fegyver…..
Mindegyik évszaknak megvan a fő színe, ami a leginkább jellemző rá. A télnek például a fehér. Azt viszont tudni kell hogy a fehér egymagában nem elég, a legjobb ha olyan terepruhát válsztunk amiben van egy kis fekete, vagy bármely más sötét szín.Tavasszal, a domináns szín a világosabb zöld.Hozzá…..
Raptors Airsoft Team Raptors BB. 2016.11.07 09:35:08
  Szóval a BB típusok. Először induljunk el súly szerint. A legkönnyebb a 0.12 grammos golyó, ilyet általában búcsúkban, kirakodó vásárokban lehet hozzájutni. Ezeket replikákhoz nem szoktuk használni,mert a minőségtelen BB tönkreteheti hűn szeretett replikánkat, viszont airsoft gránát…..