Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluetok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megláttam, hogy megjelent a Cobra, az Audio Note Uk legújabb integrált erősítője, amit már elég régen ígérnek, egyből az jutott eszembe, hogy írok róla egy posztot. Viszont csak ilyen béna címek jutottak az eszembe, mint például: "high-end aprópénzért", vagy a "belépő szint alatt árban".…..
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
Sokan úgy gondolják, Slobodan Milošević akkor bukta el a hatalmát, amikor Joe (valós nevén Ljubisav Đokić) beindította a markológép motorját, és a belgrádi közmédia székháza felé fordult vele. Mindez 2000. október ötödikén történt, nem sokkal a jugoszláv elnökválasztás után. Két nappal később…..
bluetok 2019.02.20 15:47:44
Amikor már a második vevőnk kérdezett rá, hogy kap-e magyar nyelvű használati utasítást a készülékéhez, elgondolkoztunk. A Pointe erősítőkön (a Sixty kivételével) sosem volt semmi más, mint bekapcsológomb, hangerő szabályozó és bemenet választó. Őszintén szólva azt hittük, ehhez nem kell használati…..
bluetok 2018.01.25 21:16:16
Szilveszterre szántuk ezt a botrányos bejegyzést. Beférkőztünk a komolyabb magyar nyelvű hifi médiumok számítógépes rendszerébe, mint a KGB Hillary Clintonéba, és kimentettük a most készülő írásokat. Érdekes egybeesés, hogy éppen mindannyian a Xixamitsou ME1 (ejtsd „Cicamicu mí -van”) tesztjével…..
A Heed Audio olyasmi, mint a Prezi: nagyon magyar, nagyon nemzetközi, nagyon sikeres. Csak persze ők hangreprodukáló eszközökben utaznak. Új termékeiket várja a Stereophile, a What Hifi?, a Diapason d'Or, a Hifi News and Record Review. Ezerszámra adják el készülékeiket a világ piaicain, Amerikától…..