Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varbaro

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogszülinap egyik hagyománya a nyereményözön, amit általában valamilyen trükkös rejtvénnyel zúdítunk a nyakatokba. Most is pontosan ez történik, amolyan Mohó Hiéna módjára. Ha valaki nem ismerné, a Mohó Hiéna a Totalcar karácsonyi rovata, amiben az évben kapott…..
Ma este magyar idő szerint 22 órakor megkezdődik az idei év leginkább várt esport eseménye, a League of Legends világbajnokság! A tavalyi 14-hez képest idén már 16 csapat küzd meg a végső győzelemért négy csoportban. A 16-os mezőny 3 amerikai, 3 európai, 3 koreai, 3 kínai, 2…..
Varbaro 2014.09.17 23:29:44
Ha valaki nem dőlne hanyatt a címben szereplő számtól, gondoljon rá úgy, hogy 7,7 milliárd forintért vehetné meg a jobbára az Enterprise-űrhajót utánzó kecót, amely egyébként a legdrágább eladó családi ház jelenleg South Palm Beach-en (és az átváltás körüli…..
Varbaro 2014.05.13 13:43:23
Királyvár Ül Tommen, a gyerekkirály a kurva kényelmetlen Vastrónon, és miközben a szepton a fejére helyezi a kicsit nagy, bár átalakított koronát, másra sem tud nézni az ünnepségre megjelent tömegben, mint a kissé malacorrú vidéki szépségre hajazó Margaery-re, aki ugye az…..
Utolsó részéhez érkezett a Viasat3 fura társkeresős izéje, és az előző adás hogyvótja után egy tök természetes és nem megrendezett jelenettel indulunk: Tamara hálószobájában ott fekszik egy nagydarab, tetovált csávó, az exfaszija. Amiből egyértelműen kiderül, hogy Tamara…..
Az előző adásban Adri kihajította a szakállast, Tamara elment lőni egy rendőrrel, Alexa rájött, hogy a sötétben minden kecske fekete, Zsuzsit meg szopatták, mire meg kiszállt, de aztán visszajött. A szokásos kvaterkázással indítunk, Gábor körbekérdez, hogy kivel mi van, Alexa…..
Varbaro 2013.10.17 02:29:19
Rövid hogyvolt után (vízipipázó Adri, kínos randizó Alexa, bebaszcsizó Tamara és vadasparkban platformcipőben imbolygó Zsuzsi) a megszokott öt részre osztott képernyőn nyitunk a csajokkal meg Gáborral, aki hogy intelligensebbnek nézzen ki(?) szemüvegben vigyorog és érdeklődik,…..
Varbaro 2013.10.15 02:12:10
A Szerelem a láthatáron olyan, mint egy több szálon futó Sztárom a párom, csak Zs-kategóriás Julia Roberts-szel, vagy inkább egy multiplayer Bridget Jones, amiben több szingli nő próbálja megtalálni az ő Mark Darcyját. De hogy ne csak filmekhez méricskéljük: ez egy olyan,…..
Varbaro 2013.09.25 23:45:35
@ohhai: ki nem? :P
Egy luxusórákat gyártó cég, a svájci illetőségű Ulysse Nardin is leránt egy bőrt a Trónok harcáról. Az egyébként akár 100 000 dolláros (22 millió forintos) órákat is készítő cég Night's Watch fedőnéven hozza forgalomba a sorozatban szereplő Éjjeli őrség ihlette…..
Nagyszerű találatot kaptunk, a Tv2 reggeli híradójában Szigetszentmiklós úgy lett Budapesté, hogy arról Tarlós Istvánt sem nagyon értesítették, pedig lehet nem ártana. Egy családi tragédiáról szóló tudósításban a Tv2 kényszeresen budapesti családi házat emlegetett,…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
Nu, ez a műsor akkor sem volt túl mozgalmas, amikor T69 felpóckolt csöcsei mellett tíz agyhalott bula vetélkedett az egyelőre még mindig megfoghatatlan címlaplányságért, mostanra viszont a számuk négyre redukálódott, szóval túl nagy elvárásaink nem lehetnek a műsort illetően.…..
Varbaro 2013.05.18 13:12:48
Lassan már visszafele vágjuk a centit a Trónok harca új évadában, már csak három rész, és finálé sajnos, de addig is itt van nekünk az évad első (és egyben utolsó) olyan része, ami maga George RR Martin írt, hátha fasza lesz. Az eddig történtekről itt lehet bővebben…..
Subba Omegacukiság: Cicamasszír 2013.05.11 15:12:59
Kicsit le kellett lazítani az izmait. ..
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
Varbaro 2013.05.09 12:54:03
@fran7: Spoiler, a későbbi kötetekben, mikor Jaime "haza" érkezik és elkezd ügyködni, szerintem elég jó úton kezd el haladni, hogy újra felturbózza a Lannistereket.
Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot!…..
Varbaro 2013.05.09 01:52:36
hogyvolt Észbontók 1x04 2013.05.02 19:40:45
Tessék készülődni, mert a múltkoriak és a heti beharangozó alapján most aztán istenesen belendül a szarparittya. A mostani részhez utólag lesznek csatolva a képek, de talán az élvezeti értékéből mit sem fog veszíteni a dolog. Amennyibe lenne igény képi illusztrációra, akkor…..
Varbaro 2013.05.03 18:51:46
@szása: ez már az előző részekben is volt, szerintem csak az van, ők kicsit máskébb vagy részletesebben megfogalmazva látják a válaszokat/kérdéseket.

de lényegében azok ugyanazok
A múlt héten Amina távozott, a magas homlokú, egykedvű csaj, aki minden feladatot ugyanazzal az unott arckifejezéssel és a nyakáig feltolt csöcsökkel csinált végig, és látszott a fején, hogy kurvára meg van arról győződve, hogy itt csak ő nyerhet. Közben meg ugye Szandra kapott…..
Eddig ugye annyi történt, hogy Will Graham nagyon különleges ügynök az FBI felkérésére a tanítás mellett nyomozást is bevállal ismét, és milyen jól teszi, mert Hobbs nevű emberevő nyomorultat el is fog, mit elfog, lelő, mint egy kutyát, miközben Hobbs éppen a saját lányának…..
Eddig két csajtól vettünk búcsút, de ha agyonvernek sem tudom felidézni az arcukat, az előző adásból csak arra emlékszem, hogy az egyik nő nem akart sört vinni Havasnak, az orosz csaj meg azt sem tudta, ki az a Havas Henrik és ezen mindenki jót derült. Sebaj, a szerkesztők…..
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..