Regisztráció Blogot indítok
Adatok
choochoo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Rakoncátlanok a betanított majmok a Metropolnál! Mégis mi a jó életet keres a két műtő figura a Jenson Buttonos hirdetés közepén?..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
choochoo 2011.11.14 14:35:13
@Attila64: volt egy választás 2010-ben ahol az LMP indított egyéni jelölteket és területi listát is. ezekre lehetett szavazni. egyéni képviselők szerepeltek úgy ahogy, a területi listáról bekerültek ahányan bekerültek. ez két teljesen független dolog. van x evk, amelyekben csak egyvalaki nyerhet és van y megszerezhető területi mandátum amelyet arányosan osztanak szét. ezek után maradt egy csomó olyan szavazat amelyet leadtak ugyan az LMP-re, de nem eredményeztek mandátumokat. na ezek legvégül bejuttathattak még egy két képviselőt az országos listáról. tehát: van x LMP-s aki megnyerte az egyéni körzetét és ezért jutott be, és van y LMP-s képviselő akik a PÁRT teljesítménye alapján vannak ott a parlamentben. Na ezek után jön egy időközi választás egy evk-ban, ami annyit tesz, hogy az egyéni jelöltek ismét megmérettetnek. Na ha most egy olyan párt képviselője nyer aki 2010-ben nem nyert egyéniben, és az adott képviselő "csak" listáról tudott bejutni, akkor az van hogy ő nekifutott mégegyszer és MEGMÉRETTETETT mégyegyszer és most nyert, ergo egyéni képviselője lett az egyéni kerületnek. Ha ez a párt az LMP, akkor az hozzáadhat az x-eihez +1et. Az y-jai viszont ezáltal egyel kevesebben lesznek, amelyet - mivel a 2010-es MEGMÉRETTETÉSEN elért teljesítményével kiérdemelt y listás helyet - feltölthet a listájáról.

Naakkor? Naugye!
Ma mutatta meg Kerényi Imre azt a 15 festményt, amit miniszterelnöki megbízottként rendelt országunk elmúlt 150 évéről (nagyjából 20 millió forintért), zseniális alkotások, nekem -ahogy Kerényinek is- természetesen a demszkys a kedvencem. Itt a többi remekmű is.kép via..
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
choochoo 2011.11.05 15:09:43
@Sadist: A Kolosit?Lelked rajta...
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
choochoo 2011.08.26 21:35:39
@choochoo: (ami lemaradt)gyakaran viszont ezeket felülírja a "mindenki kapja be"
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
choochoo 2011.08.23 22:00:22
@fovarosi.blog.hu: A leszarom mentalitás a hibás egyértelmű, de ne viccelj a DHL dolga leellenőrizni, hogy komplett idiótákat alkalmaz-e vagy sem. Teszem azt van egy asztalosműhelyed és szar munkaerőt alkalmazol és visszajön valaki, h bazdmeg összedőlt a cucc, akkor nem az alkalmazottadhoz küldöd, hogy tessék ott panaszkodni, hanem a te pofádról ég le a bőr, és a te hírneveden esik csorba. Ezek a barmok DHL-es ingben járnak DHL-es kocsival, innentől nem gibsz jakab a seggfej, hanem a DHL alkalmazottja. Ezt a DHL is tudja, és ha nem tesz meg mindent azért, hogy garantálja a megfelelő minőségű szolgáltatást, amit amúgy ki is fizetsz, akkor márpedig szarjon sünt.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
choochoo 2011.07.28 15:34:19
@tizenot: hehe te mekkora egy tuskó vagy.
Gyenesdiás, Nagymező, Pihenőerdő - áll a táblán, de mindenki csak Lőtérként ismeri. Pedig tényleg pihenőerdő, nem lőtér. Itt valami sötét titok feszül a háttérben. Van viszont kilátó. Helyszín: Gyenesdiás. A keszthelyi Mekinél kell jó irányba fordulni, és 6 perc alatt ott…..
Politikai felhangjai miatt törlik a narancssárga riasztást, helyette a "mind meghalunk" jelzés kerül az időjárás-jelentésekbe. Exkluzív összeállításunk az összes változásról. 2011. július 1-jétől életbe lép az új médiaszabályozás, aminek végrehatjtására…..
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
choochoo 2011.07.01 18:23:50
a magyar netes hírportálokon amúgy sem jött nagyon divatba az, h lehessen hozzáfűzni véleményeket a hírekhez (nem bulvár, nem blog, hanem külpolitika, belpolitika stb.), ezek után aztán pláne nem fog. pedig szerintem jó dolog, ha az ember nem csak azt látja h a média mit gondol, hanem azt is h az olvasók mit gondolnak egy egy fontosabb eseményről. és egy ilyenfajta nyilvánosság miért nem alakulhat ki? sok parasztkodó troll miatt? hogy egy "igazi" kulturált demokratikus nyilvánosságot erősítsünk? heh vicces és akkor a dajcstomi twitteres accountjával mi lesz? neki nem szólnak, h a laza geciskedős belószálasai nem kívánatosak. ja h az a twitter ami mikroblog és erre való?? hát szomorú, de nem! mármint tessék megnézni egy akármilyen újságíró/sportoló/politikus twitterét. amiket én láttam azok nem egy "ittlehetanyáznilazán" kommunikációs csatornának tekintik, hanem egy olyan kommunikációs eszköznek amivel gyorsan lehet sokakhoz eljutni, és képesek vérprofin, bizonyos ki nem mondott illemszabályokat betartva használni mindenféle törvény nélkül is. hogy ez hogy jön ide a kommentekhez és a trollokhoz? hát úgy h a fidesz megtanulhatná végre használni a netet és a helyén kezelni a dolgokat. mert értem én h van lelkesedés, elszántság, és kétharmad, de ha valaki azt hiszi h a törvényhozás majd leszoktatja az embereket a trollkodásról és a hamburgerről az szerintem nagyon téved.
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
choochoo 2011.06.18 17:58:45
@ezittenkéremmagyarország: a többi is vicc (már ami a királyi tévén és egyéb kétharmados csatornákon keresztül jut el a hírfogyasztókhoz) , csak nem mindenki érti ;)
Távoszlop Diplomáciai immunitás 2011.06.04 22:28:00
Farkasházy Tivadart lehet szeretni, nem szeretni, ezt mindenki döntse el maga. Van akit lenyűgöz műveltsége, van aki csak az okoskodó újságírót látja benne, aki folyton lexikális tudását csillogtatja.   Farkasházy úrra jó ideje ráragasztották a „magyar lóversenyzés…..
choochoo 2011.06.05 14:16:10
@Kovács Ödön Pejkó: A dress code ide vagy oda alatt azt értettem, hogy az objektív kritériumoknak való megfelelés nem mindig elég. Lehet valakin zakó, szövetnadrág, ing, zárt cipő és mégis lehet, hogy nem felel meg az elvárásoknak. És ez néha fordítva is igaz. Tehát objektív kritériumok ide vagy oda, annak megítélése, hogy valaki a lóversenyzés hagyományaihoz illően van felöltözve vagy sem, az igenis szubjektív dolog.

A bejegyzést annyiban én sem tartom szánalmasnak, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ha egy mezei egyetemistának öltönyt kell húznia, hogy beengedjék a fontos embereknek fenntartott helyekre, akkor ugyan már az urak is vegyék a fáradságot és öltözzenek fel alkalomhoz illően. Azt én is vérlázítónak tartom, ha valaki úgy gondolja, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok, mert ő az aki. Ha valaki nem szarik ugyan a szabályokra, de nem képes megfelelően megjelenni, mert mondjuk arisztokratát szeretne játszani, de nem tudja azt hogy is kell, az inkább szomorú mint dühítő, de hát kérem azt is meg kell tanulni, hogy a Royal Ascot és egy vállalkozói bál közt vannak különbségek, és ezt jobb itthon kezdeni. Tehát nem keltem én senkinek a védelmére!

Én csak a cikk személyeskedő stílusán háborodtam fel, mivel ez sem urakhoz méltó, még ha igaza is van a cikk írójának. Továbbá a korábbi tapasztalataimból nekem úgy tűnik, hogy nem csak Farkasházy Tivadarnak van mit tanulnia az öltözködési szabályokról, hanem a futtatók egy részének is. Persze értem azt is, hogy egy tulajdonosnak, idomárnak csak be kell menni a jártatóba. Ha díjat nyer, akkor is kellemetlen azt mondani, hogy majd akkor veheti át ha átöltözik, de kérem vegyük komolyan egymást, nem igaz? Azt, hogy Farkasházy úr miért is volt ott ahol, miért nem volt neki jó a jártatón kívül, nem tudom. Úgy tűnik manapság mindenki ott celebeskedik ahol tud...

Tehát remélem így már világosabb, hogy a cikk lényegét tekintve egyetértés van köztünk. De kérem miért pont a Farkasházy Tivadar fáj önnek ennyire? Szerintem ez a bejegyzés megszülethetett volna máskor is, hiszen azokon a hétvégéken amikor én kint jártam a pályán, mindig volt legalább egy valaki a jártatóban a tulajdonosok körül, aki ha már valakinek a valakije és valamiért ott van, akkor igazán felöltözhetett volna úgy ahogyan kell. A másik ok, amiért én nem értem ezt a cikket, az a "szellemes" kis történet a végén. Répa, retek, mogyoró? Most komolyan? Ez elég általános iskolás. Nem szeretlek mert nagyképű vagy és különben is beszélni se tudsz rendesen. hahaha. Na jól meg kapta a magáét, most már biztos megjegyzi, hogy ha fel kell öltözni rendesen akkor fel kell öltözni rendesen. Na ezt tartom én kicsinyesnek és szánalmasnak.

Pláne, hogy ez a személyeskedő mellékzöngéje a cikknek eltereli a figyelmet a lényegi mondanivalóról. (Mert gondolom a cikk írója is úgy gondolja, hogy legyen valaki fehér, fekete, kék, zöld, magyar, német, üzbég, fasiszta, kommunista, liberális, katolikus, buddhista, konfuciánus, ha dress code van akkor dress code van. Mert a panoráma étterembe nem azért nem mehetek be mert nem vagyok híres, nincs lovam, hanem azért mert nem öltöztem megfelelően.)
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
choochoo 2011.06.04 12:31:52
@"the dragon": megérdemelte ha kigúnyolta????idióta neked kellene 10-10 csepp!
A tavalyi önkormányzati választás során a Fidesz besöpörte a húsz éve vágyott koronaékszert: Tarlós István személyében fideszes vezetője lett a fővárosnak. Budapest meghódítása második nekifutásra, a főellenfél Demszky visszavonulásával és a Gyurcsány-kormányok…..
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Kalóz Ne másolj - de mit ne? 2009.11.11 15:39:40
Kampány indul Magyarországon az illegális fénymásolás ellen - adja hírül egy külön erre a célra létesített honlap, a nemasolj.hu. Megtudjuk innen, hogy megalakult a Magyar Könyvkiadók Másolás Elleni Munkacsoportja, és ők gondozzák a honlapot is, amelyen egyébként -…..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
choochoo 2009.10.02 15:18:41
@Mr Falafel: igazad van.mondj még egy élcsapatot aki az üres autójába beültetett volna egy badoert...az hogy schumacher szakért nekik, hát nemtom. ha olyan jó ötleteket ad hogy küldjük ki kimit esőgumival napsütésben...vhogy úgy tűnik mostanában a force india a profizmus magasabb fokán képes néha dolgozni mint a ferrari.
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
choochoo 2009.07.31 14:06:20
@Mentolosmájkrém: ne hülyéskedj!unalmas,nézhetetlen???az volt akkor amikor 4 évig elaludtam a rajt után és a német himnuszra ébredtem.de nem is az a bajom hogy a fasza aútóval egy remek pilóta szarrá nyeri magát, hanem az, hogy ha véletlenül volt is előtte valaki azt szépen megelőzte a boxban. mert nehogymár megkarcolja a szép kocsit véletlenül.de persze ha valakinek az az élmény, hogy két órán keresztül bámulja őt ahogyan körözget, nyílván szar a 2006 utáni f1.De azért azt látni kell hogy egyre inkább adják vissza a mechanikus tapadást az autóknak, egyre keményebben igyekeznek megakadályozni, hogy azok akik eszement pénzeket is képesek beleölni a sportba azok behozhatatlan előnyre tegyenek szert, szóval pont hogy egyre érdekesebb lesz.
Házinyúlra nem lövünk. Se vidéki értékesítőre, se a főnökre, még ha úgy is hívjuk, hogy góré, akkor meg pláne nem. Kínos szituációk eredménye a lakó- és munkahelyváltás, na meg a nagy-nagy fájdalom.   Kedves Szakítós! Egy ideig nem akartam megírni a történetet.…..
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..