Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodzservalterz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ITV-n nemrég feltámasztott, és Jeremy Clarkson műsorvezetőre (ő az, ugye, akit azért rúgott ki a BBC a Top Gear című műsorból, mer szájba vágott egy producert, amikor nem volt meleg kaja a cateringben) bízott klasszikus vetélkedőben egy tök ártatlannak tűnő kérdést tettek fel az egyik…..
Rodzservalterz 2018.05.12 00:16:22
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Rodzservalterz 2017.02.28 14:45:12
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
Rodzservalterz 2017.02.24 12:33:29
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
Rodzservalterz 2017.02.02 10:41:13
Megszűnik a Magánszféra című műsor az ATV-n - ez az a műsor, amiben Vona Gábor volt tán az első vendég, és amivel az ATV sikeresen kiverte a biztosítékot a baloldalnál, ahol a mai napig úgy tekintenek a tévére, mint a sajátjukra. A műsor nem azért szűnt meg, mert baj volt a nézettségével, vagy az…..
Rodzservalterz 2017.01.25 00:12:57
@chariot414:
Buta faszszopó vagy.
A fideszes Bayer Zsolt Echo Tv Mélymagyar című műsorában vendégeskedett a szintén fideszes Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, aki legutóbb amiatt került a hírekbe, mert kiderült: a Várban titokban, fillérekért szórják a lakásokat a fontos embereknek. Ahogy arról…..
Rodzservalterz 2016.12.29 12:29:05
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..